תמונות נוספות מהאלבום Brave

QueIronia

New member
../images/Emo207.gifהגעתי למסקנה - לא בא לי שBrave ישוחרר.

טוב לי עם CAUM, עדיין לא מיציתי אותו. עוד דיסק זה מחויבות גדולה מדי - לשמוע, להכיר את כל השירים, לדעת על אילו מהם אתה ישר מדלג (*אהמ*Sola*אהמ*), לגרום לסביבה שלך לחבב את הדיסק ולשמוע אותו עד זוב דם (עד היום הדיסק הזה הוא ברירת המחדל באוטו של אמא שלי. היא שמעה אותו כבר כמה פעמים רק בגלל שהיא לא יודעת איך מעבירים מדיסק לרדיו...), לצרוב אותו כמספר העותקים שאתה צריך (שלא לדבר על לקנות אותו יותר מפעם אחת, כי יש הרי גרסא רגילה ו- Deluxe Edition...) ולבסוף - להחליט כמה אתה אוהב אותו ביחס לאחרים
קשה להיות אני
הימור שלי - אחרי שאני אשמע את Brave מספיק פעמים, הוא יידחק למקום הרביעי או החמישי בדירוג: 1. Como Ama Una Mujer 2. JLo 3. J To Tha L-O! The Remixes 4. This Is Me... Then 5. Brave [לחילופין - מקום 4, ו-TIMT מקום 5] 6. On The 6 7. Rebirth (למרות שלדעתי, GR ו- SIMW הן יצירות אומנות!) בקיצור - לא היה אכפת לי שהדיסק ישוחרר מתישהו באמצע 2008. גם ככה אני לא מתרגש ממנו יותר מדי (למרות שהדוגמיות כן הלהיבו אותי), וכנראה שהוא יהיה פלופ בארה"ב, אבל יצליח באירופה... חבל שג'ן מנסה לעשות יותר מדי דברים במקביל. היא הייתה צריכה להתרכז בקידום Como Ama Una Mujer (למשל, להוציא סינגלים הגיוניים, כמו Te Voy A Querer, Porque Te Marchas ולבסוף Adios או Me Haces Falta?) ובסיבוב ההופעות (או שמא בלופז ג'וניור?). בכל מקרה - לראשונה מאז תחילת עידן ג'ניפר בחיי (יולי 2001), אני מתרגש ומצפה לסרט שהיא משחקת בו. את הרוב הגדול של הסרטים לא ראיתי (כולל Bordertown, אבל הוא בתכניות), אבל El Cantante ממש עושה לי חשק, וכנראה של רק לי. אח שלי גם רוצה לבוא, וגם אחותי, וגם עוד זוג חברים (שגרים יחסים קרוב אחד לשנייה והאזור שלהם מלא בפוסטרים של הסרט) ניסו לשכנע אותי לבוא איתם (אבל נסוגו מיד כשאמרתי שכבר קבעתי עם מי ללכת...). אז אחרי שחפרתי מאוד מאוד עמוק - כמה אתם מצפים ליציאת הדיסק (כולל מי שכבר שמע אותו)? כמה היציאה של El Cantante מלהיבה אתכם? שבת שלום לכולם! נתראה מחר
(לאחרונה שמתי לב שהפורום חזק בדת. גם החילונים כמוני הם יחסית מסורתיים...)

Lopezit

New member
כ"כ מסכימה

מהתחלה אמרתי שזה מוקדם מידי ושיעשו משהו עם CAUM אני חושבת שברייב הולך להיות פלופ רציני... התזמון שלה כל הזמן בדברים פשוט גרוע... ועכשיו עם הסיבוב הופעות+הריון לא נראה שיהיה הפעם סינגל שני אפילו וגם באירופה הוא לא יצליח DIW ממש לא זז שם.. הפעם היא גם לא עשתה שום קידום באירופה (מה שבדר"כ היא כן עושה ואז בגלל זה מצליחה שם) חוץ מקידום ב UK בעצם היא לא עשתה כלום היא תתארח ב2 תוכניות ביום יציאת האלבום וזהו לגבי EC... אף פעם לא חיכיתי לסרט של ג'ן כמו שחיכיתי לזה וזה פשוט היה שווה את ההמתנה... כשתראה אותו אני בטוחה שתהיה המום מהמשחק של ג'ן מבאס אותי שאין לי איך ללכת אליו השבוע
נחכה שבוע הבא שיגיע לפה

QueIronia

New member
אני הולך כנראה בשבוע הקרוב, בסינמה סיטי...

כל פ"ת מלאה בפוסטרים של הסרט הזה כאילו יש פה בכורה עולמית שלו, ובסוף הוא לא מוצג כאן (אבל גם אם הוא היה מוצג כאן כנראה הייתי הולך לסינמה סיטי...).

Lopezit

New member
אם הייתי יודעת איך מגיעים לשם הייתי הולכת ../images/Emo4.gif

QueIronia

New member
מראשון? לא סיפור!

תעלי על איילון, ובגלילות תרדי לכביש 2 - סינמה סיטי יהיה מימין. אם את מעדיפה לנסוע בכביש 4 - במורשה תפני לכיוון חיפה ות"א (כביש 5 לכיוון מערב), תתמקמי באחד משני הנתיבים השמאליים ובגלילות תפני ימינה. סינמה סיטי יהיה מימין (שימי לב: יש גם אפשרות לפנות להרצליה, אבל את לא צריכה אותה. זה להתחבר לאיילון בדיוק במחלף שאת היית יורדת בו אם היית נוסעת דרכו, והוא מוביל לעיר ולקניון שבעת הכוכבים..)

הדיסק הכי מושלם שלה+ JLO

דיסק פשוט מדהים וכל כך חזק כל כך ג'יילו לא כמו CAUM שהוא כישלון כי הוא זוועתי ברמה חוץ מQH. התמונות מדהימותתתתתתתתתתתתתת השירים יפייפים והדיסק הזה הוא מקום 1 של ג'ניפר אצלי.!

אני גם רוצה לענות, אם לא מאוחר מידי

אז קודם כל, איך אפשר להגיד ש- CAUM יותר טוב מ-J.LO
הזוי ביותר
אני מסכים עם הקביעה הראשונית שלך, גם אני עוד לא עיכלתי לגמרי את CAUM, ואני מודה שעם הזמן אני מעריך ומחבב אותו יותר. אנחנו כנראה פשוט רגילים לאלבום חדש פעם בשלוש שנים
ולגבי אל קנטנטה - אני רוצה לראות את הסרט, אבל באמת שזה רק בגלל שג'ניפר משחקת שם. עם כל הכבוד להקטור לבו הזה, אבל סיפור חייו של זמר מקסיקני מעניין אותי כקליפת השום. קיצור אני ממש ממש לא מתרגש מהיציאה שלו, אבל כן בא לי לראות אותו כבר

Lopezit

New member
../images/Emo207.gif ראיתי El Cantante בסינמה סיטי!!

קודם כל.. זה שונה מהגירסה המחורבנת שיש להורדה!! אבל הביקורת שלי היא אותה ביקורת כמו פעם שעברה סרט חזק מאוד!! אבל עדיין יש לי בעיה בעריכה שלו ועוד דבר שהוא שונה מלראות במחשב ולראות בקולנוע זה הווליום והעוצמה של המוזיקה אני חייבת להודות שמארק עשה לי צמרמורת כמו פעמים עם השירה המדוייקת והקול שלו שמעתי את הפסקול כבר לא מעט פעמים והוא פשוט מצויין! אני מתכוונת לקנות אותו כשהוא יגיע לכאן מתישהו אבל שוב... במשחק, הוא לא מתקרב לרמה של ג'ניפר שפשוט הדהימה אותי מחדש היה איזה זוג שישב לידי ששיעשע אותי ברב הסרט עם היציאות שלהם בהתחלה הם התחילו לדבר על זה שג'ן ומארק נשואים ואז ההיא התחילה לספר לו על כל חיי האהבה של ג'ן... אז אמרתי לה כזה את יודעת יותר טוב ממני ואני מעריצה שלה
והיו קטעים שכשמארק היה על המסך אז היו הרבה יציאות לא רק מהם של אנשים "איזה מכוערר" "אימלה" וכל מיני כאלה אוייש זה היה מצחיק בקיצורררררררררר אני ממצליצה לכולם לראות את הסרט!!!!!!!!!! הגברים שפה- יש שם 2 סצינות של ג'ניפר באמבטיה והיא פשוט מדהימה

Lopezit

New member
אח שלי הקפיץ אותי

אבל קלטתי את הדרך.. ממש לא בעיה! רק בחזרה לא הסתכלתי איך הוא חזר

QueIronia

New member
אותו אח שלא יסכים שתשמיעי ג'ן בספרד?

הוא גם ראה את הסרט?

Lopezit

New member
כן יש לי רק אח אחד ויחיד

וממש
אפילו בדרך לסינמה סיטי כששמתי את ברייב הוא העביר אחרי שיר וחצי אז לבוא לסרט שלה בקולנוע? זה לא יקרה בזמן הקרוב

QueIronia

New member
היום כמעט נשברתי והורדתי, אבל

החזקתי את עצמי
רק עוד כמה ימים...

QueIronia

New member
עד כדי כך מעפן? דווקא הדוגמיות

שהיו ב-OnlineJLoFan.com עשו לי חשק...

Lopezit

New member
לא מעפן

יש כמה שירים שאני לא יכולה להפסיק לשמוע(בודדים) וכל השאר טובים\מעצבנים כמו שאמרתי... ייקח לי זמן להתרגל אליו פשוט כנראה אחרי אלבום כמו CAUM אי אפשר להתלהב מברייב

QueIronia

New member
בקיצור - היא הייתה יכול לסנן את האלבום

ולהוציא EP של 6 שירים...
חבל. אולי יהיה איזה Re-Release מעניין בהמשך (למשל עם השיר ביחד עם סנטנה, ועוד כמה). אני כבר מדמיין פוטושוט חדש כשג'ן בחודש ה7-8 להיריון, כדי לנצל את המומנטום...

למעלה