תקציר פרק היום (
?)

הם בכסאח כי

בעצם האמא לא היתה אף פעם מרוצה מג'וליה,שום דבר שהיא עשתה לא היה מספיק טוב. ואם ראית כשהן התווכחו לפני שהאמא היתה אמורה לטוס, ג'וליה אמרה לה...משהו כמו.....קחי את התחת השיפוטי שלך ועופי מכאן.

limors2

Active member
זה היה פרק טוב../images/Emo99.gif

אם זכרוני לא מטעה אותי

scarlet moon

New member
אפשר להצטרף?

אני טל, בת 21 :] ואני אוהבת ניפ/טאק (מן הסתם)
היה פרק טוב, קצת יוצא דופן משאר הפרקים....האמת שבסוף הפרק, שראו את ג'וליה ושון מדברים קצת התאכזבתי ושאלתי אם עצמי אם ככה הם הולכים לסיים את הפרק (כי תמיד הם עושים סופים שגורמים לי להשאר עם פה פעור בגלל איזה טוויסט, וזה לא היה מי יודע מה), אבל אז הם שמו את הקטע עם ג'וליה ואמא שלה

Tepesh

New member
O:

בסוף הפרק כל מה שהיה לי להגיד זה פשוט הוו מיי גאאאדדד [בסטייל ג'ניס אבלXDD] קוונטין הזה, איך רואים שהוא ממש נעלב ממה שאומרים לו
מה שג'וליה אמרה לו בסוף הפרק היה נורא נכון. חהחה.D:: אחרי שהיא פיטרה אותו וחזרה לבית שלה הייתי בטוחה שהמבתר יבוא אלייה

Tepesh

New member
אה, שכחתי להגיד

זאת Gali4697 אני במשתמש הזה עד שתפוזבל ישלח לי תסיסמא לאימייל כי אני לא זוכרת אותה~______~

rony143

New member
מה היה הקטע עם האישה שבהיריון?

ג'וליה הרימה את השמיכה מעליה הראו לשנייה לא הבנתי מה הראו שם (קלטת גרועה...) וג'וליה שאלה אותה אם היא מרגישה את זה. מה היא עשתה לה? מה היה המצב של הבטן שלה.?

קטרפי

New member
לא הייתה לה בטן ../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

כול החצי גוף התחתון שלה היה חסר, הבטן שלה נחתכה באמצע

קטרפי

New member
אחד הפרקים הטובים../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

מזעזע ומרגש כמו שאפשר רק בסידרה כזאת.... רק חבל שהאימא לא מתה בסוף

מי רואה עכשיו את הפרק

הוא ניתח את המבוגרת ועשה לה שאיבת שומן ובאמצע נתקל במשהו, הם פתחו לה את הבטן והיה שם תינוק, גועל... ‏ אגב נראה לי זאת תהיה עונה מעניינת!

m e m o r y

New member
העונה ממש לקראת הסוף לא?

אמורים להיות עוד שני פרקים ואז עונה 4

shrafraf

New member
איזה פרק מדהים

אמרתי זאת בעבר ואמר שאת שוב- איזה סידרה מדהימה!!! איזה פרק! איזה תסריט!!! פשוט למות!!!!!

ליןןןןן

New member
באנה אריאל הזאת גזענית בטירוף../images/Emo153.gif

אהבתי שבסוף ירד כל הצבע הלבן...

למעלה