מרסה
ס סוכריה16 New member 14/7/05 #21 אהאהאההאהאהאהאהאההא יוו מושלם שלי!! אהאהאה דיי! הרסת אותי עם התמוננה!! דיייייייייייייייייייי איזה יפה! איזה שלמות! כזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם
אהאהאההאהאהאהאהאההא יוו מושלם שלי!! אהאהאה דיי! הרסת אותי עם התמוננה!! דיייייייייייייייייייי איזה יפה! איזה שלמות! כזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם
C CrazyAngel1 New member 14/7/05 #36 מה היא עשתה בשיער../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif וואייי יפה לה טוסטר ו... זה גוונים או שזו השמש
מה היא עשתה בשיער../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif וואייי יפה לה טוסטר ו... זה גוונים או שזו השמש
H Hila The Sweet Girl New member 14/7/05 #37 חחח זה תמונה ממש ישנה!! וזה טוסטר עם צבע בהיר בשער...ממש ישן לפני 406
ס סוכריה16 New member 14/7/05 #42 טוסטר!?!?! חחח איזה מילה.. חשבתי בצחוק אמרתן.. יש משוו שהיא לא ניסתה על השיער?!?! חח.. לא נראה לי קיים ..
טוסטר!?!?! חחח איזה מילה.. חשבתי בצחוק אמרתן.. יש משוו שהיא לא ניסתה על השיער?!?! חח.. לא נראה לי קיים ..
ח חניניתה New member 14/7/05 #28 מושלם שלייייייייייייייייייייייייייי דייייי כמה יופי קיים בבנאדם?!?!?!?!?!?!?!
H Hila The Sweet Girl New member 14/7/05 #30 תגידי חן איפה את?פונצוווווווווווווו אני תמיד מחפשת אותך במסן בקשר לאתר את לא יוצרת איתי קשר!!
ח חניניתה New member 14/7/05 #47 אני לא ממש בבית בימים האחרונים.. וגם האינטרנט שלי עושה בעיות.. כל היום הוא לא עבד לי.. את יכולה להתחבר עכשיו למסנג'ר?
אני לא ממש בבית בימים האחרונים.. וגם האינטרנט שלי עושה בעיות.. כל היום הוא לא עבד לי.. את יכולה להתחבר עכשיו למסנג'ר?