תמיד כולם בטוחים שזה נורא ברור מאליו שבאיזה

לכל סיר יש מכסה- נראלי נכון, לא כל "סיר" מוצא

יש כאלו שהאהבה הראשונה שלהם נמשכת לכל החיים, והצליח להם בלי לחפש יותר מדי. יש כאלו שמחפשים כל החיים ולא מוצאים. יש כאלו שחיים בהתפשרות והבנזוג לא מתאים להם. יש המון "סטטוסים" של זוגיות, כמו בתחומים אחרים (מקצוע נגיד) לא כולם מוצאים את עצמם- או במקרה הזה את האהבה שלהם. חד משמעית לא נראלי שזה כזה פשוט, אבל מצד שני יש את ההרגשה הזו של "חייב להיות", יש כ"כ הרבה אנשים בעולם ולא הגיוני שאין אי שם מישהו מתאים לכל אחד. (נאיביותD:)

yagluli

New member
תמיד אמרו שבחורות מתפתחות יותר מהר..

אני הגעתי למסקנה הזאת ממש לא מזמן, ואת התיכון שלי אני בקושי זוכר .. שומדבר לא מובטח בעולם, הכל זה שיכלול של גורמים רבים, בניהם מה את שואפת, מה את רוצה מעצמך , מה את יכולה להשיג, מה את מצליחה להשיג, מזל תמיד יכול לעזור.. אבל אחרי המזל הכלי הכי טוב שאני יכול לייעץ לך להשתמש בו הוא האופטימיות.. אולי לא תאהבי כלכך לשמוע את זה, אבל את בסך הכל ילדה.. יש לך עוד הרבה (מאוד) מה ללמוד על העולם ועל עצמך.. תשדלי להנות מזה :) בהצלחה..

charmx

New member
תאמת שאני חושב טיפה על מה שכתבת...

כל הקטע הזה כאילו ממש קשה למצוא את המישהי או המישהו, זה שמבין אותך ב- 100% שבאמת אוהבת אותך,שאפשר כאילו להבין אחד את השני בלי מילים,אני קצת חושב על זה לפעמים והקטע של הבנאדם הנכון שנמצא שם וזה... אבל תכלס זה גם נובע מסוג של פחד או רצון להשיג תמיד את הדבר המושלם.. ואולי אין מישו כזה בכלל... טוו מאץ' חשיבה שמשקיעים בזה מכניסה לדפרסיה מעצבנת...אבל יש בזה משו..... נ.ב לא אין לי פיצול אישיות.. =]

untitled1

New member
יש אנשים מתאימים יותר ומתאימים פחות

ולפעמים אהבה היא גם בת תמותה. כפי שבני אדם לא חיים לנצח. אגב, אני אישית גיליתי שאני לא יכולה לדעת אילו תכונות יהיו, מה יעשה ואיך יראה האדם שאוהב. אני לא יכולה לחשוב על פרטים א, ב, ג ולדעת שזה הדבר הנכון בשבילי. אבל קרה לי כבר כמה פעמים בחיים שהסתכלתי לאנשים בעיניים, והרגשתי בהם משהו טוב. אולי לא אהבה לכל החיים, אבל חיבור מיוחד (ביחס לממוצע האוכלוסיה), פשוט ידעתי שיהיה ברגע שהמבטים נפגשו. אלו הפעמים בהן השכל מתגלה כיצור קטן וברברן, שעולם שלם של תחושות נמצא מעבר לו.

אני לא מזלזלת. אני רק אומרת את זה כדי להגיד

שאין לי ניסיון בזה, אז תרגעי עם האיחולים הלבביים.

orli997

New member
חוסר התאמה כפי שאת קוראת לו

יכול להיות עוד תופעה של החסמים שיש לנו כלפי הרצונות שלנו, מעבר לזה צריך לקחת בחשבון שלטנגו צריך שניים, צריך רצון של הצד השני בנוסף לרצון שלי, הצהרת כוונות היא דרך יעילה להתמודד עם זה, כשיש הצהרת כוונות משותפת לרצון הצדדים, ההמשך הוא רק הדרך למימוש הכוונה, אבל לרוב אנו מתעייפים בדרך ומשנים כיוון, ככה אנו יכולים למצוא עצמינו כל הזמן בחיפושים.

2441950

New member
תגובה לכתבה

הערכה
שכל סיר מוצא את המכסה שלו היא לא מדויקת בעליל. הרבה סירים חיים עד היום עם מכסה לא מתאים בתסכול.לכן אל תמהרי ביחרי הייטב ובמידת הצורך החליפי מכסה

2441950

New member
תגובה לאימרה כל סיר.........

הערכה
שכל סיר מוצא את המכסה שלו היא לא מדויקת בעליל. הרבה סירים חיים עד היום עם מכסה לא מתאים בתסכול.לכן אל תמהרי ביחרי הייטב ובמידת הצורך החליפי מכסה

למעלה