תמונות של חברות תעופה

HELLAS

New member
אחלה רעיון ארז,

את הצעתי לי אותו דבר ואני לא יודע איך יכולתי בלי זה מקודם....

DUDDDD

New member
תשובה לשני הקנטרנים

השרשור שפתחתי היום הוא שרשור חדש להבדיל מהשרשור של אתמול...למעשה בכל יום אני מעלה שרשור חדש לרשת..ואין צורך לחבר אותם בכלל..כי כל יום הוא יום חדש בפורום. אין צורך להתעצבן או להיות קטנוני כשהשרשור הקודם בראש הרשימה כי היתה תגובה אחרונה סמוך למועד השרשור החדש .. תזכור בכל יום שרשור חדש.. סתם חשבתי מלכתחילה מה אכפת לך כמה שרשורים יש בפורום..מה זה תופס לך מקום? דבר שני מאיפה עלה לך הרעיון שאני חותך תקרדיט לצלם..נראה לך שאני נוגע בתמונה בכלל..אני מוריד מגוגל ושם התמונה מגיעה איך שהיא... ותשובה לגילה זלצר..אם בא לך לראות תמונות ללא תיווך שלי אז אל תיכנסי לשרשורים שלי..כי אצלי הרעיון הוא לדבר על חברות התעופה ולא על הצילום של התמונה הספציפית. אז תירגעו!

YHS

New member
מספר מילים

שאולי "יבהירו" לך את ה"תמונה". בעמוד הראשון של הפורום, כמו בכל אחד מהעמודים האחרים יש אפשרות להכנסת 15 הודעות (=שרשורים) בלבד. כאשר אתה פותח שירשור חדש, אתה דוחק את השירשור האחרון לעמוד שני. עמוד שני ואילך כמעט ואינם נקראים ולמעשה אתה אומר למישהו "השירשור שלך לא מעניין, התמונות שלי יותר חשובות". מקובל בפורומי תפוז, ואני נמצא בהרבה פורומים, שמי שמוסיף הודעות נוספות באותו נושא לא פותח הודעות חדשות אלא מחבר להודעות קיימות שלו. יתרה מזו, יש כאלה שמנצלים שרשורים קיימים להודעות מעט לא קשורות, כדי להמנע מדחיקת הודעות לעמוד שני. איני יודע למה גם אתה בוחר להגיד "כל יום , יום חדש". אתה גם יכול להגיד "כל שעה, שעה חדשה"..... מה לעשות, אלו נימוסי האינטרנט. עוד דבר שנוגע לנימוסי האינטרט ובמקרה זה זה גם הנחיה של תפוז, זה שמירה על זכויות יוצרים. "העתקה" של מידע ללא ציון שם ה"מחבר" (ותמונות הן מידע שחל עליהן זכויות יוצרים) היא עבירה על זכויות היוצרים על פי חוקי תפוז (אתה יכול לראות למטה, ב"תקנות"). נוטים להקל ולהסתפק בציון המקור, אם כי לרוב נותנים קישור. זה מספיק טוב. מרבית חברי הפורום יודעים לפתוח קישור. שוב, מה לעשות, אלו נימוסי האינטרנט והפורומים. עכשיו אתה יכול לקבל, או להתעלם. ערב טוב.

DUDDDD

New member
פעם ב- 24 שעות זה זמן סביר לפתיחת

פעם ב-24 שעות זה זמן סביר לפתיחת שרשור חדש.. אל תשכח שבכל 24 שעות רק!!שרשור 1 נדחק אחורה..זה שלא התייחסו אליו.. אתה יודע כמה פעמים שרשורים שלי לא קיבלו התייחסות ועפו לעמוד שני.. אני לא עובר שום עבירת "נימוס" ויש הבדל בין שרשור פעם בשעה לכזה שפעם ביום.. דבר שני אני מעתיק תתמונות בגוגל!! זה שהבחור הקודם אמר משהו זה לא אומר שזה נכון ..וגם אם הייתי רוצה לתת קרדיט אז לא הייתי יכול לתת כי אני לא יודע ...למייטב ידיעתי מותר לי להוריד מגוגל. לגביי ההערות שלך אני מקבל להגיד לך לסתום תפה

בא נאמר זאת ישירות

תמונותייך המשעממות ,לדעת כמה מאנשי הפורום,דוחקות דברים המעניינים כמה מאנשי הפורום לעמוד לעמוד השני,וחבל!!

DUDDDD

New member
בואי נאמר זאת ישירות גילה

א.את לא מעניינת אותי ב.אני לא עובר על שום עבירה. ג.אני לא דוחק אף אחד זה לגיטימי לשרשר פעם ביום. וזהו אין לי מה לדבר איתך יותר.

jasmine38

New member
זמן סביר

נקבע ע"י הכלל ולא על דעתך שלך. פונים אליך ומבקשים בנימוס, ואתה מתפלמס! עקרונית אתה יכול לשרשר תמונות של חברות תעופה במשך חודש שלם. זה היה נסבל למשל, אילו בחרת שירשור של תמונות כל החברות הטסות בסדירות לישראל, או שירשור של כל סוגי המטוסים/הדגמים של חברת אירבוס, או כל מטוסי הסילון שהיו באל-על, וכו' וכו'. ראוי לצרף תמונות ואו הודעות סביב נושא משותף ומלכד. כפי שנאמר (גם לפי המכנה המשותף) כולם יכולים לגלוש לאתרי תמונות מטוסים, ולברור מהם לפי חתכי חיפוש מגוונים. חפש נושאים מקוריים ושתף אותנו בשמחה!!! גם אני ואו המגיבים לפני יכלו לבחור בשירשור חדש על כללי ההתנהגות בפורום, ונמנעו מכך. פתיחת שירשור חדש היא בנושא מהותי חדש, ובדר"כ אינה רלוונטית ליום או שעה, אלא אם מדובר בתאור/ציון ארוע רלוונטי לתאריך, או הקשר מתאים. זכור שלזכותו של מנהל הפורום עומדים כלים כמו עריכת שירשורים במקומות שהגולש לא הבין ולא קיים את הכללים! יתרה מכך, לזכותו כלים להסרת הודעות/שירשורים ואף חסימת גולשים. חומר למחשבה. מה שלא הולך בטוב - הולך בפחות טוב

DUDDDD

New member
הנה עוד מצטדקת

תגידי מה את רוצה ...לא מעניין אותך אל תקראי... אני לא מפריע ועובדה שלא חוסמים אותי ...ברור שיש קודים של התנהגות וכללים אבל אני לא עובר עליהם .. אם השרשורים שלי משעממים את ארז גילה יש ואותך אז זה לא מענין אותי בכלל.

DUDDDD

New member
הודעה לכולם

ברצוני לנהל שיחה על 270 חברות תעופה... מכיוון שלא הגיוני שיהיה שרשור של 270 חברות תעופה אז בחרתי לשים 4 חברות בכל יום.. כל יום יפתח שרשור חדש .. השרשורים שלי דיי פופולריים אגב נחמד להכיר חברות תעופה של יודעים מי הם כמו פלסטין איירלינס וגם עירק איירוויס וגם חברת התעופה הלאומית של לסותו.. יש בפורום אנשים שמתחכמים וחושבים שמותר להם הכל..כמו להצטדק על נושאים שאפילו אני מסכים איתם.. כל עוד לא עברתי על כללי הפורום אין לכם מה לעשות.. מצידי תשתעממו בסבלנות! אז ככה על אפכם ועל חמתכם!

ארזS

New member
תשמע DUDDDD

לי אתה קורא קנטרן ? אם קנטרן זה אחד שרק אוהב לעזור, אז תודה על המחמאה. אבל מכיוון שמשום מה נראה לי שאתה התכוונת למשהו אחר, אני מציע לך לקחת את הזמן שלך ולחשוב קצת. תראה כמה אנשים כאן בפורום מנסים להסביר לך בצורה הכי מנומסת, הכי תרבותית ויפה, ואתה עומד על שתי הרגליים האחוריות שלך וחושב ש"ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה". תחשוב על זה. בתודה מראש, ממני הקנטרן.

YHS

New member
סליחה, אבל מחוסר ניקוד

לא הצלחתי להבין את המשפט האחרון שלך.

jetman

New member
מי אומר שלא קוראים עמודים קודמים?

אני בהחלט קורא כמה עמודים אם לא הייתי. כמובן לא שבוע אחורה אבל 2-3-4 עמודים? בחייך. מי שמתעניין קורא, ולא צריך להתרגש מה"ירידה בדרגה"

YHS

New member
אני מתפלא עליך

נא קרא שוב , ובעיון, את מה שכתבתי.

Refael30

New member
אגב ..

אפרופו סבנה תבדקו בספרי ההיסטוריה שלכם ... מטוס סבנה מדגם בואינג 707 נחטף בחודש מאי 1972 לנמל התעופה בלוד . לוחמי סיירת מטכ"ל שיחררו אותם במבצע נועז . בין הלוחמים היו ביבי נתניהו ואהוד ברק .

falash

New member
DUDDDD קבל לפחות את ההצעה הטכנית

לשרשר את כל התמונות לתמונה הראשונה ולא אחת לשניה, זה מקל על הצפיה ועל ההגבה לכל תמונה בנפרד. מלבד זאת השרשורים שלך מעניינים (אותי לפחות), ואני לא רואה חשיבות מיוחדת בצרוף שם הצלם לכל תמונה...אבל אולי אני טועה. תודה.

ארזS

New member
falash

מכיוון שהסכמת עם אחת מההצעות הטכניות אגיב כאן על משהו שלא הסכמת : אם אתה היית צלם והיו לוקחים תמונות שלך ומפרסמים אותן ללא הקרדיט הראוי היית רואה ועוד איך חשיבות בציון שם הצלם. מהניסיון הרב שיש לי נראה כאן בבירור [לפחות בחלק מהתמונות, כולל אחת שאני עצמי צילמתי אם זה לא הובן עד עכשיו] שהקרדיט שהיה על התמונה נחתך ממנה. אז אולי זה לא היה DUDDDD שעשה את החיתוך , אבל הוא בהחלט היה ועודנו יכול להגיב בצורה ראויה ותרבותית ולא בצורה מלחמתית. בעניין פתיחת שירשורים מרובים, נראה לי שאם עידן המנהל היה פה הוא היה מגיב בעצמו בעניין הזה אבל אני חושב שהוא לא נמצא.

falash

New member
מקבל את הערתך ארז

האינטרנט פשוט מאוד מוצף בעשרות אלפי תמונות מטוסים, ולרוב התמונות אין קרדיט לצלם, כך שאם מדי פעם צרפתי תמונה לתגובה לא טרחתי לציין את שם הצלם...אני אקפיד יותר להבא.

למעלה