|סמיילי שורק|
O on£ lo§† ƒairy New member 27/1/03 #51 גם אתה עכשיו?..חחח... אבל אתה נשוי! שנינו נשואים!.. אלון..שמע...
ח ח חצ חצב עולה New member 28/1/03 #71 חחחח את נשואה.. אני רווק... על תסמכי על מראה עיניים אבל עדיין... שמעי...
O on£ lo§† ƒairy New member 28/1/03 #75 כן היום רק גיליתי... היתי בטוחה שאתה נשוי..ממ...אז..אז אני נשואה..לא ילך לך אלון! נה, יהיה טוב לכולנו..
כן היום רק גיליתי... היתי בטוחה שאתה נשוי..ממ...אז..אז אני נשואה..לא ילך לך אלון! נה, יהיה טוב לכולנו..
ח ח חצ חצב עולה New member 29/1/03 #81 אין בעיה. אין לי בעיות ריכוז...../images/Emo9.gif אני אתפוס אותו, אחזיק לו את הצווארון של החולצה, אפנה אליו אצבע ואגיד לו: "יא בן זונה!!!!! בוקר טוב.. מה קורה אחי?"
אין בעיה. אין לי בעיות ריכוז...../images/Emo9.gif אני אתפוס אותו, אחזיק לו את הצווארון של החולצה, אפנה אליו אצבע ואגיד לו: "יא בן זונה!!!!! בוקר טוב.. מה קורה אחי?"
O on£ lo§† ƒairy New member 29/1/03 #85 אהא.. ותפסת אותו בצווארון ואמרת לו "יא בן זונה!!!!!!! מה שלומך? בוקר טוב.." ??? אה?? אה?? אה?? ני לא מאמינה..
אהא.. ותפסת אותו בצווארון ואמרת לו "יא בן זונה!!!!!!! מה שלומך? בוקר טוב.." ??? אה?? אה?? אה?? ני לא מאמינה..
ח ח חצ חצב עולה New member 30/1/03 #86 לא... שכחתי../images/Emo9.gif כי שיחקנו במין כדור כתום כזה וזה היה מעניין... עזבי... צריך לראות את הכדור כדי להבין... אני אעשה את זה מחר! אם אני אזכור....
לא... שכחתי../images/Emo9.gif כי שיחקנו במין כדור כתום כזה וזה היה מעניין... עזבי... צריך לראות את הכדור כדי להבין... אני אעשה את זה מחר! אם אני אזכור....
B black dreams catcher New member 30/1/03 #89 יא... איך אני אוהבת את הכדורים האלה!!!!!!! זה כזה כיף לשחק איתם... בא לי לפוצץ אחד כזה. או...לשרוף!!!! כן...
יא... איך אני אוהבת את הכדורים האלה!!!!!!! זה כזה כיף לשחק איתם... בא לי לפוצץ אחד כזה. או...לשרוף!!!! כן...