תפוז Live: למען התלמידים

TauraMan

New member
של שי הכי יפה ../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

יש לי אחת כזאת עם טאורה.. איזה מהמם זה! תודה עדי

TauraMan

New member
איזו מתוקה!!../images/Emo20.gif

תודה
איזה מניאק דיזל הא.. חחחחח סתם הוא בסדר.. רק מעצבן לפעמים..

היום-יום רביעי!!!!

יאא יום מזניב!....... אז הייתי באורווה ורכבתי על מיסי ואחורי זה על אזארוש!!!! איזה בון בון אנינ משתגעת! שטפתי אותו אחורי זה! אוקיי אני מנסה כל דקה פנוייה שיש לי להתגנב אל הפונים והיום הברשנו אותם איזה שעה וחצי אז הייתי בתוך התא ופגסוס המושלם הזה כזה חמודדדדדדדדד הוא נותן לי להרים אותו ולטייל איתו והוא משחק איתי! אין יותר מושלם ממנו!!! הוא מתחיל לשחק עם הלשון ואז אני התחלתי לרוץ והוא אחרי!!!!!!!!!! ואז הברשנו את השיער הארוך של הרקולס וגל עשתה לו צמה סינית ברעמה ויצא מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צילמתי אותו ככה! הוא כזה גבר קטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח מתה עליו....... ועכשיו ממש כואב לי הראש כי לא אכלתי או שתיתי כל היום!!!!!!!! ומחר אני אוציא את הפונים כנראה ללונג'! נראה אם הם יודעים בכלל! אם ייתנו לי! חחח

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifאביעד סיפר לי...

שהוא למד רכיבה והדריך בפוני קלאב באנגליה אז היה לו חבר שהיה לו סוס פוני ננסי כמוהם והוא היה בחצר של הבית והיוא עושים לו לונג' ואביעד אמר שזה היה ממש מצחיק ושהפוני היה ממש מגעיל שהוא היה רץ עליך ונותן לך בעיטה או נשיכה ברגל...חחחח ממש צחקתי מזה [אביעד הוא מדריך...]

תפוז Live: למען התלמידים

היום ב-19:30 נארח בפורום אחרי הצלצול את טובה בן ארי, האחראית על זכויות התלמידים במשרד החינוך. הורים ותלמידים כאחד מוזמנים להפנות אליה כבר עכשיו שאלות ולהתייעץ איתה לגבי נושאים הקשורים בבית הספר, ובזכויות התלמידים בו. כולם מוזמנים!

TauraMan

New member
טוב אז אני אנצל..../images/Emo20.gif

שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה..
אז אתמול היה לנו שיעור דרסז', עליתי על טאורה ועבדנו, בחימום הוא היה מעולה, הקנטר היה קצת כבד כזה והוא היה קשה בפה אבל הטרוט היה מעולה, אז עשינו סללום, בהתחלה שהאף של הסוס יוביל את התנועה ואחר כך לגילד, טאורה קשה מאוד בלגילד אז לא ניסיתי יותר מדי.. הצלחתי לשכנע את שמעון שיעלה על טאורה והוא עשה איתו קצת לגילד, עליתי על טאורה שוב וניסיתי קצת לגילד, אבל שמעון אמר לי לא ללחוץ אותו לדברים שממש קשה לו אז המשכתי בתרגיל הראשוני וטאורה היה מדהים!!!!!!!!!! הוא היה כל כך קל ביד ועבד מעולה!!! אחר כך עשיתי איתו עוד קצת קנטר והוא גם בקנטר המשיך לעבוד כל כך טוב.. אחר כך ירדתי מטאורה כדי להביא מים(אור הרעה..) ואור עלתה עליו לקרר, אחר כך עליתי על דיזל(מאחרוי האוכף וחופית) ועשינו ככה שתינו טרוט ולא העזתי קנטר אז ירדתי והדס עלתה לעשות קנטר, אז אני ואור הורדנו מטאורה את האוכף ועלינו שתינו ועשינו "רייס" מול שתיהן(ברור שניצחנו.. חחח) ואחר כך הן נכנסו למכשול קטן, ואחריהן גם אנחנו נכנסנו ואז שמעון אמר שהוא מצלם ומרשה לנו להכנס עוד פעם אם אנחנו נכנסו ביחד(זאת אומרת "4 פוסטמות על 2 מכוערים, בו זמנית מעל מכשול אחד"..)
וקפצנו, בהתחלה ביחד מעולה ובפעם השניה טאורה נכנס לאמצע.. חח הנה 3 תמונות..

דורוני!!!!!!!!!!!

איזה מזניב! אתם כאלו קרועאים שם בעין הבמפרץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחח ע-נ-ק

Shai Felton

New member
איזה קרועות!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo170.gif

איזה קטע! איך אפשר לקפוץ ביחד???? זה הכי מוזר בעולם....

איזה מזג אוויר מוזר היה היום!!!!!!!

כשחזרתיע מבית ספר היה כל כך חם! אחרי שעה התחיל להיות צהוב מגעיל כזה וכשהגעתי לחווה ירד גשםםםםםםםםם והיו רעמים וברקים! איזה מוזר! היה ממש נעיפם לרכב ככה כיע היה חם והטיפות היו ממש נעימות! רכבתי על אזארו עבדתי על תזמון! ואז הוצאתי את נלה ללונג' ולא הספקתי לרכב על מיסי ממש התבאסתי!!!!!!!!!!!!!!! אוף!!! ואז יעל רכב על קרמבו בלי אוכף וסיפרתי לאילן ויעל על מה שדורום סיפרה ומה שהם עשו להם! אז אילן אמר שהוא יעשה איתי את זה מתישהוא ובידיוק כשביקשתי לעלות עם יעל על קרמבו התחיל כאאאאזה מבול!! בעעע אבל צילמתי!!!!!! חח וזיהו בערך! היה יום ממש נחמד ופגסוס הוא הסוס הכי שולט מתוק חמוד ומושלם בעולם כולו! רק שתדעו...... חחח

למעלה