תעלומה מס´ 4...

אולי...

הוא הכיר את העניבה כי היא הייתה של החבר הכי טוב/חבר מהעבודה/ אח שלו... ואז אותו בנאדם הפך לאדם זאב, והלך אליו והוא זיהה את העניבה וידע שהוא הולך להרצח ע"י האדם זאב....

ghony

New member
זה לא קשר...

אבל זה קרה בליל ירח מלא אבל זה לא היה מכר שלו...

Meijen Shaggy

New member
אמממ... ../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

האם על העניבה היה רקום באותיות מאירות עיניים: אני אדם זאב ואתה עומד למות

Me 4eVer

New member
אולי----

הוא היה האדם זאב.. והעניבה הייתה מאוד מאוד חזקה על הצוואר שלו.. ואז שהוא השתנה לאדם זאב הוא הסתכל על העניבה ושם לב שהיא עומדת לחנוק אותו?
~מאיפה זה בא!?
~

max2k

New member
../images/Emo54.gifאולי../images/Emo29.gif

אולי זה היה עניבה של קבוצת אנשי זאב מפורסמת? או שזה היה עניבה של צייד אנשי זאב והוא בעצם עמד להפוך לאדם זאב? ו...היי אני MAX אני קורא כבר כמה זמן בפורום ועלה לי הרעיון אז החלטתי להפגין נוכחות.

BinNs

New member
אולי --../images/Emo72.gif

זאת הייתה אבריל לאבין, והיא פשוט התחילה לשיר?

Me 4eVer

New member
או..

אולי האיש טייל לו לתומו.. כשפתאום עבר לידו אדם כלשהו.. ועליו הייתה העניבה.. הוא כמובן שם לב לעניבה כי היא הייתה העתק מ-ד-ו-י-ק של העניבה של האיש הנערץ עליו, חיים יבין. האיש התלהב מהעניבה והמשיך בדרכו לשום מקום.. לאחר זמן מה, אמד לידו זאב! והזאב לבש (לובשים עניבה? עונדים? וואטאבר..) עניבה. כמובן שהאיש שם לב ששוב העניבה העתק מ-ד-ו-י-ק לעניבה של חיים יבין.. ולכן הבין שהאיש הוא אדם זאב! כשהאיש הגיע למסקנה זו הוא נזכר בסיפורים על אנשי זאב פראיים.. ולכן קלט שאם עומד מולו רוצח (זאבי אדם- תמיד רוצחים
)- הוא עומד להרצח. יצא דבילי..

ghony

New member
אתם מתקרבים...

זה קשור בזה שהוא הבין שהוא לא יכול להגן על עצמו... דרך אגב אם אתם לא עונים עוד 3 ימים אני אומר את התשובה!!!!!!

zViper

New member
אגב....סליחה אבל,

לא ענית לי על הפניה שלי... האם הוא עצמו נחשב למכר של עצמו?:) הצפע.

Me 4eVer

New member
באיזו תשובה התקרבנו?../images/Emo4.gif

היו איזה 5 רעיונות שונים..
ובאמת תן עוד רמז..

ghony

New member
התקרבתם ברעיון הכללי

רמז: הוא נתן לו משהו קודם, ושהוא ראה את זה הוא הבין משהו!!!! והוא ראה אותו רק פעם אחת זיפר ומצטער שלא עניתי!!!!!!

Me 4eVer

New member
אוקייי...../images/Emo4.gifשוב ניסיון..../images/Emo3.gif

לרוצח נקרא משה. לאיש נקרא דוד. יום אחד משה פגש את דוד.. ויצא שדוד נתן למשה עניבה. משה מדד את העניבה. {משה שונא את דוד ורוצה להרוג אותו!!!(אולי העניבה הייתה פגומה...?
חסר לי המניע..)}. בליל ירח מלא אחד.. דוד הלך לתומו (דה ג´ה וו?
) כשפתאום פגש באיש זאב שלובש בדיוק את העניבה שהוא נתן פעם למשה!! הוא הבין מכך שמשה הוא אדם זאב.. והסיק מכך שהוא עומד למות(אנשי זאב- תמיד רוצחים2
)! כמובן שהוא לא יכול להגן על עצמו. הוא היה יכול להגן על עצמו מפני משה! אבל לא מתי שהוא התייצב מול החיה הפראית הזאת..

alro

New member
אולי...

זה היה חבר שלו שהוא חשב שהוא ריפא מהיותו איש זאב (קליע כסף שפוגע במקום לא רגיש מדי אם אני לא טועה אמור לרפא ולא להרוג) והוא זיהה את העניבה והבין שהוא נכשל.

למעלה