תמונות של אנהי מפרקים מתקדמים

סוכריה16

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לאאאאאא.. יא איזה יפה היא.. איך היא קיללה אותם כזה! חח קרעה אותי מצחוק

חחחחחחחחחח

כפרה עלייה תמונה נדירה של מאיטה.. וצריך יום אחד לפתוח שירשור תמונות של דולסה או אנהי אבל להגיע לנניח 300 תמונות כמו שהיו עושים בפורום המורדים!

סוכריה16

New member
דיי היא ממש יפה..

אני מתבטת מי יותר יפה היא או דולסה!? כי כל פעם שאני רואה את דולסה אני ממש נדהמת.. ואותה גם... אז זה לא סגור! אבל ת'אמת שאת האופי שלה אני מעדיפה.. הזוג המושלם בעייני-

חחח גם בעייני(לגבי הזוג)

בסדרה..חחח וברור שדולסה יותר יפה..אין שאלה מאיטה אומנם מדהימה אבל לדולסה יש יופי מיוחד! מכירה?

סוכריה16

New member
חיחי כן.. תודהנ בכל זאת! תמיד

כיף לראות שוב! ומלא פעמים יש לך תמונות שממש אין ליץ. מאיםפה עוד את לוקחת!? חח או שזה סוד?! נכון.. לדולסה יש יופי מיוחד.. אבל.. גם ללופיטה.. חח לדעתי להרבה שם יש יופי מיוחד.. לפאולה הזו, אנהיף מאייטה דולסה, וויקו- לא בעצם שלה רגיל כזה.. אבל היא יפה, ופילאר גם .. מה שאני אוהבת שהן הרוב שם טבעיות כאילו אם תראי אותן בלי איפור הן יראו דומה לעצמן.. אפילו ב 406 היה איזה טיול ושרלין נראתה שם ממש טוב בלי פאנים ובלי איפור! היא נראתה פי אלף על עם..

נכון אבל אני לא אוהבת את אנהי

בלי איפור יש לה אדומים.חחחח וזה לא סודי אני לוקחת מMSN יש להם אתרים!

סוכריה16

New member
מה זה אדומים!? חח.. דיי עם המילים

האלו שהמצאתן חח.. לא יודעת. אני אוהבת תמיד איך שהיא נראית ואני חושבת שזה מה שמיוחד בה. יכ לדעתי ואני רואה את זה- היא בקושיי מאופרת.. ותמיד תמיד היא נראית טוב כזה.. זהיא נשית כזו.. חח מה זה התמונה הזו!?!??!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מהפרק שהיה לא מזמן שהיא חיבקה אותה ושאני אומרת אדומים זה לא קשה להבין..חח כשהיא בשמש בבריכה וכאלה בלי איפור היא נהיית אדומה כמו פה...אני יחפש ברור!

סוכריה16

New member
ח לא ממש.. ב 406 זה בלט אבל

היא עדיין נראתה טוב... היום כבר הרבה פחות לדעתי.. היא טבעית כזו.. ולמה היא חיבקה?!!!??!

חח כי את לא זוכרת?<

היא היית המאושרת אז היא באה אל רוברטה וחוסה וחיבקה אותם ואמרה להם שהיא אוהבת אותם חחח ושלא צריך לריב ..היא הייתה מאושרת שהיא עם מיגל!

סוכריה16

New member
חח לא .. פשוט לא ראיתי תפרק

!! אנ אראה מחר! זה של יום ראשון!??! חחח עכשיו הבנתייייייייי!!!! האי הייתה מאושרת ואני חשבתי שהיא רצתה להפיל אותה או משוו

למעלה