"תן לי תפוח"- התחנן הילד בפני הירקן

lala897

New member
לדעתי הוא צריך לצאת לעבוד.

אני לא מבינה את ההוכחה. ואני לא מבינה גם הוכחה למה זה אמור להיות?

minzly

New member
רחמים "אין לי כוח"

אין לי כוח אין לי כוח אם אין לך כוח לדבר (ויש פה הרבה כאלה), ופה זה אפילו לא לדבר, זה רק להקיש על המקלדת, לפחות אל תייבש אותנו עם ה"יש לי הרבה מה לומר ולתרום לידועיותיך אבל אין לי כוח אליך"

blablash

New member
אאררררררראאאאאאאררררררררררררררררררר

ב"ה אני עצבני!!!
כווווווווווווווואאאאאאבבבבבבבבבבבבבבבבבב לי הראשש!!! אבל שיהיה, את/ה יודע/ת אהבת ישראל וכו', אז סבבה, תקניט/י אותי את/ה גם יכול/ה לקלל עם בא לך, או לירוק (וירטואלית) אני סופג הכל. אה? איך אני? ממש פוצי מוצי.... אאאאאאאאאאאאארררררררררררררררררררררררר יואואואואו איך בא לי לרדת עליך...................... ואני יכול, אבל. אווווווווווף זה דווקא היה יכול להיות מעניין...

פלסטיק

New member
"תן לי תפוח" - התחנן הילד בפני אביו

ענה לא אביו "אבל תורתי אומנותי, שה' או החילוני יתן לך" "אבל יש מאות אלפים כמוני" ענה הילד "ולחילונים כבר אין כל כך הרבה כסף/רצון לתת כי אתה לא עובד" "אז תלך להפגין בכיכר השבת שאתה רעב" ענה אבא.... מסכן הילד, הוא איננו אשם. הוא לא בחר את הוריו. אם היו מלמדים אותו להגיד "בבקשה" יכול להיות שסיכויו היו טובים יותר. מזמן אני אומר שאת קיצבאות הילדים צריך להמיר בדברים כמו ארוחות מלאות בבתי הספר כדי שלא יהיו ילדים רעבים (במקום שההורים חסרי האחריות יוציאו את הכסף למטרות אחרות).

מתנדב

New member
ממש כואב הלב, ומצער לשמוע מקרים

כאלו, גם אני נתקלתי בעבר במקרים דומים, ואף כתבתי כאן בפורום, על מקרה של אדם חילוני, שנזקק לתרופות, ולא היה לו כסף לקנות את התרופות, הדברים האלו כואבים ומצערים לשמוע... זה מזכיר לי בדיחה קצת עצובה, ששאלו ילד מה הוא רוצה להיות כשהוא יגדל?, הילד השיב אני רוצה להיות חבר כנסת או שר בממשלה, כי לחברי כנסת ולשרים יש כסף, והם לא מרגישים איך שאנחנו חיים...

blablash

New member
מדינת ישראל אשמה?

ב"ה בוא נחשוב רגע ביחד, למה לאלו שעובדים בד"כ יש כסף לאוכל ולאלו שלא עובדים בד"כ אין כסף לאוכל? כי המדינה לא נותנת מספיק כסף לאלו שלא עובדים!!!

Vdrums

New member
כי אלו שלא עובדים אמורים לעבוד

למה שמישהו ישב בבית ויקבל מספיק כסף ואחר יעבוד בשביל זה? איפה ההיגיון?

blablash

New member
ההודעה הקודמת שלי.

ב"ה הייתה צינית לחלוטין, לתשומת לבך...

הירקן היא המדינה והילד הוא החרדים..

די. יש גבול. למה אתה מספר את זה? כדי להראות שהחרדים לא מקבלים מספיק מהמדינה? ואם אני אגיד לך שהילד הזה יכול לצאת לעבודה? או שההורים שלו יכולים לצאת לעבודה? ולמה הם לא דואגים לו? למה הוא צריך להיות נטל על החברה? זה לא בעיה להביא ילדים לעולם. השאלה היא איך מטפלים בהם... לאון

תשמע, אין לי ויכוח איתך

כל מה שאתה אומר - נכון באופן עקרוני. אבל השאלה, איך עושים את הדברים. האם לא יותר הוגן לדאוג קודם למקומות עבודה להורים, לפני שמקצצים את האוכל לילדים?

minzly

New member
זה לא שיש למדינה הרבה ברירות

היא מנסה לצאת מהמצב הקשה, וזה לא שיש לה מכל טוב לתת לאברכים בידינו הברירה להרים את עצמנו, למצוא דרכים אמיתיות להרים את החינוך והמדינה, ולהושיב אותן על שולחן הממשלה

למעלה