תקיפה בסכין באוניברסיטת חיפה

berta84

New member
סתם חומר קשה רצח שעוד מבוסס על חומר שלא למדתי

ויש לי להשלים בשבועות הקרובים חומר של קורס שלם בכוחות עצמי+בחינה בעוד שבועיים וחצי+הגשות בשוק ההון+סמנריון

IdanXP

New member
חוק גודווין החדש

כנראה שכאן בפורום מתקיים חוק גודווין מסוג אחר שבסוף כל שרשור מגיעים לנושאים הנ"ל שציינת :) אבל אני מניח שזה די מובן מכיוון שאלו הם הנושאים ה"חמים" (תרתי משמע) באונ' וגם מכיוון שכולנו כאן מכירים את דעותיו אחד של השני וכשמישהו כותב כאן תגובה ישר מנסים לחשוב על הדעות שהוא מחזיק בהן ויכול להיות שהן איפשהוא מוחבאות בין שורות התגובה שלו בצורה מרומזת.

amitk80

New member
אני קורא לך לחזור מהאמירות הבוטות שלך

אמירות כגון פשיסט מקומם לא למקום זה. לא ראית אותי משתמש נגדך בכינוים כגון "בוגד, מחבל וכו" כי עדין יש לי מינימום כבוד אליך. אני לא אסבול כאלו התבטאויות יום הנאכבה לא מכיר במדינת ישראל ומה לעשות מי שפתח במלחמה הם הערבים והם ברחו בגלל המלחמה. אין לי שום בעיה שיחזרו אבל לא לתוך מדינת ישראל....

סליחה? אתה גם משקר?

אני מצטט: " ומה לעשות, אתה בעיני מסמל את המשת"פיות כנגד המדינה". מינימום כבוד? יש מישהו שלא מחזיק בדעות שלך ויש לו זכות קיום במ-ד-י-נ-ה שלך? ואתה עוד מדבר על מתן כבוד...

amitk80

New member
יש הבדל עצום מאד

לבוא ולהגיד שאתה בעיני מסמל מש"תפיות נגד המדינה לבין לקרוא לבן אדם פשיסט (ולזה אני לא מוכן). אני דורש ממך לחדול מזה! אני אמרתי שאין לך זכות כבוד לחיות פה? ? תשים לב איך אתה מסלף את העובדות בדיוק כמו כמה סטודנטים ערבים שדיברתי איתם שכל הזמן הולכים בתחושה שדופקים אותם. אתה יודע מה הבעיה שלך ושלהם? אני לא מכחיש ששטחי עזה ואיו"ש נכבשו במלחמה ב 67. אני לא מכחיש את העובדה שהם גם היו פה ב 1948. אני בניגוד אליהם מכיר בעובדה שיש להם זכות לחיות כאן (במדינה משלהם) אבל הם לא מכירים בזכות שלי למדינה. הם מסיתים ילדים לרצוח אנשים חפים מפשע באמצעות מעשי טרור רצחנים. מעניין שרק כאשר הערבים נפגעים אתה פוצה פה, אבל כאשר יהודי נפגע זה בסדר גמור. כל כך אופייני לך להיות פרו ערבי..

amitk80

New member
יש הבדל עצום מאד

לבוא ולהגיד שאתה בעיני מסמל מש"תפיות נגד המדינה לבין לקרוא לבן אדם פשיסט (ולזה אני לא מוכן). אני דורש ממך לחדול מזה! אני אמרתי שאין לך זכות כבוד לחיות פה? ? תשים לב איך אתה מסלף את העובדות בדיוק כמו כמה סטודנטים ערבים שדיברתי איתם שכל הזמן הולכים בתחושה שדופקים אותם. אתה יודע מה הבעיה שלך ושלהם? אני לא מכחיש ששטחי עזה ואיו"ש נכבשו במלחמה ב 67. אני לא מכחיש את העובדה שהם גם היו פה ב 1948. אני בניגוד אליהם מכיר בעובדה שיש להם זכות לחיות כאן (במדינה משלהם) אבל הם לא מכירים בזכות שלי למדינה. הם מסיתים ילדים לרצוח אנשים חפים מפשע באמצעות מעשי טרור רצחנים. מעניין שרק כאשר הערבים נפגעים אתה פוצה פה, אבל כאשר יהודי נפגע זה בסדר גמור. כל כך אופייני לך להיות פרו ערבי..

ובמה בדיוק אתה סותר אותי?

רק בדבר אחד אולי, משום מה לקיחה בכוח של רכוש לא שלך לא מוגדר אצלך כאלימות. באמת. מה , זה אלימות? אני רואה מישהו עם משהו שלא מוצא חן בעיני,אז מתוך נימוס אני ישר לוקח לו את זה, בלי סנטימנטים. ככה נוהגים אנשים מנומסים ולא אלימים.

berta84

New member
דגל מוכתם בדם זה לא ממש רכוש ממשי

זה סתם משהו שמיועד לעורר פרובוקציות, רוב הסיכויים שהיא בכלל לא קנתה אותו כך שלא הייתי ממהרת להאשים את הבחור בגזלנות, אני בהחלט מבינה את רגשותיו בתור אחד ששירת ביחידה קרבית וכנראה ראה דם של ממש...זה חוסר רגישות משווע מצדה ואתה יודע שופטים לפעמים לא הולכים בדיוק לפי החוק ומשום מה יש לי הרגשה ששופט היה מצדיק אותו...היא דווקא זאת שהשחיתה רכש ואני מקווה שתשלם ושגם תענש על התנהגותה. ולא צריך לעשות כלום כדי למנוע מקרים כאלה, כולה אחת משוגעת למרות שכבר יצא לי לשמוע על איומים לדקירות באוניברסיטה

IdanXP

New member
דיברתי באופן כללי על פרטי המקרה

ולא ספציפית על מה הייתה המהומה. אני מסכים ש"רכוש" מסוג זה יש בו בנוסף אולי את הנושא של פגיעה ברגשות הציבור אבל אני לא מנסה להיכנס עכשיו למשמעות החפץ אלא למשמעות האלימות וההתנהגות של אותה בחורה.

כמעט מסכים איתך

לרגע אחת לא אמרתי שהיא נהגה בתום לב כשנפנפה עם הדגל. ועם זאת, אין כאן שום הצדקה להתנהגות החצופה של הבחור. עם כל הרגישות שבעולם, אפשר להעיר ולהגיד. אבל לבוא, לנסות לסלק אותה ואח"כ עוד לקחת לה בכח את הדגל? נו באמת. ושוב , אני חוזר, כי משום מה את ועידן חושבים שאני מצדיק את הבחורה. אז אין כאן שום הצדקה. ואם כבר טוענים לאובייקטיביות, אז זו אובייקטיביות (עד כמה שאפשר). את יודעת עד כמה חולצות הבטן שלכן וכו' (ויש הרבה-"כו'") מפריעות ופוגעות ברגשות הדתיים? למה אני לא רואה דתיים קופצים עליך ומכסים אותך בסדין או משהו בכל פעם שנחשף איבר שאין לראותו אלא בחדרי חדרים? ולמה לא נראה לי שמישהו ינסה להצדיק התנהגות כזאת?

berta84

New member
אני חוזרת בי

משום מה יש לי הרגשה שהבחור נקט ב"קצת כח" בשביל לסחוב מהבחורה את הדגל, ואם כן זאת אלימות, שאמנם אין בה כדי להצדיק את האלימות שלה אבל כנראה זאת הסיבה שלא התלונן. הדבר הנכון היה פשוט לצלם אותה ולהתלונן בועדת משמעת/להעביר לאגודת הסטודטים או משהו כזה, זה לפחות מה שאני הייתי עושה לו הדבר היה מציק לי. לי בכל מקרה זה לא היה מזיז, כל אחד והפרובוקציות שלו, לבריאות שיהיה להם. חוץ מזה, אני די נגד איסורים על פעילות פוליטית בקמפוס כל עוד שלא מעורבת אלימות פיזית בעניין, מה יש?אף אחד עוד לא מת מקצת אקשן.

berta84

New member
תתאר את אותה בחורה מבחינה חיצונית

"פריקיות" בד"כ קופצת לעיניים ואולי נזהה אותה היא חייבת לפצות אותו על הטלפון

אליהו ד

New member
אני הרבה יותר מודאג ממה שבהרד יחליט לשים

במיקרו א' מכרזים בטח כבר לא יהיה , ופונקציית ייצור בהחלט ייתכן . השאלה מה ייסגר עם תצרוכת על פני זמן בהצלחה

berta84

New member
אתה עושה מועד ב' או ג'?

דרך אגב יש לך אקונומטריקה? ואם כן, אצל מי היית השבוע בשיעור?

למעלה