../images/Emo207.gifהגעתי למסקנה - לא בא לי שBrave ישוחרר.
טוב לי עם CAUM, עדיין לא מיציתי אותו. עוד דיסק זה מחויבות גדולה מדי - לשמוע, להכיר את כל השירים, לדעת על אילו מהם אתה ישר מדלג (*אהמ*Sola*אהמ*), לגרום לסביבה שלך לחבב את הדיסק ולשמוע אותו עד זוב דם (עד היום הדיסק הזה הוא ברירת המחדל באוטו של אמא שלי. היא שמעה אותו כבר כמה פעמים רק בגלל שהיא לא יודעת איך מעבירים מדיסק לרדיו...), לצרוב אותו כמספר העותקים שאתה צריך (שלא לדבר על לקנות אותו יותר מפעם אחת, כי יש הרי גרסא רגילה ו- Deluxe Edition...) ולבסוף - להחליט כמה אתה אוהב אותו ביחס לאחרים
קשה להיות אני
הימור שלי - אחרי שאני אשמע את Brave מספיק פעמים, הוא יידחק למקום הרביעי או החמישי בדירוג: 1. Como Ama Una Mujer 2. JLo 3. J To Tha L-O! The Remixes 4. This Is Me... Then 5. Brave [לחילופין - מקום 4, ו-TIMT מקום 5] 6. On The 6 7. Rebirth (למרות שלדעתי, GR ו- SIMW הן יצירות אומנות!) בקיצור - לא היה אכפת לי שהדיסק ישוחרר מתישהו באמצע 2008. גם ככה אני לא מתרגש ממנו יותר מדי (למרות שהדוגמיות כן הלהיבו אותי), וכנראה שהוא יהיה פלופ בארה"ב, אבל יצליח באירופה... חבל שג'ן מנסה לעשות יותר מדי דברים במקביל. היא הייתה צריכה להתרכז בקידום Como Ama Una Mujer (למשל, להוציא סינגלים הגיוניים, כמו Te Voy A Querer, Porque Te Marchas ולבסוף Adios או Me Haces Falta?) ובסיבוב ההופעות (או שמא בלופז ג'וניור?). בכל מקרה - לראשונה מאז תחילת עידן ג'ניפר בחיי (יולי 2001), אני מתרגש ומצפה לסרט שהיא משחקת בו. את הרוב הגדול של הסרטים לא ראיתי (כולל Bordertown, אבל הוא בתכניות), אבל El Cantante ממש עושה לי חשק, וכנראה של רק לי. אח שלי גם רוצה לבוא, וגם אחותי, וגם עוד זוג חברים (שגרים יחסים קרוב אחד לשנייה והאזור שלהם מלא בפוסטרים של הסרט) ניסו לשכנע אותי לבוא איתם (אבל נסוגו מיד כשאמרתי שכבר קבעתי עם מי ללכת...).
אז אחרי שחפרתי מאוד מאוד עמוק - כמה אתם מצפים ליציאת הדיסק (כולל מי שכבר שמע אותו)? כמה היציאה של El Cantante מלהיבה אתכם? שבת שלום לכולם! נתראה מחר
(לאחרונה שמתי לב שהפורום חזק בדת. גם החילונים כמוני הם יחסית מסורתיים...)