לי דווקא היתה טיסה בסדר איתם אבל שמעתי עליהם סיפורי זוועה... בכל מקרה דווקא AEROLINEAS ARGENTINAS מפתיע אותי לטובה לפעמים... ולפעמים לא... יש לי איתם נוסע מתמיד... אבל גם להם יש רגעי זוועה
יש לי הצעה שאתה לא חייב לקבל אותה, אבל אני ממליץ לך לנהוג על פיה : כשאתה מעלה תמונות שהורדת מהרשת, ובמיוחד מאתרים כמו Airliners וכדומה, תשאיר את הפס השחור עם השם של הצלם למטה ואל תחתוך אותו. אני חושב שזה לא פייר לחתוך את הקרדיט לצלם. נכון ? זאת
אני מוצא תמונה ..שומר ומעלה לפורום..שם הצלם לא מעניין אותי ... ונדמה לי שכבר עניתי על שאלה אם התמונות שייכות לי(התשובה ברור שלא...כאילו) כמו שאמרתי אין לי שום יומרות...
היא לא קיימת יותר כי פשטה את הרגל... במקומה פועלת חברת SN . ואם תסכים לקבל עוד הערה/הצעה : א. חבל שאתה פותח הרבה שירשורים כי זה דוחף שירשורים אחרים אחורנית לדפים הפנימיים. עדיף שתצרף את כל התמונות לשירשור אחד. ב. כשאתה משרשר, תוסיף את כל התמונות לתמונה הראשונה ולא אחת לשניה. ככה השירשור לא יהיה אלכסוני וכשמגיבים לתמונה מסויימת זה לא יפול ככה למטה כפי שאני בטוח שהתשובה הזאת שלי תיפול. ושלא תחשוב שאני נביא הרואה את הנולד... זה פשוט ככה...