תעלומה מס´ 4... איש אחד ראה עניבה וידע שהוא עומד למות... למה ואיך? אתם לא תאמינו לפתרון...
G ghony New member 28/9/02 #1 תעלומה מס´ 4... איש אחד ראה עניבה וידע שהוא עומד למות... למה ואיך? אתם לא תאמינו לפתרון...
נ ניצן פורח New member 28/9/02 #2 מנסה לנחש... אולי כי הוא ידע שהולכים לתלות אותו בה קשר עניבה- הוא הולך להיתלות אולי לעניבה היו חיים והיא רצתה להרוג אותו....
מנסה לנחש... אולי כי הוא ידע שהולכים לתלות אותו בה קשר עניבה- הוא הולך להיתלות אולי לעניבה היו חיים והיא רצתה להרוג אותו....
ד ד ג י New member 28/9/02 #5 זאת חידה ממש יפה... שאלו את הכיתה של פעם את השאלה הזאת בשיעור טכנולוגיה ולקח לנו חצי שעה לגלות את התשובה
זאת חידה ממש יפה... שאלו את הכיתה של פעם את השאלה הזאת בשיעור טכנולוגיה ולקח לנו חצי שעה לגלות את התשובה
G ghony New member 29/9/02 #10 הוא ידע שהוא עומד להירצח והוא ראה את הרוצח עומד מולו... רמז:העניבה גרמה לא לזהות מישהו... ודגי בבקשה לא לגלות!
הוא ידע שהוא עומד להירצח והוא ראה את הרוצח עומד מולו... רמז:העניבה גרמה לא לזהות מישהו... ודגי בבקשה לא לגלות!
M Meijen Shaggy New member 30/9/02 #13 הוא כבר ראה את העניבה.. ../images/Emo15.gif כשהרוצח כבר לבש אותה בעבר? או שהוא ראה את העניבה בהקשרים אחרים? (האם זו הייתה עניבת צופים? )
הוא כבר ראה את העניבה.. ../images/Emo15.gif כשהרוצח כבר לבש אותה בעבר? או שהוא ראה את העניבה בהקשרים אחרים? (האם זו הייתה עניבת צופים? )
M Meijen Shaggy New member 1/10/02 #16 יצורים אגדתיים? ../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif אדם זאב אולי?
X X הנסקלת X New member 1/10/02 #17 אוייי../images/Emo34.gif פעם הייתה תוכנית מצויירת כזאת עם אדם זאב או משו שהייתה לו עניבה... אני חושבת בכל מקרה...
אוייי../images/Emo34.gif פעם הייתה תוכנית מצויירת כזאת עם אדם זאב או משו שהייתה לו עניבה... אני חושבת בכל מקרה...
M Meijen Shaggy New member 2/10/02 #21 ניחוש טוב שלי ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif אממ.. אבל עדיין הפרטים לא מתחברים לי.. הנרצח ידע שהרוצח בעל העניבה הוא אדם זאב? האם באותו לילה הירח היה מלא?
ניחוש טוב שלי ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif אממ.. אבל עדיין הפרטים לא מתחברים לי.. הנרצח ידע שהרוצח בעל העניבה הוא אדם זאב? האם באותו לילה הירח היה מלא?