תקציר פרק היום (
?)

קטרפי

New member
זה באמת היה יפה ../images/Emo110.gif

ואני דווקא ממש אהבתי את אריאל עד הקטע שהיא התחילה לדבר על השורשים שלה.... היא הייתה דמות מעולה עד אז

נמשל

New member
הוט עשו לי התקף לב

בפרטים שהם נותנים על מה צפוי בפרק היה כתוב "ג'וליה לא רוצה להפסיק את ההריון כשמאט הוא האבא" התקף לב קיבלתי. פספסתי פרק או שניים, ובסדרה הזו פספוס שכזה משמעותו שהכל יכול להיות, כולל ג'וליה והבן שלה... רק בסוף התברר כצפוי שזו טעות דפוס.

limors2

Active member
איזה מוזרים../images/Emo6.gif

למרות שבסדרה הזאת אי אפשר לדעת

שiס

New member
תקציר הפרק של היום ?/tapuzforum/images/emo41.gif

פספסתי לצערי את הפרק של היום (שני).. האם מישו יכול להביא תקציר? מה היה? תודה :)

פארוטי

New member
פיספסתי את הפרק של היום!!!!!

מי יכול לעזור ולשחרר פרטים מה היה.....????? אני עדיין תקועה בפרק של שבוע שעבר.... אמא שלה מתה או שזו הייתה הזיה??? ומה קרה היום בפרק??? הצילו.....מישהו.... תודה לכל פונה!

קטרפי

New member
אימא שלה לא מתה ../images/Emo110.gif

הייתה טעות בזיהוי הגופה, אבל בפרק היום משום מה החליטו להתעלם מכול הסיפור.

shrafraf

New member
תקציר הפרק- 29/11

פרק מיוחד לחג המולד ג'וליה בהריון – וזה כנראה משון... שניהם מופתעים- ומחליטים שלא להפיל.. החברה הנאצית של מאט מזדעזעת מתצוגה של פסלי ישו והוריו- כשחורים. היא ומאט גונבים את הפסלים והיא צובעת אותם בלבן – ובאותה הזדמנות מגלה סוד : יש בה 1/16 דם כושי...היא משכנעת את מאט 'להרים' מהספא של אמא שלו חומר מלבין לפנים. הוא אכן עושה זאת- לאחר שאמר לה בפניה שהיא זקוקה לעזרה נפשית- היא מורחת על פניה בנדיבות ואז פניה צורבות- ומאט מביא אותה לטרוי.- מאט מגלה את סודה של חברתו לאביה. הניתוח של היום זוג מבוגר חשוך ילדים שמתפרנס מגילום סנטה קלאוס ואשתו - האישה מבקשת ניתוח שאיבת שומן- בתואנה שהגיע זמן לשינוי שיפור תדמית של סנטה. במהלך הניתוח מתגלה משהו קשה בבטנה- עובר שהתאבן מחוץ לרחם.. מסתבר שלפני 15 שנים היה לה סטוצון עם נער בן 18.- הבעל (סנטה) מתעצבן- ומביא למרפאה צעירונת שתהא אשתו החדשה – ומבקש להגדיל את שדיה.. ואיפה לעזלזל המבתר???

למעלה