תמונות

FlamMAble

New member
תמונות

כמו שידוע לחלק מכם אני בעונש ו-אין- לי מחשב אבל בגלל שביקשתם (נוקי ביקשה) אז בזמן שאבא לא בבית החלטתי להתגנב...ולהיכנס למחשב לשים לכם ת´תמונות שצילמתי אתם בטח תימו לב שבכל פעם שאני מצלמת התמונות נראות קצת יותר טוב הנה
מוטה

FlamMAble

New member
עוד נוקי ומורן

קוראים לו מורן נכון? אם לא סליחה כי אין לי מושג איך קוראים לך
ואם כן אז יופי..

FlamMAble

New member
המ...הכבוי

נכון זה נראה כאילו צילמתי לא טוב? אז..לא.. פשוט....הוא...הוא שחור... צילמתי טוב..

FlamMAble

New member
יעלי.. ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

למה למה למה למה למה למה למה למה למה

למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה לעשות לי את זה??? אה??אה??אה??

למעלה