תמונות של חברות תעופה

falash

New member
זה לא malaysia

זה קוד שרינג של malaysia וחברת התעופה Dor Erlich

DUDDDD

New member
גולף אייר- מבחריין אימפריה מהמפרץ

איזה כיף לשייחים הערבים האלה.. טסים בחברת היוקרה גולף אייר , לנים בבורג' אל ערב ובעוד לונות יוקרה .. ובין מרוץ גמלים אחד לשני אוכלים ארוחות גורמה ע"י שף שמלווה אותם לכל מקום.. תענוג

DUDDDD

New member
הנה חברת תעופה שאני לא אוהב

אולימפיק היוונית...סייפרוס איירויס כבר טובים מהם.. חברה פשוטה וזולה. אין להם גם מספיק יעדים.

DUDDDD

New member
טארום הרומנית

חברת טארום הרומנית קיבלה לא מעט שבחים.. סבא של חברה שלי טס איתם כל שנה לרומניה ..

DUDDDD

New member
הצביעה של חברת התעופה העירקית

וזה עוד לאחר נפילת סדאם חוסיין.. חברת התעופה העירקית מתכננת לחזור ולפעול... טיסה ראשונה לרבת עמון הביאה את מיטב פקחי האו"ם לבגדד.. בואו נראה תצביעה...

YHS

New member
נוו.....

צריך להכיר את מבנה השירשור ולראות לאיזו חברת תעופה הוא הגיב. בהחלט לא לעיראקית.....

HELLAS

New member
אולימפיק.....

מעולם לא טסתי איתם, אבל שמעתי ביקורות לא משהו גם מחברים יוונים שלי. גם במחלקת עסקים הם לא משהו שאפשר להתגאות בו מי יודע מה.... החברה הקטנה HELLAS JET שפתחה קווים לטיסות בין יוון לאירופה, בעלת שם טוב, שמעתי גם שהיא באמת חברה מצויינת. בעלת צי מטוסי A320. אבל...... החברה הזו נולדה כשנה לפני פתיחת האולימפיאדה באתונה רק כדי להגדיל את מספר המושבים בטיסות ליוון בתקופת המשחקים. החל מסוף אפריל השנה, החברה הפסיקה את פעילותה. אולי הגיע תורי לפתוח חברת תעופה ישראלית-יוונית ולהראות חברת תעופה ראוייה מהי? קורות חיים לטייסים/ות דיילים/ות מכונאים/ות אנשי שיווק ומכירה, אנשי הזמנות ומנהלים פיננסיים, נא לשלוח במסר אישי

DUDDDD

New member
לא ידעתי...

חבל שהפסיקו לפעול...אולימפיק חברה בינונית ומטה...טסתי איתם פעמיים ..הטיסה מזכירה טיסת ארקיע פנימית!

HELLAS

New member
אחחחח HELLAS JET

לראות ולהתגאות ! חבל, חבל שהפסיקה לטוס. אגב, תמונה יפה - אני מהמר שהיא צולמה בציריך.... (לא ידעתי שהם טסו גם לשם).

DannyJJ

New member
תמונות יפות

וממה שראיתי עד היום באתרים של התמונות יש בהחלט צבעים נחמדים לכל המטוסים מהמדינות הערביות האלה או לחלק מהם לפחות מהם ולא סתם צבע לבן משעמם. ותגיד לי זה בבקשה אתה צילמת את התמונות האלה או שזה מהאינטרנט? נראה לי שזה מהאינטרנט. לא?

DUDDDD

New member
תשובה לדני

התמונות מקורם באינטרנט כמובן... הסיבה שאני מעלה תמונות של חברות שונות ,כי אני פריק של חברות תעופה... אני בכלל פריק של פאר גם של מלונות יוקרה וכו'. הרעיון הוא ליצור בפורום תחושה של שדה תעופה... כמובן שגם מתוך סקרנות לגביי איך נראה המטוס של עירק איירוויס ואיזה אוכל מוגש בו... אני אישית טסתי בלמעלה מ-30 חברות תעופה שונות ,ביניהם גם קטאר איירויס וגם מלזיה איירליינס ושניהם היו הטובות ביותר לטעמי. מקווה שלא טרחנתי לך תשכל ....

למעלה