תמונות של חברות תעופה

DUDDDD

New member
אייר גבון

כמה נחמד לראות פתאום מטוסים של מדינות אחרות ולא מוכרות... לפעמים הצביעה של המטוס ממש נחמדה...

DUDDDD

New member
חברת התעופה של קדאפי!!!

כנראה שהם כבר לא טסים יותר אבל נחמד לראות את המטוס שלהם משנות ה-70.

DUDDDD

New member
עוד חברה ערבית --מאוריטניה

דווקא אליה אפשר להיכנס גם עם דרכון ישראלי... מעניין איך חברת התעופה שלה..

ארזS

New member
היי דודו

חבל שאתה פותח מלא שירשורים ומאלץ את המנהל לעשות אחר כך "איחוד תיקים"... תשרשר הכל ביחד בבקשה !

DUDDDD

New member
נא להכיר:חברת התעופה של הונדורס

לא פופולריים במיוחד אבל תראו תצביעה.

DUDDDD

New member
חברת התעופה של גרוזיה

כן הם טסים גם לארץ....אירזנה הוא שמם.שרשרו חוויות מהטיסה איתם..

HELLAS

New member
לא הייתי מרוצה מהם

לונדון - זאגרב - דוברובניק - זאגרב - לונדון. נחיתות אכזריות ביותר - פשוט נפילה על המסלול מגובה רב ! שירות סביר ומטה. לא גרוע, אבל ממש לא מומלץ. מעדיף לטוס באליטליה.... לפחות אפשר לדבר באיטלקית וגם הדיילים חתיכים (וחתיכות).

DUDDDD

New member
באמת אליטליה עדיפה...

אין כמו אליטליה לאירופה...

RonGreen

New member
מנסיוני

Croatia Airlines חברה פשוטה ביותר, טסתי איתם לפני כמה שנים לזאגרב. האוכל שהוגש בטיסה היה קר לגמרי, גם לא הייתה בחירה, והגישו דג (אני אלרגי!). דיי עלוב בשביל טיסה של בערך 3 שעות, כולל עצירת ביניים בדוברובניק... השירות היה בסדר גמור לפי מה שאני זוכר, קיבלתי כל מה שביקשתי. -Ron-

DUDDDD

New member
חברה פגז...טורקיש איירלינס

אני טס איתם בקיץ להודו ..900 דולר כולל הכל!

DUDDDD

New member
וואלה ===ביררתי אמרו לי 950 ..

אתה גם טס? או שפעם טסת ב-700 .. אתיופין חברה מצויינת אבל המחיר עלה משום מה.. מהחברות הזולות לא נשאר מקום ...ברויאל ג'ורדאניאן זה 860 כולל מיסים והכל ,אבל קונקשיין של יום וחצי בעמן... בטורקיש 900 דולר כולל מיסים וזה נותן לי גם אפשרות לטייל בטורקיה איזה כמה ימים.. לופטהנזה רוצים 799 כולל מיסים אבל אין מקום... אל על רוצים 899 ללא מיסים (980 עם) וזה רק לבומבי ואני טס לדלהי... אז נראה לי שזה אחלה מחיר...

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifב 7/12 ת"א-אדיס-דלהי, |שמאל

חזרה: מומבי-אדיס -ת"א הטיסה חזרה לא מעיר ההגעה! דיילות חמודות,חסרות יכולת להשתלט על הנוסעים. בחזור העלו אנשים טונות של ציוד כתיקי יד ולא העיפו אותם.

e dor

New member
אני רואה שאתה אוהב את הטורקים

אז הנה תמונה בת שבוע של A310 שלהם נוחת בסכיפהול, צולם מתוך 4X-EAB. מקווה שאהבת

DUDDDD

New member
באמת שאהבתי

אחלה תמונה...מצורפת תמונה של ארוחת גורמה במלזיה איירליינס (אין קשר לכלום)

e dor

New member
את סכיפהול קשה מאוד להתקיל ...

גם מלזיה עברו, מצורף. נ.ב שמח שאהבת

למעלה