תקלות -בעיות -הצעות יעול

חיה 2סרט

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo123.gif

היית חייבת להדגיש??? איפה אבדה תקוותי? אמממ.......שאני משופעת זה עושה לי הנחה? מעלף אני עוד יעלף אותך
ומה איתי?

suki da yo

New member
מה איתך, מה?

רוצה קצת? לא נראה לי. יש לי נסיבות שמחייבות אותי לאכול את כל הדלי. עם כף. ישר מהדלי. אפילו הייתי עושה את זה מול הטלויזיה, אם היתה לי אחת. כשאני רוצה סרטים רומנטים גרועים. אם היו לי כאלה. (נו, זה דלי קטן. וכמו שאני מכירה את עצמי אני אמשיך לאכול אותו בכף בחודש הקרוב, נסיבות או לא...) משופעת במה, אגב? איבדת אותי..

נוריתהה

New member
לא יפה סוקי

עד שהגבתי לך על הכפילות, מחקת את הכפול. עכשו את מבינה שכפול זה לא תמיד טוב?

suki da yo

New member
איזה מזל שאני מנהלת את הפורום

אז אני יכולה לתקן את הלכלוך שעשיתי בעצמי

זה ממכר

New member
לא לא אתם לא מבינים

אמרתי כבר אתמול בדבר זה שזה גם שם וזה שם זבל הבלוג הזה היה לפני כמה ימים גם בבחירת העורך ועכשיו הוא בשנית שם נראה לי הוא היהה ב24 אם אני לא טועה

חיה 2סרט

New member
ביום שישי הוא היה רק בדף הראשי!

והיום הוא בבחירת העורך! אבל רק היום....(נזכרתי עכשיו בסרט הישראלי רק היום
)

wranger

New member
לא יודע לגבי הרשומה הספציפית הזו,

אבל כפילות בקידומים, גם בעמוד הראשי וגם בעמוד הבלוגיה, כבר איננה דבר חדש. לדעתי, בעבר זה היה קורה בטעות, והייתי נוהג להתריע על כך במסר לבצלאל, שהיה מעביר את זה לאלוהים-יודע-מי וזה היה משתנה, אבל הפסקתי להתריע כי נראה לי שמתישהו זה הפך לאיזושהי מדיניות - רשומה טובה במיוחד, לדעת העורכים, ממשיכה להופיע גם פה וגם שם. אותי אישית זה מטריד, כי גם ככה אין הרבה מקום לקידומים בתפוז ולדעתי חבל שרשומה אחת תתפוס מקום שבו יכלה לשבת בשקט רשומה טובה אחרת (מה גם שהתעוררו כמה קולות זעקה לגבי אי-קידומים של כותבים ראויים), אבל היי, אני כבר לא מבין את תפוז.

חיה 2סרט

New member
אתה צודק!!!

ולדעתי כפיליות הם צריכים לקדם בין מוצ"ש לראשון לכל הקוראים ששומרים שבת. (כמובן במידה והרשומה באמת טובה!) במשך השבוע לא חושבת שזה אמור להיות!-במידה ובאמת באמת הרשומה פצצות לגבות!

דנטל

New member
קידום בשער תפוז וקידום בבלוגיה זו לא כפילות

שער תפוז אמור לשקף את מה שנמצא בשאר העמודים. הוא כמו מן לקט מהשערים האחרים.

דם דם

New member
מה נסגר איתם

העמוד הראשי עושה טובה שהוא עולה הבלוגים מתעדכנים סלקטיבית התגובות נשלחות פעם כן פעם לא אפילו המסרים מתחילים להתחרפן מישהו יודע מה נסגר עם התפוז האלה? ומתי הפאקים יסודרו

זה ממכר

New member
לשנות תגובות זה בעייתי

למשל עכשיו אני כותב משהו אחד אחרי זה אני אשנה למשהו אחר זה יוצר בלאגן לא נורמלי אני אפתח שירשור יום הולדת למיקי מאוס, כולם יגידו מזל טוב מחר אני אשנה את זה מיקי מאוס מת, ואז יהיה מזל טוב בשירשור? בעייתי ולא אפשרי לשנות ולעריכת בלוג, לא לכולם יש חמש מחשבים בבית ויש כאלו שיושבים על המחשב הזה, אז שלא יהיה טעויות ושלא יערכו וימחקו, נכנסים עם סיסמא, זה בדיוק עוד 2 לחיצות כפתור זה לא ישנה

דנטל

New member
בעריכה שזה בכל זאת יבקש משתמש וסיסמה

ואחרי הזנת משתמש וסיסמה זה ישר יביא את הפוסט הספציפי לעריכה.

למעלה