תמונות נוספות מהאלבום Brave

QueIronia

New member
אז ראית לבד את הסרט??

גם אח שלי הוא סוג של אנטי ג'ניפר, אבל לא עד כדי כך...

Lopezit

New member
לא לקחתי את אמא איתי../images/Emo9.gif

זה היה ממש ספונטני אח שלי ואשתו ואיתי רצו לנסוע להרצליה אז אמרתי שייקחו אותי ואמא הייתה איתי והצטרפה והוא פשוט לא לוקח אותה ברצינות בתור שחקנית וזמרת כמו רוב האנשים בארץ אנשים לא מבינים שהיא שחקנית מעולה ומזלזלים בה... כי זאת הסטיגמה שנוצרה לה לכו לראות אל קנטנטה!

West Doll

New member
דווקא כל האחיות שלי אוהבות אותה....

אני זוכרת פעם כשרק התחלתי לאהוב את ג'ני ולמדתי עליה כל פלוץ קטן לא הייתי נותנת לאחיות שלי הקטנות להכנס לחדר עד שהן היו מדקלמות איזה עובדה על ג'ניפר
אמאלה
אבל אחיות שלי הגדולות אוהבות אותה ואמא שלי בכלל...אבא שלי רק זוכר אותה בתור "הבחורה החצי ערומה שהיתה תלויה לי על הקירות"

QueIronia

New member
../images/Emo6.gif

אצלי כולם מכירים אותה גם... היחס נע בין אדישות לחיבה מוגברת
עדיין לי יש את הפוסטר של דיסק הרמיקסים תלוי בחדר, ככה שקשה לפספס (ועוד איך תלוי - בקיר שמול הדלת, ככה שאי אפשר לפספס אותו אם נכנסים...)

Lopezit

New member
אחיות שלי גם אוהבות אותה (בערך)

הן אוהבות את המוזיקה שלה אחותי ממש אוהבת את CAUM הן מתלהבות מההופעות שלה... אני עדיין צריכה לעבוד על עניין השחקנית!

QueIronia

New member
מה זה פה? תחרות האחים של מי הכי אוהבים

את ג'ן? אני מנצח בקלות.

Lopezit

New member
אה ואבא שלי מכיר אותה בתור זאתי

שיש לה הרבה כסף ומכוניות יפות
ואמא שלי אוהבת אותה... אין לה ברירה היא סובלת הכי הרבה ג'ניפר ממני

West Doll

New member
../images/Emo6.gif

אחותי הגדולה חולה על "תא קטלני" ו"סלינה" אמא שלי מכורה ל"מארגנת חתונות" אחיות שלי הקטנות כל היום שמות "אנקונדה" וככה זה בערך
אה אמא שלי גם אוהבת את "חיים בלתי גמורים"
אבל תכלס כולם כאן ראו את כל הסרטים שלה בגללי

Lopezit

New member
ברור

הם בחיים לא היו רואים את הסרטים האלה אם לא הייתי מראה להם אמא שלי אוהבת בעיקר את חותנת בהפרעה נראה לי בגלל ג'יין פונדה גם

NoWords

New member
חח אני כבר לא אראה את זה בקולנוע בלעדיךP:

יש גבול.

QueIronia

New member
תלכי גם את לראות.מה הבעיה?

חן, יש לך עד סוף השבוע. יהוד זה לא כזה רחוק מסינמה סיטי (בערך כמו ראשון וסינמה סיטי), ואם את לא יכולה - יש גם בת"א.

למעלה