תסלחו לי קבוצת קורדאו די אורו

subliminalit69

New member
תסלחו לי קבוצת קורדאו די אורו

אבל הקפואריסטים אצלכם ממש טיפשים!! לפני איזה יומיים עשיתי קפוארה עם חברים שלי בים... ושלא תבינו שיחקנו בקצב בנגלה בלי סלטות וכל זה פתאום קבוצה של קפואריסטים מקבוצת קורדאו די אורו באים אלינו.. הם בידיוק חשבנו שאנחנו לא יודעים קפוארה בגלל שלא עשינו סלטות ואמרו לנו שאנחנו מתלהבים ממה שאנחנו לא יודעים,בלי לריב איתם בכלל ניסנו להסביר להם שקפוארה זה בכלל לא הסלטות אבל הם ממש טיפשים!!! ולא רצו להקשיב לנו ו"הראו לנו מזה קפוארה"..יעני עשו סלטות ופלוראו. כמו שאני מתארת לעצמי כולנו פה יודעים שקפוארה זה לא רק הסלטות וזה רק ליופי כדי שגם תלמדו את החברים שלכם מקבוצת קורדאו די אורו מזה קפוארה,ולא רק סלטות ופלוראו כדי שידעו טיפה מהבסיס ולא יבואו לאנשים ויעשו הרבה פוזה ורוח!

subliminalit69

New member
ולא שאני מתלהבת אני לא יודעת פלוראו

בגרוש זה פשוט מעצבן אותי

DORA16

New member
ילדים מפגרים כאלה הם במיעוט...

אם תיכנסי פעם לפורום הארצי תוכלי לראות אפילו....עשינו סקר...ומי שהשתתף והגיב אמר שהקפוארה זה יותר חשוב... ילדים מטומטמים כמו שתיארת יש במיעוט...ולא רק בקורדאו ז'י אורו....

MerlinTheWizard

New member
מעניין אותי

איפה זה היה? ובאיזה גיל היו הילדים בהם מדובר?כי אם מדובר בילדים שהם בני 12 ומטה את באמת מצפה שהם יבינו את הקפוארה ושינסו להבין את הדקויות והמושלמות שבתנועות המדהימות של האמנות הנפלאה הזאת (שיבוח מוגזם). כל מה שהם רוצים לעשות זה סלטות ברגים וכ"ו... את צריכה להבין שלא כל אחד שמתאמן לוקח את הקפוארה ברצינות בגלל זה יש אנשים שפורשים אחרי שהם יודעים סלטות,ברגים ופליק פלאקים... בקיצור אין סיבה להכללות כי אני בקושי יודע האו דיפרנצ'י ואני בקורדאו דה אורו כי אני לא חושב שהאמנות היא התעמלות קרקע! ובאמת תרשמי איפה זה היה.

Ze Colmeia

New member
שמעי...

לא יודע באיזה גיל הם היו, אבל ילדים קטנים (ז' ומטה) חושבים שקפואירה זה קר סלטות ואקרובטיקה, אין מה לעשות הם קטנים ולא מבינים, גם אצלנו באבאדה אני רואה את הילדים הקטנים הטמבלים שבאים רק בשביל האקרובטיקה...

Escova

New member
הם באמת אמרו את זה ???

אלוהים אדירים... זה מה שיש לי להגיד...

SHABBI THE 3rd

New member
escova

סתם שאלה...בן כמה אתה?? לא כתוב בפרטים ורציתי לדעת, כי אני כותב תגובה שונה לכל אחד, בהתאם לגיל...

Ze Colmeia

New member
הוא בן 16...

אתמול היה לו יום הולדת

Escova

New member
שאבי דא ט'ירד...

דבר ראשון, אני בן 16 ויום... דבר שני, מזה משנה בן כמה אני ?!?!!?!!?!?!?!? אם הייתי קטן ממך, היית כותב לי תגובה מתנשאת ??? אם הייתי גדול ממך, היית כותב הודעה עם ריספאקט לגדולים ??? אם הייתי מבוגר לא היית עונה ??? הרעיון כן, שכול אחד יכתוב את הדעות שלו, בלי קשר למין, גיל , גזע, וזרם...

jennie 00

New member
עזבי אותך אין הרבה סתומים כאלה../images/Emo70.gif

ואני בקורדאו ג'י אורו ואני יכולה להגיד לך שאני מכירה אולי ילד אחד או שניים שמתנהגים ככה...

subliminalit69

New member
הם...

בני 15 או משהו כזה וחגורה שניה נדמה לי והם לא יכולים לשקר כי ראיתי! זה כזה מעצבן וזה מזה גרם לי לשנוא לרגע את קורדאו די אורו

DORA16

New member
אל תשימי לב..

בכל הקבוצות יש כמה מטומטמים כאלה... זה לא קורדאו ז'י אורו ספציפית

subliminalit69

New member
וזה היה בת"א ואני מדגישה אני לא

מתלהבת ככה שלא היה כל כך מה שיעצבן אותם כדי שיתנהגו ככה ואני לא מתלהבת כי אין לי ממה להתלהב אני בקושי יודעת האו ואתה מדבר איתי על האו דיפרנצ'י או איך שתכתוב! ואני בכלל לא טובה בפלוראו אז אין שום התלהבות פה

SHABBI THE 3rd

New member
זה לא הקפואריסטים של קורדאו ג'י אור

טיפשים...זה פשוט הילדים האלה טיפשים!

juli capoeira

New member
יש בזה משהו!

היי! קורדאו די אורו לא יודעים את משמעות הקפואירה!!!! הם לומדים כדי לעשות שויץ! (להשויץ) ולמי שיש בסיס טוב אחרי זה יהיה לו אחלה פלוראו! כי בסיס זה כל היופי לדעתי! יש כאלו שחושבים אחרת...

SHABBI THE 3rd

New member
שתי דברים:

דבר ראשון, מה לעזאזל זה פלוראו??? דבר שני, אני גם חושב שבסיס זה דבר יפה, אבל בכל זאת...זה לא הדבר הכי יפה בקפוארה! אם אתה בקפוארה בשביל הבסיס, אז מה אתה עושה בקפוארה?! לך לקארטה. וסתם לדעת...באיזה קבוצה אתה??

Ze Colmeia

New member
פלוראיו...

זה בפורטוגזית, בתרגום חופשי תרגילים יפים (לא רק אקרובטיקה) זה כולל מפראפוזים למיניהם, אהוים, עמידות ידים ועד לסלטות וברגים. לגבי מה שאמרתה על בסיס, בבקשה לכם קורדאו, רואים אנחנו לא ממציאים...אתם בעצמכם אומרים "אם אתה בקפוארה בשביל הבסיס, אז מה אתה עושה בקפוארה?!" תגיד לי אתה כל כך רוצה ללמוד אקרובטיקה לך להתעמלות קרקע....כאילו באמת בלי להתחיל מריבה פה, אם אתה אומר מה הטעם בללמוד בסיס אז פשוט לך תלמד התעמלות קרקע, תאמין לי שתלמד אקרובטיקה הרבה יותר מהר כך.

benny afro

New member
אלוהים ישמור שבי...איזה אכזבה...

אתה בדיוק כמו הילדים המטומטמים האלה שבאים לקפואירה בשביל האקרובטיקה... אוי ואבוי... קפואירה זאת אומנות לחימה לא אומנות אקרובטיקה!! פוהה!!! pora!!~@$!@#$%!$! בסיס זה הקפואירה! מה זאת אומרת הדבר הכי יפה??? אתה לומד קפואירה כדי שזה יהיה יפה??? או שאתה אוהב את ה"יופי" שבה? בעצם,מה זה בשבילך יופי? סלטות? ברגים? זה כל כך שיטחי... היופי בקפואירה הוא הקפואירה עצמה!!!

Escova

New member
בנצ'י...בדוגרי...

כמה שאני אוהב קפוארה (שנתיים, ולא דוב אני לא פורש...) היא לא כזאת אומנות לחימה...

למעלה