תסלחו לי, אבל אני חייבת

הנקודה שלי היא אחרת.

בעצם, שתי נקודות - 1. אתה אמרת שאהבה לוקחת הרבה זמן ולא פתאום מתאהבים. עובדה, הראשונה, אחרי שבוע, החליטה שזה הבחור שהיא רוצה לבלות איתו כל החיים. ואני, שמכירה אותה היום, יכולה להגיד לך שאחרי 10 שנים, כל פעם שהוא מתקשר אליה, היא זורחת ומסמיקה [במידה ורצית להגיד משהו בנוגע לטיב האהבה]. 2. רציתי להראות שזה לאו דווקא לחפש אהבה טובה יותר או שעמום, כי הרי שתי הבחורות האלה אהבו עד מאוד את החברים שקדמו לנישואין, ומצאו אהבה טובה יותר. אם נקרא לזה ככה..

Sefy

New member
אבל אין פה בגידה או פיתוי!

1. היא החליטה! אהבה זה לא דבר שמחליטים עליו! וזה שאחרי 10 שנים הוא עדיין עושה לה את זה, לא אומר כלום לדעתי. זה אומר שהיא החליטה ולא משנה מה היה קורה בדרך, היא הייתה מתעקשת. זה לדעתי אובססיות ולא אהבה. 2. אני לא יודע כמה הן אהבו "מאד" את החברים שלהן, כי עובדה שהן לא ממש התחתנו איתם. זה נשמע יותר כמו יחסים מתוך הרגל ואני מכיר המון זוגות גם פה ברשת, שהם ביחד מתוך הרגל, הם "אוהבים" אחד את השניה, אבל הם רגילים יותר מידי להיות ביחד ומפחדים להיות לבד. אז כדי לדעת שהם מצאו אהבה "טובה" יותר, צריך גם לדעת על טיב האהבה לפני הנוכחית. ואני עדיין עומד מאחורי זה שאהבה לוקח זמן! לא מאמין ב Instant בלי להכיר את האדם. זה התאהבות (Crush) ולא אהבה. ושוב! זה לא קשור בכלל לשירשור הזה, כאשר פה אני אומר שאדם שהיה נשוי גם ואז התפתח לו סיפור "אהבה" מהצד, נהיה בוגד וישאר בוגד.

למעלה