תמונות של חברות תעופה

DUDDDD

New member
תמונות של חברות תעופה

והפעם מלזיה איירלינס ,החברה שנמצאת במקום ה-6 בעולם ..החברה האהובה עליי ..ללא ספק..

DUDDDD

New member
לאוס אירלינס

חברת תעופה נעימה ומפתיעה.. טסתי איתה מוינטיאן בלאוס לבנגקוק..

DUDDDD

New member
חברת התעופההירדנית

מעולה ...יחס אדיב ...שירות נפלא..מושבים מרווחים ..בעיני מחלקת עסקים כמו של אל על ואף יותר טובה!

tcu6

New member
אירבס כזה ממריא כמעט כל ערב לקראת 7

מנתב"ג.

HELLAS

New member
איירבס או דאש8....

מה שלא יהיה, לפי דעתי סכימת הצביעה של RJ יפהפיה ומיוחדת !

ארזS

New member
ללא צל צילו של ספק

הצביעה של ''רויאל ג'ורדניאן'' היא מבין הצביעות החביבות עלי ביותר. אפילו צילמתי פעם בתוך נתב''ג איירבס 320 שלהם [אחד אחר, לא זה שבתמונה הנ''ל]. כמו כן צילמתי מספר פעמים את ה"קטנצ'יק". אחת שתיים ושלוש - לאיירבס , ובנוסף קישור לתמונה שצילמתי את ה"קטנצ'יק" לפני כחודש בדרך לנחיתה. רק חבל שהקטנצ'יק הזה הוא ללא צביעה כמו הגדול...

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifארז, אני חולק עליך, צביעת ג'ו

ג'ורדניין לא יפה בעיני. אמנם מקרוב מאוד רואים את הזהב אך אם נביט בעין רגילה, הגוף קהה מאוד, מזכיר שחור, ובקו ישר. אל על החדש עם הפסים הסובבים יפה שבעתיים ואל תחשוד כי אני גרופי שלהם. בנוסף ג'ור' טס גם לפני הצהריים וגם אז פעם קטן ופעם האיירבאס.

ארזS

New member
לא אני המצאתי את

"על טעם ועל ריח אין להתווכח" ... ודרך אגב, אינני טוען שהצביעה של אל על לא יפה. היא מאוד יפה בעיני. אני גם מאוד אוהב את הצביעה של אוזבקיסטן איירוויס ועוד כמה. אבל פה דיברו על הירדנים ובעיני הצביעה של האיירבסים שלהם מרשימה מאוד.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifצודק לגבי טעם... גם את הצביעה

של אוזבקיסטן איני אוהב במיוחד אם כי היא חיה יותר מהירדנית. כניראה שיש לי בעיית קומפזיציית צבעים וקוים ישרים. או דו צבע ישר בלבד(בייחוד אם הוא קהה)

e dor

New member
אכן צביעה מיוחדת, מדהימה קשה לי

לומר. אבל יש בה יופי ... אחר :) אחרי הכל - הגרפיקה שיש על מטוסי האיירבאס מרשימה אך כמו שאמר נועם .. מטוס שחור זה לא ... מתאים נגיד ? קשה להסביר... בכל אופן - הצביעה של אלעל יפה אבל מה החכמה לשים את דגל ואת צבעי ישראל אם בלילה מסתירים אותם בגלל בטחון ?

tcu6

New member
נועם לדעתי הצביעה שלהם מיוחדת

הצביעה הנוכחית של אל-על מודרנית.

g i l g

New member
אלגנטית מאוד.

הגדרה יותר מתאימה לדעתי למטוסים של אלעל. אני גם מאוד את הצביעה של ארקיע ולאודה אייר האוסטרית.

DUDDDD

New member
איירופלוט הרוסית

מישהו טס איתם ...שיספר.. בעבר חברת התעופה הלאומית של ברית המועצות ...

למעלה