תקציר פרק היום (
?)

skipp

New member
תקציר פרק היום (../images/Emo58.gif ?)

מטוס מתרסק במיאמי רגע לאחר ההמראה. אימא של ג'וליה עלולה להיות אחת הנוסעים. כריסטיאן, שון, ג'וליה וליז מנסים כולם להציל את חייהם של האנשים ששרדו את התאונה לינק

ליןןןןן

New member
אמאלההה איזה פרק מזעזע...

וזאת רק אני או שהוא לא קשור לכלום מהפרק הקודם
בדיוק לפני שהתחיל פתחתי מילקי וזרקתי אותו אחרי ביס אחד.. וגם תביס הזה בא לי להקיא

skipp

New member
קיבלת את התשובה שלך בסוף הפרק

היא אמרה שהוא גורם לעצמו להיות גדול ע"י כך שהוא גורם לאחרים להיות קטנים ושהיא לא צריכה אנשים כאלה בחיים... מה שגורם לי לנחש שהיא זרקה אותו

skipp

New member
ראית את ההתחלה של הפרק ?

כל התשובות היו לך בפרק... הוא איחר לניתוח בשעה וחצי מה שדחה גם ניתוח אח"כ שהחולה הייתה כבר תחת השפעת סמים ושג'וליה העירה לו על זה הוא התנהג אליה כמו אדיוט

שiס

New member
הוא דיבר אליה בזלזול..

ואיכשהו נראה לי שג`וליה היא הבאה בתור של המבתר.. סתם ניחוש..

שiס

New member
בתחילת הפרק..

הוא היה באמצע שאיבת שומן, לא זוכרת מה אמר בדיוק, אבל דיבר כמו אדיוט..

ליןןןןן

New member
../images/Emo27.gifאה זהו.. פספסתי ת'התחלה..:-

פרט קטן שולי שהחסרתי.. אם מישו זוכר את הדו שיח ביניהם, אני אשמח

1Shir

New member
זה לא היה דרמטי במיוחד

היא כעסה עליו שאיחר בשעה וחצי הוא אמר לה לתת לחולה עוד ווליום ולהגיד לה שתירגע היא אמרה שהיא כבר קיבלה יותר מדי הוא ירד עליה שהיא לא רופאה והוא כן קרא לה "מותק" והיא התעצבנה, אמרה לו שהיא בוסית שלו ופחות או יותר הלכה חזרה לחולה להגיד לה שהוא יבוא כשיוכל..

skipp

New member
משהו כזה:

ג'וליה: אתה מאחר קוונטין: תתנו לה עוד ואליום ותגידו לה שאני אגיע אליה שאני אסיים ג'וליה: אבל היא כבר קיבלה 20 מ"ג ואליום קוונטין(מוציא את השואב שומן מהתחת של המטופל): את רוצה להחליף אותי ? ג'וליה: מה ? קוונטין: מותק, אלא אם כן יש לך MD (תואר לרפואה) אחרי השם שלך אז תשארי אם הטיפולי פנים שלך ותשאירי לי את התהליכים הרפואיים ג'וליה: אל תקרא לי מותק, קוונטין. אני הבוסית שלך קוונטין: אווווו את הולכת להעניש אותי ? ג'וליה: ......... אני פשוט אגיד לה שאתה תבוא שתתפנא ואז הקטע הכי מצחיק ליז: (מצביעה על התחת של המטופל) ואני חשבתי שזה התחת(חמור) הכי גדול שראיתי בחיים שלי ובאנגלית and i thought thats the biggest ass i ever seen

ליןןןןן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחח עכשיו הכל ברור יותר....

גילי1002

New member
../images/Emo15.gifלמה בכלל ג'וליה הביאה

מנתח?? זה ספא להחלמה מניתוחים לא? או שהיא עשתה מזה גם קליניקה

FeLL67

New member
חחח זה היה ענק XD

זיפזפתי בין זה לבין חוק וסדר אני שונאת שזה באותו הזמן :<

skipp

New member
אמנם פרק מזעזע, אבל הוא אחד הטובים

אם לא הטוב ביותר בעונה... כולם הראו צדדים חדשים בהם, צדדים שעד עכשיו חשבנו עליהם כמעט הפוכים... אין ספק שזה היה אחד הטובים

1Shir

New member
לא חבל על המילקי?

אני דווקא הצלחתי לאכול בזמן הפרק!
ולגמרי לא קשור לכלום... חבל.

למעלה