סתיו המותק~ דורון המותק שי המותק שי המותק עדי המותק אלונה המותק חמוטל המותק יערה המותק אלה המותק טל המותק * כל העלום מותק חוץ מ... *** - **** השם זה השם של מי שלא מותק. כולל שם משפחה.
אתם לא יודעים מה עשיתי יהום!! חחחחחחח הגעתי לחווה והייתי צריכה להוציא את מיסי ואזארו ובגלל שממש התחשק לי (מישום מה) עליתי על אזארו בלי אוכף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחח כן כן!! על אזארו הגמל!!!! שיו מזה הייתי בטוחה שאני אפול! והייתי בטוחה שאני אהיה עקרה.......... בעע אז התחלתי לעשות טרוטים וקאנטרים ולהפתעתי הוא היה נוח לאללה!!!!!! יותר נוח מאשר עם אוכף עליו! חחח (גמל קטן שלי!) והיה ממש כיף! ממש התלהבתי מהקטע שהוא אשכרה כן נוח לי!!! קפצתי איתו ככה!! חח היה גדול התחברתי אליו יותר מכל הפעמים הקודמות בחיים שלי! אילן צילם אותי (הוא למד צילום או משו פעם!) על אזארו בכל המקצבים ובקפיצה מעניין איך זה נראה ואז בקירור ניסיתי כל מיני תנוחות שונות! בהתחלה ניסיתי להעביר את שתי הרגליים ולשבת על אותו צד ונפלתי (באמת! החלקתי ךלמטה בטעות!) ואז ניסיתי לשכב והיה כזה מצחיק היית לי מיטת שיזוף! הוא המשיך ללכת ואני פשוט שוכבת על כולו הוא כזה ארוך שזה היה ממש כיף! ואז ניסיתי להתהפך פשות התחת אל הגבנון הפנים אל הזנב והחזקתי את המושכות עם ידיים הפוכות וצחקתי על עצמי (ץתיארתי איך אי נראית!) חח אילן חושב שאני משוגעת נראה לי!....... ואז ירדץי..... הברשתי אותו ואיכפתי את מיסי!!! היא הלכה ממש טוב היום לא יודעת פתצאום ממש ממש השתמשה באחורה והעבדה מהתחת! אילן גם צילם קצת ואז רחצתי אותו חח איזה מאמי וסוף כל סוף גמרתי את הפילם הזה!!!!!!!! מחר אני אפתח וזיהו!! עכשיו אני עפה טסה לעשות 3 עבודות ולהתכונן למבחן ענק שיש ביום ראשון!
אני ממש ממש מצטערת על פתיחת העודה אבל אני ממש ממש עצוב ושמחה בו זמנית.... נתחיל בעצב... עדי ע-ו-ז-ב-ת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא אומרת שאין לה אף יום חופש מאז החווה שלה ושהיא עזבת בסוף החודש הבא... אך היא עושה לי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא מביא לנו במקומה מדריכת קפיצות שלמדה בחול בשם אלינור ואני רוכבת דרסאג' בכלל בעיקר.... אני לא מעמינה לה.... למה עד שיש לי מדריכה נורמלית שממש מבינה אותי ואת הרכיבה שלי היא עוזבת...... אני ממש בדיקאון ואני לא רוצה שהיא תעזוב ואמרתי לא את זה אמרתי שאני מוכנה לשלם לה יותר כסף רק שתמשיך ללמד ברשפון אפילו רק ותי...........תמיד ידעתי שהיא תעזוב בגלל דני היי אבל לא רציתי לחשוב על זה ופתאום זה בא ואני ממש עצבה ..... אני ינסה להידבק למשפט הקבוע שלי :" כגשנסגרת דלת נפתח חלון"...ננסה...
ומצד שני היה לי היום יום ממש ממש טוב אפילו מצוין מלבד העובדה שעדי עוזבת.... רכבתי על קלייד וקפצנו והיה לי שיעור מעולה!!!!!!!!!!!!!!! בהתחלה הוא היה ממש רע אבל שהתחלנו לקפוץ הוא הלך מ-ד-ה-ים!!!!!!! בגלל שמשפצים לנו את המנג' דרסאג' אז חילקו את המנג' קפיצות ל-2 חלקים של דרסאג' וקפיצות אז יש מאט מכשולים שמסודרים די צפוף [2קומבינצןת לפונים!!!!!! וקלייד סוס גדול ענק!!!] וחוץ מזה היו לנו עוד 3 מכשולים מסביב אז קפצתי רק 2 מכשולים אחד של אוקסר די רחב של -90 והשני מכשול של-100!!!!!!!!! ולמה אני כל כך מרוצה?! כי שירית אמרה לי שקלייד לא יכול לקפוץ יותר מ-80 שמעל הוא מפיל ואין לו תחניקה....[שקרנית...חחח לא סתםםם] והוא פשוט ריחף את זה איתי!!!!!! הוא מדהים הוא היה כל כך חמוד ועם קצב והכול פיקס!!!!! וסיפרתי את זה לגייל שרוכבת עם נועם [קפיצות] עם קלייד בימי חמישי ושני והיא היתה ממש מופתעת ממנו!!! מלאך שלי
חוץ מהעובדה שעדי עוזבת היה ממש טוב ענת [העוזרת השניה ביום שישי שעוזרת לי ולימדתי אותה לעבוד] החליטה לפני שבוע שהיא מפסיקה לרכב ואני אמרתי לה שאין סיכוי כי מי שרוכב שנתיים וחצי לא מפסיק לרכב פתאום אז אתמול היא הגיע ואמרה לי שהיא לא תפסיק לרכב [ידענו את זה..חחחחח] איכפנו את כולם והיה ממש נחמד ואז ב-4 לא היה מה לעשות אז ירדנו למנג'ים לקטוף מהעצים תותים..חחחח תיפסתי על העץ והיה ממש כיף! ולירון חברה שלי רכבה ב-43 עם אושרת על טוי בוי שבדרך כלל מאוד בוכן את הרוכב שלו והוא לא בחן אותה בכללל הם ממש זוג אושרת אמרה לה שטוי בוי ממש אוהב אותה כי הוא בכלל לא עשה בעיות והיא לא היתה צריכה שוט בכלל!!!! לכל המכירים את טוי בוי שהרכיבה הראשונה עליו מצריכה שוט!!! והיא לא היתי צריכה בכלל!!! ואז אושרת אמרה לה כל מיני שטויות שלרכב על טוי בוי זה כמו ערב הסעודית..חחחח אני צפיתי בשיעור ואז עדי סיפרה לי שהיא עוזבת אחרי שאמרתי לה שאני מקווה שהיא ממשיכה ללמד בחופש ואז היא אמרה לי שיש לה משהו להגיד לי שלא ממש ימצא חן בעיני: "אני עוזבת בעוד חודש".... "אין לי שום יום חופש וממש קשה לי אז אני עוזבת ובמקומי תבוא מדריכת קפיצות בשם אנלינור שלמדה הרבה זמן בחול".... ואז אמרתי לה שאני מוכנה לעשות הכול רק שתמשיך ללמד אפילו רק אותי... אז היא אמרה לי : "נראה מה היה איתך" אני מקווה שזה היה לטובה בסוף... ואז ביקשתי ממנה להחליף סוס ולקפוץ [היה לי חשק] אז אמרתי לה שאני רוצה את טוי בוי אז היא אמרה לי בסדר ועלתה למלעה עם הקבוצה שלה ואני וענת המשכנו לקטוף תותים... כשחזרה למטע היא אמרה לי: "את לא חושבת שתהני יותר לקפוץ עם קלייד?" אז אמרתי לה בסדר ועליתי... למלע אני פוגשת את שירית [מדריכה של בקרים] והילדים שלה והילדה של סופי צדקה וסופי צדקה... שאלתי את שירית מה הם עושים פה אז היא אמרה לי שסופי באה איתה לחווה עם הילדה שלה והילדים של שירית כידי לדבר עם כל מיני אנשים ולרכב על הסוסיפ [הילדים קצת הליכה] והילדה של סופי היתה כל כך מ-פ-ו-נ-ק-ת!!! ואאיייי לא פגשתי כזה דבר בחיים!!! נתנו לה לרכב על ג'סיקה [הפונית] ואז היא רצתה עוד סוס אבל לא היתה מוכנה לרכב לבד...אז שירית הוציא את יהודית ועלתה עליה ואני העלתי את הבת של סופי ושירית והיא רכבו ביחד ואז היא רצתה לרכב על עוד סוס אז שירית הביאה לה את מוגלי והיא לא היתה מוכנה לרכב עליו אז הם לקחו את יהודית והיא רכבה לבד[שירית הובילה אותה בהליכה] ...עכשיו אני יודעת מה זה ילד שמקבל ה-כ-ל בחיים.... ואז שברתי את השעון של אביבית [המזכירה שנותנת לי את השעון שלה כידי שאין לי] וסמי סידר אותו והחזרתי לה אותו איכפתי את קלייד מחדש וירדתי לרכב... השיעור התחיל כל כך רע!!! הוא היה כל כך מגעיל בחימום וניג'ס ועדי קפץ במקביל עם לאקי בואי מסלול של 120-130 כזה אז לא היה לנו הרבה מקום להתחמם ואז עדי סיים אז התחלנו לקפוץ קפצנו איזה 5 פעמים איקס בגבהיים שוני וקלייד היה זורם אבל לא עבר לקאנטר אחרי המכשול ואז עדי העבירה לי את המכשול לאפריט וקליד הלך ממש טוב אבל עדיין נפל לטרוט אחרי 4 צעדי קאנטר איטי כזה ואז קפצנו 2 אפריטים של 80-70 והלך מצוין רק שקלייד הכניס פעם אחת צעד יותר מידיי והפיל... ואז את המכשול הראשון היא הפכה לאוקסר של 80 והשני אפריט של 70 כזה... והלך מ-ד-ה-י-ם!!! ואחרי מספר קפיצות היא הגביה את האוקסר ל-90 ואת האפרייט ל-100!! היה ממש ממש מ-צ-ו-י-ן!!! חוץ מזה שקלייד בא למטר ברגל לא נכונה אבל הוא נתן חתיחת קפיצה שממש עפתי באוויר מ-ל-ך!!! ממש שמחתי כי שברתי איתו שיא אישי שלי ושלו [לא קפצתי איתו עוד 100] וגם בגלל שישירית אמרה לי שקלייד לא יכול לקפוץ יותר מ-80 מבלי להפיל!!! וגם גייל נורא שמחה ממנו והתפלאה!!! ואז שטפתי אותו והלכתי הביתה.... לא קפצנו מסלול כי יש רק חצי מגרש של קפיצות וחצי דרסאג' שמסומן עם קורות כי את המנג' דרסאג' משפציעם וה מכשולים האחרים היו מסודרים ממש צפוף כמו לפונים אז קפצנו רק 2 אבל היה מדהים!!