תנו לי חתימה

צטלע

New member
זה מתוך מצגת.

אני מקווה שמותר לי להעלות. הורדתי את כל התמונות ושאר הקישוטים שהיו במצגת המקורית כי הקובץ הזה ענק.

ס ו ל ר ו

New member
החתימה שלי.

מתוך שיר של מוקי "זה לא נגמר". אני מחליפה מדי פעם את החתימה וכל חתימה עם משפט אחר שלו.

Witchcrafts

New member
יה, אהבתי. ממש, אבל.

(רק משהו אחד מטריד אותי; שתי הנקודות שם. בפיסוק יש נקודה אחת או שלוש נקודות. אין שתיים ואין יותר משלוש.)

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

רק השקט יביא שלווה הדרך הפנימית...חוכמת הבודהיזם משפטים שלי נטו, אני המצאתי
. אני מאמין במשפט הראשון מכל ליבי ואני מתכוון לשקט נפשי כמובן. "או שאתה רוצה חיים מאושרים או שאתה רוצה חיים מלאי תוכן. אם אתה רוצה חיים מאושרים אתה תחיה רק בהווה, אם רוצה חיים מלאי תוכן אתה כל הזמן תעסוק בשאלות, תחשוב מחשבות, עבר ועתיד ללא הפסקה....אי אפשר להשיג גם וגם....אלה שני נתיבים שונים...." ציטוט מתוך ראיון עם המורה הרוחני אקהרט טולה שפורסם במגזין "דרך האושר" לפני שנה לערך. תסתכלו לחיה בעיניים...תנו לחיות לחיות. צימחונות למען החיות ממחיש את הצורך של כולנו לתת תשומת לב לחיות ולא לרצוח אותן לשם הנאה בלבד בלי להתחשב כלל וכלל בעובדה שגם להן יש רגשות ונשמה.

LeAnnDylan

Well-known member
מזל טוב על הפורום../images/Emo24.gif

סוף סוף תפוז פותחים פורום נורמלי
אני אבקר כאן מידי פעם. וכדי לא להיות לגמרי לא קשורה, הציטוט בחתימה שלי זה מהשיר Destructive של ליאן ריימס

סינטטית

New member
שלי די פשוט

1327 - אחד בשביל כולם, כולם בשביל סינרגיה! כי אני מנהלת את פורום סינרגיה... כולם יודעים שגברת פוז הכי יפה בכל תפוז|מאוהבקשות| גברת פוז זו חברה שלי שאני ממש ממש אוהבת
וה-
זה כי אני תמיד עייפה

darklighter

New member
הווו דאריה שליטה../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif

תמיד חשבתי שעשו את זה עליי חחחחחחחח

משפט מהשיר Oasis - Rock 'n' Roll Star

למה? 1. כי אני אוהבת את אואזיס, אבל לא רק (שאר 3490 הלהקות שאני אוהבת בכרטיס שלי).\ 2. כי אני חולה על מוסיקה, ולפעמים זה אובססיבי מידי לטעמם של אנשים אחרים, במיוחד שכבר עברתי את גיל 20. לא יודעת אם זו הייתה כוונת המשורר, אולי אולי "כוכבים" במובן המילולי, אבל בכל אופן השורה הזו ממש התאימה לי. 3. כי זה שיר שאני מאד אוהבת.

assafein

New member
לא רוצה להתבגר... רוצה להישאר אידיוט../images/Emo13.gif

זה משפט שהמצאתי ואני מאוד מתחבר אליו

החתימה שלי

נאמרה ע"י הרב משה צבי נריה, מאבי דור הכיפות הסרוגות. משפט חזק שמלווה אותי הרבה זמן.

עומר ו

New member
הנה שלי

וורודת שורש! אני רואה שאת נמצאת בעוד מקום חוץ מבני עקיבא...

החתימה שלי../images/Emo9.gif

קודם כל יש לי את השיר "לילה"- "הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן. הוא מעוור, הוא מכוון את התנועה בשלל גחליליות. הוא מספר מעשיות והוא חושב שילדים מאמינים לזה, מין לילה שכזה, כזה."
אני פשוט ממש אוהבת את השיר הזה,המילים שלו כל כך יפות.
הדרך הטובה ביותר להשיג חבר היא להיות אחד כזה.-משפט מאוד משמעותי בעיניי. הרבה אנשים שאני מכירה צריכים ליישם אותו
"מה שיבוא, יבוא..וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה." -לקוח מהארי פוטר -כרך לא זכור.
נאמר על ידי האגריד אם אני לא טועה.אחלה הברקה הייתה לו.
וזה מין משפט דגל אצלי.

למעלה