תמונות מטרמינל 3

JuveFan

New member
הבעיה היא

שאנשי ביטחון שורצים שם בכל מקום גם אם אתה לא רואה אותם... לא פעם יוצא לי להעיר שם לנוסעים שיפסיקו לצלם.

vitamin P

New member
אבל מה הבעיה בצילום???

וכן אני יודע שיש הרבה משוטטים...משוטטים בכל מקום נכון? קראתי על זה בעיתון שהם העלו את המסםר

vitamin P

New member
אז זה קצת בעייתי

להבין.... אם יש דברים שאני לא צריך לצלם אז אני גם לא אמור לראות אותם אז הם נמצאים מאחורי גדר או מנעול של דלת ארון או מגירה אני בטוח שיש דברים בשדה התעופה שרצוי מאוד שאני לא אצלם אבל אני באמת לא גורם טרור וזה באמת קצת בייתי לצלם חופשי וחבל

JuveFan

New member
העניין הוא

שאת הצילומים הפרטיים שלך אתה מעלה אחר כך לאינטרנט. זאת הבעיה.

vitamin P

New member
תודה...

אתה בעצמך אמרת שמקבלים תדריך מה כן מותר לצלם ומה לא מותר לצלם כשאני אגיע למצב כזה מעניין אותי לשמוע מה אסור לי לצלם כדי לא לעשות בעיות מיותרות ולהגיע למצב לא נעים

vitamin P

New member
מה ששכחתי להוסיף....

הכל יחסית לרכבת ישראל שם נאמר לנו (החובבים) שמותר לצלם!!! אבל בפועל המאבטחים והעובדים עושים לפעמים בעיות

vitamin P

New member
יש תמונות?

של טרמינל 1 ו 4 שם? יכול להיות מעניין לפני שהתקרבנו היום לטרמינל 3 עברנו קודם בטרמינל 1 כדי להיפרד ממנו לא ירדתי ולא צילמתי קצת חבל אבל לא נורא הוא ממש יפה עכשיו אני שם לב לזה הצורה שלו נחמדה אבל רק בתור טרמינל קטן המגדל למעלה ממש עושה לו את זה וגם הוא שופץ מבחוץ בצבא כסוף ממש יפה רק עכשיו שמים לב לכל הדברים האלה כשהוא ריק ושומם היה בכניסה אליו מאבטח האם טיסות הפנים כבר עברו אליו סופית או שפשוט יש שם אנשים לאבטח ביום שבת?

efi2000

New member
אין טרמינל 4, אם זה שהתכוונת שליד

הסיס חיל האויר, זה הטרמינל שלהם.

efi2000

New member
תמונות יפות אבל אני מתאר שיש לך

מצלמה דיגיטלית מתחת ל 2 מגה םיקסל, וחבל. אם היה לך 5 מגה פיקסל וניתן היה להתרשם יותר מאיכות גרפיקה וחדות של מצלמה טובה.

efi2000

New member
זה נכון, לכן שומרים את קבצי תמונות

בסיומת JPG באיכות טובה, עד 250KB

vitamin P

New member
3.2../images/Emo4.gif

השתמשתי ברזולוציה בינונית ולא בגבוהה כדי שיהיה יותר מקום- כרגע יש לי רק 64+16 MB ואני בדיוק תכננתי לקנות אחד של חמש מאות כדי להכניס הרבה תמונות באיכות טובה ושנית הקטנתי את התמונות כדי שיכנסו לפורום- רק 250KB והתמונות במקור כל אחת מגה בערך

vitamin P

New member
כן אבל 64 זה ממש כלום

אז צריך להתקמצן קצת חחחח אני תכננתי לקנות שבוע שעבר אבל בסוף לא יצא אל הפועל אני מחפש עכשיו כרטיס גדול לא כל כך יקר

efi2000

New member
קמצן ../images/Emo6.gif אני תמיד משתמש בהכי גבוהה

ויוצתא לי יופי של תמונות, יש לי מצלמה של ניקון. וכרטיס זיכרון 256 מ"ב.

vitamin P

New member
21 ואחרונה../images/Emo13.gif

אולם מקבלי הפנים.....מישהו יושב שם ומפירע לתמונה אבל לא נורא הטרמינל צריך להראות עמוס
יום שבת זה יום ריק ואיי אבל אל על כן טסה בשבת עכשיו לא? כבר חברה פרטית או שהיא עדיין קוראת לעצמה בשבת סאן דור, איך זה הולך עכשיו? עדיין בתהליכים? הייתי יכול לצלם שם מלא פריטים ודברים אבל אין טעם לצלם כל דלפק של חברות השירותים השונות. הפעם באתי יותר להתרשם מאשר לצלם פעם הבאה זה להנות ולצלם מי יודע אולי גם לטוס

vitamin P

New member
מממממ שאלונת....אולי מישהו יודע

למה בכביש הגישה לטרמינל כן זה עם 3 נתיבים לכל כיוון ראיתי תמרור האוסר לצפור!! מדוע? כשלמדתי לתיאוריה לפני מספר חודשים לא נתקלתי בו כנראה שמישהו החליט להחזיר אותו מסיבה זו או אחרת שאני מנסה לברר סתם מסקרן אותי
בשדה התעופה

למעלה