היית רוצה
ש שרוטה במוח New member 20/9/04 #10 יש גלריה של חפרי הפורום עם תמונות מי שרוצה להוסיף לשם תמונות שלו יכול!
ש שוטת נבואה בנשמה New member 20/9/04 #11 אבל אין שם את התמונות של כולם.. לא לכולם בא להוסיף תמונות שלו לגלריה..וגם אם מוסיפים רוב הפעמים זה של כמה אנשים..
אבל אין שם את התמונות של כולם.. לא לכולם בא להוסיף תמונות שלו לגלריה..וגם אם מוסיפים רוב הפעמים זה של כמה אנשים..
ש שרוטה במוח New member 20/9/04 #14 אז עכשיו נלמד אותו..רועי כנס! יש לך גלריות בעמוד הראשי של הפורום... וגם למעלה בפורום עצמו כתוב כל מיני דברים (סקר,מאמרים, צ'אט וכאלה..) אז יש שם גם גלריות
אז עכשיו נלמד אותו..רועי כנס! יש לך גלריות בעמוד הראשי של הפורום... וגם למעלה בפורום עצמו כתוב כל מיני דברים (סקר,מאמרים, צ'אט וכאלה..) אז יש שם גם גלריות
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 20/9/04 #21 שמתי את כל התמונות של המפגשים../images/Emo46.gif בשירשור שלי... די נעלבתי כנס מאצליייי שעות השקעתי וגם שמתי תמונות שלי
שמתי את כל התמונות של המפגשים../images/Emo46.gif בשירשור שלי... די נעלבתי כנס מאצליייי שעות השקעתי וגם שמתי תמונות שלי
מ משתוללת בכפר New member 20/9/04 #34 אז תגידי לי מע נהיה תגידי לי מע נהיה יפיפיהההההההההההההההההה *עושה ת'תנועות ריקוד שלי בשיר* קבלוווו את סוליע היפיופפההה
אז תגידי לי מע נהיה תגידי לי מע נהיה יפיפיהההההההההההההההההה *עושה ת'תנועות ריקוד שלי בשיר* קבלוווו את סוליע היפיופפההה
מ משתוללת בכפר New member 20/9/04 #35 הפעם הראשונה בה שיר החלה להפגין משיכה כלפיי הכובע שלי... איך לא חשדתי??? הכתובת הייתה על הקיר... והמבין יבין (=
הפעם הראשונה בה שיר החלה להפגין משיכה כלפיי הכובע שלי... איך לא חשדתי??? הכתובת הייתה על הקיר... והמבין יבין (=