תעלומה מס´ 4...

Me 4eVer

New member
עוד פעם עוד פעם!../images/Emo3.gif

משה- רוצח. דוד- נרצח. שהם נפגשו משה נתן לדוד- נשיכה! שהופכת אותו לאדם זאב!! ושהוא ראה את הנשיכה הוא הבין שגם הוא אדם זאב ושהוא ראה את העניבה הוא הבין שהיא עומדת לחנוק אותו..?
הם נהיים עלובים יותר ויותר מנסיון לנסיון..!
מתי אתה מגלה את התשובה?

Me 4eVer

New member
עוד פעם עוד פעם!../images/Emo3.gif

משה- רוצח.. או נושך.. או משו.. דוד- נרצח. שהם נפגשו משה נתן לדוד- נשיכה! שהופכת אותו לאדם זאב!! ושהוא ראה את הנשיכה הוא הבין שגם הוא אדם זאב ושהוא ראה את העניבה הוא הבין שהיא עומדת לחנוק אותו..?
הם נהיים עלובים יותר ויותר מנסיון לנסיון הנסיונות האלה שלי..
מתי אתה מגלה את התשובה?

zViper

New member
אוקידוקי ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אגב, איני רוכסן(זיפר) אלא הצפע:)

ghony

New member
אלרו זה קשור בכדורי כסף...

וזה הרמז שלי.... ומי4אוור זה לא זה!!!!!!!!!!!! מחר אני מפרסם את התשובה אם לא עונים.... סורי....

zViper

New member
יתכן ש...

הוא כבר ניסה לירות בו, אך מסתבר שלא כיוון כראוי וירה בנקודה לא נכונה, כך שהמכר עוד חי ובא לנקום את ניסיון הרצח? הצפע.

alro

New member
אולי

הוא ידע שהוא צד את הבן אדם הספציפי שהעניבה היתה שייכת לו הוא ראה אותו אבל גילה שכדורי הכסף לא אצלו או שהם לא מכסף

ghony

New member
מצטער ח´ברה אבל הנה התשובה...

האדם היה צייד אנשי זאב ידוע, כפי שידוע צריך כדורי כסף בשביל להרוג כדורי גכסף בשביל להרוג אותם, בקיצר, האדם היה מקבל את כדורי הכסף בדרך כלל בדואר, אך הפעם הוא הלך לחנות נשק בשביל לקנות כדורי כסף, כשראה את העניבה נזכר שהיא הייתה של המוכר, מה שאומר שכדורי הכסף מזויפים והם לא יהרגו שום אדם זאב, כי כמובן שום אדם זאב לא ימכור נשק להריגתו!!!! אין מנצחים פוקוס: 1 זה שלי: 1 אמרתי לכם שתופתעו....

zViper

New member
מזניבבבבב../images/Emo8.gifכל הכבד!

בברכת שבוע טוב, הצפע.

Me 4eVer

New member
וידוי...../images/Emo3.gif

אני עליתי על זה.. כבר מההתחלה.. אבל כולכם נראיתם כל כך נלהבים שלא רציתי להרוס לכם מהתחלה עם תשובות גאוניות.. ובמקום זה נתתי את התשובות הטיפשיות..
הכל בשבילכם..

למעלה