תנו לי חתימה

darklighter

New member
המשפט שלי הוא מקיילXY../images/Emo190.gif

Even with years of historical research, the more humans try to define themselves, the more they drown in their own confusion" מהפרק הראשון... וזה הייתה עוד התבוננות מהצד של אחד שבא עכשיו להכרות עם העולם האינושי... וזה כל כך נכון...ואני גם מזדהה עם זה מאוד..אין לי כוח להסביר

tweeg

New member
שלי

היא מתוך הטרולוגיה של מארג פיונאבאר מתוך הספר הראשון עץ הקיץ של הסופר האהוב עלי גאי גבריאל קאי היא החתימה שלי יותר בגלל הספר והסופר ופחות בגלל שאני אוהב אותה

EmGee

New member
הציטוט שלי לקוח מתוך שיר

של להקת דה לה סול, שהיא להקת ג'אז-ראפ אמריקאית. הציטוט לקוח מתוך השיר held down. למי שלא בקיא באנגלית בתרגום חופשי זה אומר: "כשאני צופה בחדשות והבת שלי נכנסת פנימה ובוחרת לשאול 'למה כל האנשים האלה על הרצפה ישנים צבועים באדום?' אמרתי לה שהם חיפשו את אלוהים וממצאו דת במקום" זה שורה שמאוד תפסה אותי ואני שמח שכך.

בגלל השרשור הזה החלפתי את החתימה שלי

היה לי עד עכשיו ציטוט מתוך שיר תקווה של מירי מסיקה אבל באמת הגיע הזמן להחליף החלפתי זה עתה מתוך שיר דמיון חופשי של ארקדי דוכין כי היום החבר שלי קנה לי את הדיסק והשיר הזה כבש אותי וששמענו את השיר באוטו בזמן שנסענו הוא אמר לי בזמן שהסתכל עלי שככה הוא מרגיש שאנו לא ביחד
"אני מרשה לעצמי עם קצת דמיון חופשי את שנינו ביחד את ואני אבל את לא איתי זה רק בראשי שנינו ביחד דמיון חופשי" ככה זה מה שגורם לו ולי לעבור את היום כשהוא מתגעגע אלי רומנטיקן הבחור

bilbi69

New member
../images/Emo12.gif

"...you bleed just to know you're alive..." [שמתי לב שזה לא היה רשום כמו שצריך אצלי בחתימה :OOO טוב שיניתי
] בכל אופן, זה מהשיר Iris של Goo Goo Dolls :] שיר ממש טוב

למעלה