תערוכת כתובות קיר-"שבלונה"

idobiran

New member
תערוכת כתובות קיר-"שבלונה"

בשבוע שעבר עלתה לאויר תערוכת תצלומי כתובות קיר בסינמטק תל אביב מדובר ב 22 תצלומים שצילמתי בתל אביב ואני מאמין שזה יכול לעניין חברי פורום זה.התערוכה תרוץ עד ל 27 לדצמבר. תמונות התערוכות נמצאות באתר www.shablona.com באתר נמצאות גם תמונות נוספות שצילמתי במהלך השנים. תהנו ומקוה שתאהבו עידו

double M

New member
אחלה, אהבתי....

את התמונות שקשורות לגראפיטי פחות אהבתי. אהבתי בעיקר את 2 ו-5.

Znepsner

New member
טחלה שבלונות

אני תמיד אוהב לשחק עם שבלונות, זה דרך יפה להעביר רעיונות. ו FAT 32 שאגב ראיתי היום 4 מיצירותיו הוא הוותיק ביותר לפי הבנתי בעסק למרות שיש עוד אחד, לא כותב שם, אבל זה איזה איש קופץ, שאותו ראיתי מאילת ועד קרית שמונה. אבל הרבה פחות מפאט 32

Znepsner

New member
הנה כמה שבלונות שלי

זה בטח מוכר לכם ממארשל מאט'רז אל פי, הישן שהשתמשתי בו נאבד, אז אימצתי חדש.

Znepsner

New member
הנה עוד

זה האהוב עלי, לקוח מהידסק אגאטיס בירז'ון של סיגור רוס אחד היפים על קיר... וזה שהשתמשתי בו הכי הרבה :)

Znepsner

New member
כה...

הוא היה על כל כך הרבה דברים... עכשיו הוא יושב במסגרת על הקיר שלי. אני הולך להכין אחד כזה קצת יותר גדול :) הוא פשוט יפיפה על קיר...

Znepsner

New member
גאסטון לאגאף

למי שמכיר את הקומיקס הבלגי המצוייייןןןןןןןן הכי טוב בעולם אם תשאלו אותי

Znepsner

New member
לאונרדו דה ווינצ'י

הראשון שהכנתי, בזבוז עצום של צבע, אבל יוצא ממש סבבה :) נשבר קצת עם הזמן ולא נכנס לסורק... אז זה מה יש :)

Znepsner

New member
תיקח משהו קשיח

או קרטון, אבל הוא מתבלה מהר פלסטיקים, קצת קשים לעבוד עם אבל מחזיקים הרבה זמן נייר, רק אם יש לך כח לחתוך המון המון פעמים. אני לא יודע אם קוראים לזה פוליגל, אבל יש ירעת פלסטיק דקה וגמישה שהכי טוס לעבוד איתה. אגב יש כאלה שיש להם ציוד חיתוך שמשתמשים בפלטות של ברזל, קצת חסר לזה הגמישות, אבל בעיקרון זה הכי איכותי שיש

Znepsner

New member
וכמובן

אתה מצייר על זה את מה שאתה רוצה לשים על הקיר בסופו של יום הקטע המעצבן בדברים מורכבים הוא לשמור על זה שכל החלקים ישארו מחוברים כי אם יש חלקים נפרדים אז זה חסר תכלית

double M

New member
אמממ...

למי שאין ציוד לייזר לחיתוך ברזל יכול להשתמש ביריעות מפל. זה חומר נוח לחיתוך ועיצוב, בעיקר בסכין יפני, והוא לא מאבד את הצורה שלו אחרי שניים-שלושה ריסוסים כמו קרטון. מומלץ לקנות בעובי מילימטר, מחזיק מעמד יותר טוב. אפשר לקנות בכל חנות אומנות.

Znepsner

New member
אכן

אני עובד איתם וכשאין כסף, אז אני משתמש בכריכות של מחברות :)

סֵג

New member
מה אין כסף?!

חמש שקל לגליון מפל. בטח אתה מוציא הרבה יותר על סיגריות ואלכוהול ושאר ההתמכרויות... :) תענה לי במסרים. במטוטה תענה.

למעלה