תקלות -בעיות -הצעות יעול

Your sweet87

New member
הצעות יעול

1. לשים בסקרים אפשרות של טיימר או למנוע מאותו האדם ללחוץ פעמיים אלא רק פעם אחת בלבד. 2. לאפשר לכל אחד שמגיב בבלוגים ובפורומים לשנות את התגובה. 3. לשים מתחת לכל פוסט אפשרות לערוך אותו מבלי להיכנס כל פעם ל"עריכת הבלוג שלי" אלא להגיע מיד לעריכה של אותו הפוסט בקלות. מה אתם אומרים? כדאי או לא?

התקלות בבלוגיה

בלוגרים יקרים כל התקלות הטכניות בטיפול בדקות אלו ממש. אני מקווה שבמהלך היום הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. עוד קצת סבלנות. תודה וסליחה ממני ומכל צוות תפוז אנשים

wranger

New member
שימוש לרעה בתגית הנושא החם

העליתי את הנושא בעבר, אבל זה חוזר ומעצבן אותי שוב ושוב - בלוגרים כותבים רשומה מסוימת, לא משנה באיזה נושא, ואז מכניסים את תגית הנושא החם ללא קשר לנושא הרשומה (כרגע זה "אוסקר", ומן הראוי, אגב, לשנות את זה לעיתים קרובות יותר). לפעמים עוד מכניסים איזה אזכור מאולץ כדי שאפשר יהיה להגיד שזה איכשהו קשור, אבל כשרואים שזה ממש לא קשור והכותב אפילו לא טרח לנסות ולקשר את הרשומה שלו לנושא החם... נו, זה מעצבן. בקיצור, אני חושב שראוי לבצע איזשהו פיקוח על הרשומות האלה. מה הבעיה לעבור על הרשומות שמופיעות בקובית הנושא החם ולחפש איזשהו קשר אליו? במידה ולא, לשלוח מסר אזהרה לכותב, או משהו? אחרת הקוביה קצת מאבדת מהטעם שלה, לא?

orelie

New member
../images/Emo206.gif בבקשה התייחסות מנהל הפורום

בעבר פניתי לבצאלאל בגלל אותה בעיה ועד כה לא קיבלתי תשובה ממנו בכל אופן עשיו מדובר בהפרש מאוד גדול ולא בהפרש של כ- 10 כניסות העניין הוא כזה ב25.01 היו 876 כניסות בבלוג שלי בדו"ח תשלומים רשום 10 כניסות אני יודעת את אופן החישוב ולא נירא לי שבאותו יום רק אדם אחד נכנס 876 פעם או שכל הכניסות מחו"ל מכוון שיש בעיה להעלות את תמונת הכניסות האלה את הקובץ בהמשך לדביקתך בבקשה ואם אפשר תשובה במסר תודה ויום טוב

דנטל

New member
1. מה מטרת הטיימר?

ההצבעות בסקרים נספרות על פי יוזרים. כל יוזר יכול להצביע אך ורק פעם אחת. 2. מי שרוצה לתקן את התגובה שלו, יכול לשרשר תיקון. 3. רעיון טוב, בעיני
.

נוריתהה

New member
אתה לא הוזה, אבל...אין פוסטים

ראויים אחרים. אין מה לעשות, חייבים לשים פעמיים.

חיה 2סרט

New member
תודה! ושבוע טוב....

כבר כל רשומה שאני נכנסת הבלוגרים בהפסקה עד שהכל יתוקן!

suki da yo

New member
יקירתי

אני אמנם מנהלת את הפורום, אבל כמו שאמרתי אני לא עובדת בתפוז, ולא יודעת איך זה עובד, או יכולה לבדוק מה התקלה. כרגע המחליפה של בצלאל עוד לא נכנסה לתפקיד, ולכן אני ממליצה לך לשלוח מסר אישי לדבורית, שכרגע מטפלת בכל הטעון טיפול בבלוגיה.

אי אפשר לעבור

זו סריקה אוטומטית, ללא מגע יד אדם. כאמור, בעמוד החדש לא תהיה אופציה כזו.

goldy

New member
כלומר הוא יהיה חסין טעויות?

אפשר צילום מסך שלו?

למעלה