אני אלך אני אלך אני סתם מקללת את ליאת
L Lopezit New member 7/10/07 #33 שתקו חצופים אני אגיד לג'ן שתתפוס עליכם את התחת ההריוני שלה וואוו תארו לכם איזה תחת יהיה לה בחודש 9 ואם יש לה תאומים פאאאאאאאאק
שתקו חצופים אני אגיד לג'ן שתתפוס עליכם את התחת ההריוני שלה וואוו תארו לכם איזה תחת יהיה לה בחודש 9 ואם יש לה תאומים פאאאאאאאאק
Q QueIronia New member 7/10/07 #35 באופן תאורטי, אם היא הייתה נוסעת באוטבוסים, היא הייתה הופכת להיות אחת שתופסת שני מושבים
Q QueIronia New member 7/10/07 #39 אני כבר רואה את הצילומים של סידורי הישיבה לפני האוסקר (כשיש תמונות על הכסאות): ג'ניפר לופז -- שאר התחת של ג'ניפר לופז -- מארק אנתוני
אני כבר רואה את הצילומים של סידורי הישיבה לפני האוסקר (כשיש תמונות על הכסאות): ג'ניפר לופז -- שאר התחת של ג'ניפר לופז -- מארק אנתוני
L Lopezit New member 7/10/07 #42 אלא אם כן היא תהיה מועמדת לא נראה לי שהיא תצליח לסחוב את עצמה לאוסקר
O oren456 New member 7/10/07 #52 יההה יפה... שמח שנהנת ../images/Emo24.gif לי יש את הסרט על המחשב.. אני מחכה שיצא לו תרגום?.. ליאתוש וחנוש אם ידוע לכן איפה אפשר להשיג תגום לסרט, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור .
יההה יפה... שמח שנהנת ../images/Emo24.gif לי יש את הסרט על המחשב.. אני מחכה שיצא לו תרגום?.. ליאתוש וחנוש אם ידוע לכן איפה אפשר להשיג תגום לסרט, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור .
L Lopezit New member 7/10/07 #55 אין תרגום עדיין ואם חיכית עד עכשיו תלך לראות את זה בקולנוע הגירסה שהורדת היא גרועה ולא כמו הגרסה הקולנועית
אין תרגום עדיין ואם חיכית עד עכשיו תלך לראות את זה בקולנוע הגירסה שהורדת היא גרועה ולא כמו הגרסה הקולנועית
מ מיסטר זנגביל New member 10/10/07 #58 חשוב לי לדעת זה היה באחד מהאולמות הקטנים או לא ואממ האולם היה מלא?