תקלות -בעיות -הצעות יעול

חיה 2סרט

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו ראיתי רשומה של מתכון שבתגיות רשום שירה..אומרים שירה וכו'

נוריתהה

New member
כנראה שבתפוז אין פרוטקציה

גם הודעה על הרשומה שלך מבלוג שלך, לא הגיעה אלי

orelie

New member
לא יודעת אם את צריכה לטפל בתקלה זו

אבל הוספתי תקלה בפורום של הבלוגיה אשמח שמישהו יבדוק תודה

חיה 2סרט

New member
../images/Emo31.gif זה לא היה!

זה היה בעמוד הראשי וכל פוסט שהוא בעמוד הראשי לא חייב להיות בבחירת העורך ולפעמים הם מחליטים כן לשים גם בחירת העורך!

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif לפני כמה חודשים

כשהייתי צעירה וחדשה פה, התלוננתי פעם הכפילות הזו, וענו לי שיש אנשים שנמנעים מדף הבית של תפוז, ולכן יש היגיון בהמלצות כפולות. אז זה נראה לי מוזר. היום דף הבית שלי הוא עמוד הבלוגיה, ואני מבינה את ההיגיון.

חיה 2סרט

New member
O.K

ודווקא הבלוגיה? (כל העניין הוא בדף הראשי
) ת'אמת.....אני חושבת שיש צדק גם בכפילות, במיוחד שיש רשומה כמו זו של הסיגריות. ומצד שני.... גם טוב לשומרי השבת שלא נכנסים לנט.

suki da yo

New member
אני אוהבת את עמוד הבלוגיה

יש בו את מה שאני צריכה. בכל מקרה, עוד מעט הכל יראה אחרת גם שם וגם בעמוד הבית. הסקרנות תהרוג אותי כאילו הייתי
בקצב הזה...

חיה 2סרט

New member
חחחחחחחחחחחחח

מאז שדבורית כתבה פה שדף הבית והדף הראשי של הבלוגיה הולך לקבל שינוי רציני גם אני ס-ק-ר-נ-י-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נקווה שזה יקרה בהקדם
רוצה לק מהשמנת?

suki da yo

New member
לא. רוצה דלי של גלידה של בן אנד ג'ריז

Dublin mud slide אם אני יכולה להיות ספציפית

חיה 2סרט

New member
זה כבר בדרך....

אלייך
אממ...לי קר בשביל הגלידה הזו לא הייתי מתנגדת לעוגת שוקולד עסיסית:( *סתם דחפתי מה אני רוצה*

חיה 2סרט

New member
../images/Emo190.gifמוואהההההההההה

אז תחכי עוד 4 שעות היום רק התחיל
ישולטתתתתתתתתתתתתתת

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

אני מחכה. בחוסר סבלנות משווע. רק שימי לב שמעוד חצי דקה אני לא אהיה פה לשעתים, אז הגלידה יכולה להגיע בסביבות 4וחצי, זה יהיה מעולה. אה, כן, ואם השליח יהיה חמוד אני אהיה אסירת תודה במיוחד

חיה 2סרט

New member
../images/Emo12.gif

בגלל שאת חסרת משווע! השליח יהיה אצלך בעוד 35 דקות אופססססססססססס זה בדיוק מתי שאת לא תהיי מי יאכל את הגלידה שלך? והכי חשוב...מי יתן לו את הטיפ? הכל בפרק הבא של סוקי&חיה

suki da yo

New member
../images/Emo46.gif השותפה היתה

אם הוא היה בא היה עכשיו דלי של גלידה בפח!

suki da yo

New member
ורק שתדעי שאני לא צריכה אותך!!!

מעלף אריות המותק הביא לי את הגלידה שאני אוהבת את כמעט פתח הבית. ככה זה חברים אמיתיים

למעלה