מי כמוך, אקס מחונן שכמותך יודע?
C Compulsive New member 26/1/03 #43 כאילו דה. בולבול אקבולבול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא. כן. אולי. אורלי. אוראלי. אנאלי. ערסים. מה?!
כאילו דה. בולבול אקבולבול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא. כן. אולי. אורלי. אוראלי. אנאלי. ערסים. מה?!
M Mashina Girl New member 26/1/03 #29 לא´דעת מה איתכם../images/Emo99.gif.../images/Emo28.gif אני בעד שמישהי כאן תשתוק.
M mutagen123 New member 26/1/03 #42 יש לי דבר אחד להגיד על התמונה ולהוסיף למשי פעם הבאה שאני אהיה לבוש כמו ערס בבקשה.... יותר הולם אותי
F FlamMAble New member 28/1/03 #67 היהי! אני הולכת עם יין וינג את מעלבנית.. עוד תמונה שצילמתי ביאנקה החתולה המותק שלי!
‡ ‡NoK New member 28/1/03 #69 נו זה רק מחזק את זה../images/Emo8.gif ../images/Emo25.gif איזו חתולה מדהימה.. גם מרלין ( )..אם רק ידעתי איפה הוא היום (בטח אצל ההוא .."אני אקח אותו! בשביל הכיף.." "ותטפל בו?" "לא." "אז בשביל מה?" "בשביל הכיף" )
נו זה רק מחזק את זה../images/Emo8.gif ../images/Emo25.gif איזו חתולה מדהימה.. גם מרלין ( )..אם רק ידעתי איפה הוא היום (בטח אצל ההוא .."אני אקח אותו! בשביל הכיף.." "ותטפל בו?" "לא." "אז בשביל מה?" "בשביל הכיף" )