תערוכת כתובות קיר-"שבלונה"

Znepsner

New member
סבבה...

זה משהו שבינתיים אני רוצה להתנסות איתו מספיק עד שיהיה לי מספיק כדי להרגיש שאני יכול לעשות מזה... טוב, אין לי מילה חוץ מליין כי לכתוב זנפס זה פשוט נורא ותרנגולות לשלטון :)

סֵג

New member
לא כל כך נורא

יש ניקים שמאוד קשה להעביר לעיברית. אתה נמצא בקבוצה שלי, של ניקים שנראים קצת מוזר בעיברית ודורשים מעט ניקוד, שזה עדיף בהרבה על ניקים שנראים נורא בעיברית -או- ניקים שצריך לנקד כל אות בהם. תראה את הבעיה שלי.. לי יש רק שתי אותיות בכינוי. אתה לא חושב שזה בעייתי..? אולי קצצתת? חוצמזה, תחשוב על זה שאתה יכול לבחור בין סגול לצרה מתי שבה לך כי האקדמיה ללשון לא קוראת קירות. זה איכשהו יותר מגניב משזה נשמע, בחיי! יש לנו כבר הרבה תרנגולים שמנים בשילטון.

Znepsner

New member
אההה

ציון מאד נמוך בבגרות בלשון עובר בקושי עברית היא לא אהבה גדולה. אני נשאר בלי ניקוד... יהיה מצחיק.

Levy AKA WRECK

New member
סחטיין אחי !

אגב.... בן כמה אתה, ומאיזה איזור בארץ ? אני ממש מתלהב מהקטע הזה שאתה חזק כמוני בקטע של עברית !

סֵג

New member
מה חזק מה..? רוצה בטאל עיברי?

18 (ו7 חודשים:) מהשרון. בלי מכונית ועם רגליים חזקות (לריצה). מאיפה אתה? ה'שותף' שלי (parox), אם אפשר לקרוא לזה ככה, מתגייס בקרוב. אני מחפש אנשים ללילות ובקרים חשוכים. לפעמים אני מסתובב בארץ, אז אני מוכן לשלב כוחות גם עם אנשי ההרים ואנשי הצפון לפעמים :)

Levy AKA WRECK

New member
אחי....

אני אשמח לאיזה "באטלון" ידידותי.... זה לא מזיק ת'יודע....! אני מאיזור השרון גם ! (09 Rulz !!) כפר-סבא ליתר דיוק... אני אמחש אם תוכל ליצור עימי קשר בICQ ! 62318364 אני אשמח אם נוכל לצאת בלילות חשוכים מתישהו........! אני בן 17 (ו8 חודשים..)

F1ReStArTeR

New member
אחי אני מהשרון גם...

צור קשר אם בא לך להצטרף, אני בודד לחלוטין.

סֵג

New member
אני באייסיקיו

והמספר בכרטיס האישי שלי. אבל אם אתה בודד, אתה צריך בחורה.

Levy AKA WRECK

New member
אחי... מתחיל השריפות..

אני גם מהשרון ודירתי כבר עם סג... הICQ שלי הוא 62318364

dj brick city

New member
רוצים שבלונה מגניבה

לקוח מהדיסק הראשון של הפרסייד (מי שיצליח להעתיק את זה מהדיסק כמו שאני הצלחתי יקבל משקפי ראיה חדשות
)

Znepsner

New member
חמוד זה

מה הגודל שלו ? אני תוהה עם הפרטים הקטנים עוברים טוב על קיר.

Levy AKA WRECK

New member
יש בכפ"ס איזה סוס ../images/Emo70.gif

שכותב PRISM עם איזו סטנסיל בן-זונה !! מישהו מכיר \ יודע מי זה ?
+
! זה לק מהדברים שמופיעים בסטנסיל, והרקע הוא בצורה של הסמל שבדגל כפ"ס......!

סֵג

New member
פריזם?

יש בחור, מאוסטרליה או קנדה נדמה לי, שמאוד מפורסם בזכות הסטנסילים שלו והכינוי שלו זה פריזם.

Znepsner

New member
יהודים בכל מקום :)

חחח, פשוט אנימכיר friesem שעשה איזה 2 שבלונות בזמנו, אז תהיתי.

fuckin shit

New member
ראיתי את זה גם אתמול! פאאק זה מטורף

אבל באמת אף אחד לא יודע מי זה! זה מדהים עבודה מקצועית ביותר!

NME

New member
אם כבר שבלונות..

באזור ת"א והמרכז בכבישים המהירים לרוב יש שבלונה מדהימה ממש בכל מקום, זאת שבלונה של "מלאך כזה" שעף הצידה בפרופיל מכירים?

למעלה