טוב אז אני אנצל..../images/Emo20.gif
שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה..
אז אתמול היה לנו שיעור דרסז', עליתי על טאורה ועבדנו, בחימום הוא היה מעולה, הקנטר היה קצת כבד כזה והוא היה קשה בפה אבל הטרוט היה מעולה, אז עשינו סללום, בהתחלה שהאף של הסוס יוביל את התנועה ואחר כך לגילד, טאורה קשה מאוד בלגילד אז לא ניסיתי יותר מדי.. הצלחתי לשכנע את שמעון שיעלה על טאורה והוא עשה איתו קצת לגילד, עליתי על טאורה שוב וניסיתי קצת לגילד, אבל שמעון אמר לי לא ללחוץ אותו לדברים שממש קשה לו אז המשכתי בתרגיל הראשוני וטאורה היה מדהים!!!!!!!!!! הוא היה כל כך קל ביד ועבד מעולה!!! אחר כך עשיתי איתו עוד קצת קנטר והוא גם בקנטר המשיך לעבוד כל כך טוב.. אחר כך ירדתי מטאורה כדי להביא מים(אור הרעה..) ואור עלתה עליו לקרר, אחר כך עליתי על דיזל(מאחרוי האוכף וחופית) ועשינו ככה שתינו טרוט ולא העזתי קנטר אז ירדתי והדס עלתה לעשות קנטר, אז אני ואור הורדנו מטאורה את האוכף ועלינו שתינו ועשינו "רייס" מול שתיהן(ברור שניצחנו.. חחח) ואחר כך הן נכנסו למכשול קטן, ואחריהן גם אנחנו נכנסנו ואז שמעון אמר שהוא מצלם ומרשה לנו להכנס עוד פעם אם אנחנו נכנסו ביחד(זאת אומרת "4 פוסטמות על 2 מכוערים, בו זמנית מעל מכשול אחד"..)
וקפצנו, בהתחלה ביחד מעולה ובפעם השניה טאורה נכנס לאמצע.. חח הנה 3 תמונות..