אם זה לא גוף... מה זה עוד יכול להיות?  
ד דידי 9 New member 2/12/14 #68 כל שאר הירקות שדיברנו עליהם. הכבלים המנטליים, הרגשיים...כאלה. בתוך מרחב התמרון, חלק יותר חלק פחות בתוך שטח כזה או אחר..
כל שאר הירקות שדיברנו עליהם. הכבלים המנטליים, הרגשיים...כאלה. בתוך מרחב התמרון, חלק יותר חלק פחות בתוך שטח כזה או אחר..
א איש המתח New member 2/12/14 #69 זה - בלשון העם... שייך לחלק שנקרא "נפש". (מנטל...) נפש הוא חלק מהגוף. מבינה?   איפה יושב ה"כעס", ה"דיכאון" - היודעת את? הם יושבים בכבד.   שתייה חמה?
זה - בלשון העם... שייך לחלק שנקרא "נפש". (מנטל...) נפש הוא חלק מהגוף. מבינה?   איפה יושב ה"כעס", ה"דיכאון" - היודעת את? הם יושבים בכבד.   שתייה חמה?
ד דידי 9 New member 2/12/14 #70 אוקיי.. לא תודה, שתיי כבר שניים היום... לאן אתה רוצה להגיע? נפש=רוח. אפילו שהיא בתוך הגוף-היא יכולה לנסוק.... על זה דובר.
אוקיי.. לא תודה, שתיי כבר שניים היום... לאן אתה רוצה להגיע? נפש=רוח. אפילו שהיא בתוך הגוף-היא יכולה לנסוק.... על זה דובר.
ד דידי 9 New member 2/12/14 #72 זו סוגיה. שאני לא מבינה בה מספיק, אבל כן יש להם תחושות. ברור שאני מבדילה בני אדם מבע"ח ברוב הקונוטציות. אבל אתה מתרחק מהעיקר שהוא פריצת הכבלים שלנו, בני אדם
זו סוגיה. שאני לא מבינה בה מספיק, אבל כן יש להם תחושות. ברור שאני מבדילה בני אדם מבע"ח ברוב הקונוטציות. אבל אתה מתרחק מהעיקר שהוא פריצת הכבלים שלנו, בני אדם
ס סוקרטס פה New member 30/11/14 #24 זה בלי התניה ? את כל החיים שלו הוא גילה ליד העמוד ואין פה התניה?   מבחינתו העמוד הוא מקור חיים כל מה שהוא יודע זה לעמוד שם הוא בכלל לא יודע שהוא יכול לברוח   איך אין פה התניה? או שאתה שוב מתחיל עם השטויות ?
זה בלי התניה ? את כל החיים שלו הוא גילה ליד העמוד ואין פה התניה?   מבחינתו העמוד הוא מקור חיים כל מה שהוא יודע זה לעמוד שם הוא בכלל לא יודע שהוא יכול לברוח   איך אין פה התניה? או שאתה שוב מתחיל עם השטויות ?
ד דידי 9 New member 30/11/14 #27 התנייה-אילוף אולי.... כח ההרגל, השליטה,שמשתלט על הכל. זה מה שהפכו אותו להיות.... בעיני אתם אומרים את אותו דבר-רק במילים אחרות.
התנייה-אילוף אולי.... כח ההרגל, השליטה,שמשתלט על הכל. זה מה שהפכו אותו להיות.... בעיני אתם אומרים את אותו דבר-רק במילים אחרות.
ד דידי 9 New member 30/11/14 #30 הוא אומר שזה מושרש, שזה כל מה שבעצם אתה מכיר, או הפיל הכיר. וגם כשהוא יכול היה-הוא נשאר, כי הוא לא ידע אחרת. ואני אומרת, שכדאי לשבור את המעגל כדי לגלות מה יש מעבר למה שהושרש.. מעבר ל"אילוף".
הוא אומר שזה מושרש, שזה כל מה שבעצם אתה מכיר, או הפיל הכיר. וגם כשהוא יכול היה-הוא נשאר, כי הוא לא ידע אחרת. ואני אומרת, שכדאי לשבור את המעגל כדי לגלות מה יש מעבר למה שהושרש.. מעבר ל"אילוף".
ד דידי 9 New member 30/11/14 #31 אין התניה- כי הוא לא מודע להתניה. ההתניה מושרשת, מובנית. כמו שאתה אומר-מבחינתו העמוד הוא מקור החיים.
ע עקיבא13 New member 30/11/14 #36 הנשר כשהוא קשור מהרגליים ומנסה לעוף לגובה נעצר ומקבל מכה זה חיזוק שלילי לכן גם כשהוא כבר לא קשור ויש לו עדיין את הרצועות מפחד לעוף לגובה
הנשר כשהוא קשור מהרגליים ומנסה לעוף לגובה נעצר ומקבל מכה זה חיזוק שלילי לכן גם כשהוא כבר לא קשור ויש לו עדיין את הרצועות מפחד לעוף לגובה
ס סוקרטס פה New member 1/12/14 #41 בדיוק ! הוא עדין קשור לעמוד מבחינה מנטלית כשהרצועות הן הסמל לכך   קטע