תערוכת כתובות קיר-"שבלונה"

Znepsner

New member
כןכן

חצי קופץ ככה ? אחת השבלונות ללא ספק, לדעתי מוכרת לפחות כמו פאט32 או חלוצי החלל או משהו. בכל אופן אתמול נסעתי לירושלים עם חברים וראיתי שם כל כך הרבה שבלונות יפות, התבאסתי ממש שלא הייתה לי המלצמה שלי. בכל אופן מה שראיתי היה. אחת ממש קטנה שהיה כתוב, בבילון, כסף, כח וממון, כל זה בצורה של מגן דוד, ממש יפה. אחת דיי גדולה שהיה כתוב מרמלדה מנוקד באדום ובקשת, יפה ממש. אחת נוספת שהיה כתוב "לך אל הנמלה" היה את הסימן של הצל, ה"ראפר" והיה כתוב תתעסק עם מישהו בגודל שלך. אני מניח שמדובר בסגול 59. בכל אופן. היה ממש נעים שם, ופעם הבאה שאני אהיה, אני בטוח מביא מצלמה. בכלל אגב יש שם ספוטים מדהימים ולוק של חו"ל, ככה שזה, מקום עם פוטנציאל.

DoubleD

New member
בירושלים

יש באיזור מרכז העיר (כיכר ציון - בן יהודה) שבלונה של מישו עם מקטרת כזו ומחייך, משו חמוד לאללה. יש גם אחד מאוד נפוץ בסביבה הזו של צ'ארלי צ'אפלין... (זה מה שקורה כשיש באיזור ביצפר לאמנויות:)

Znepsner

New member
חופשי

בכלל עיר מיוחדת לאללה ! אני אהבתי, צריכים לתת לתלמידי בצלאל לעצב מחדש את כל הערים בישראל, לא יזיק קצת סטייל בערינו !

סֵג

New member
זה מר רוג'רס ז"ל

אותו עושים זוג מת"א (בן ובת) עד כמה שזכור לי. אין להם כינויים.

double M

New member
המלאך לפי דעתי הכי נפוץ בארץ...

יש גם אחד של קנטאור, נראה לי. והזה של "בבילון, כסף, כוח, ממון" ממש יפה. ראיתי אותו הרבה באזור שדרות רוטשילד. דרך אגב, אחד מהגראפיטי הכי נפוצים בארץ, אחרי נ-נח-נחמן, זה שתי אותיות ו"מנפ"ח". י"ד "מנפ"ח, נ"ג מנפח וכו'. זה של מחזורים ממדרשת נוער פרדסיה שכותבים את זה במלא צמתים. כמובן שזה מכוער בטירוף אבל חפיף.

NME

New member
חופשי אבל הכי ידוע לדעתי!

זה בכל חור המלאך הזה

סֵג

New member
נדמה לי שזה לא מלאך

אלא אדם שקופץ קדימה, והמעיל הארוך שלו בתוספת הידיים אשר נמרחים מאחוריו יוצרים אשליה של כנפיים.

סֵג

New member
היא עשויה מזה חרא

אבל היא בכל מקום... נדמה לי שהיא קשורה לסאבלימינל, לא... בעצם, לדג נחש. לאחד מקבוצות היפהופ הישראליות.

double M

New member
אני די בטוח שלא.

אני זוכר אותה מלפני כמה וכמה שנים. אבל אולי...

למעלה