תקשור - התחלה

jofen

New member
תקשור - התחלה

אני עכשיו מאוד מעוניין בלתקשר, אני חושב שאני כבר עושה את זה... קראתי עכשיו את "להיפתח לתקשור של סאנאיה רומן" ואני מנסה למצוא את המדריך הגבוה ביותר שמתואם עם הצמיחה שלי, שניסיתי לתקשר, חשתי יותר אנרגיה... ועדיין לא קיבלתי תשובות לשאלות, אפילו לא ל"מה השם שלך?" ושאלתי עוד שאלות... מצד שני הייתה לי חוויה חזקה אתמול שישבתי בחוץ בגינה עצות?

כשתרד רמת הציפיות

תבחין פתאום שזה קורה/קרה לך תחושת האנרגיה הנוספת היא תחושת החיבור למדריך דרך טובה ומוצלחת

אם זה מקובל ונכון לדעתך

האם זה משנה לך בגלל מה נכתב? אם אלה שטויות לדעתך האם זה משנה לך במקרה דנן אם נכתבו מפה או משם? כי כתבתי את זה מתוך נסיון שזה לא זה ולא זה מה ששאלת

חיבת לספר

אני מטבעי אוהבת לעזור לכול מי שזקוק |"ה ובאמת לא רוצה שיתקבל הרושם שאני מחמיאה לעצמי אך מהשבוע שעבר עוברים עלי דברים שאני יודעת אותם מראש דוגמא אני נכנסת מידי פעם לאיזה אישה מסוימתשעברה ניתוח בגב לעזור לה היום עברתי ליד ביתה וחשבתי לעצמי אני אכנס לעזור לה אולי צריך לתלות כביסה וכו ואז אני מרגישה כאילו משהי אומרת לי לא צריך יש מי שעוזר לה ממש כך כאילו ההיא הדמיונית היתה לידי והיא אומרת לי יש לה הרבה אנשים שעוזרים לה אותך היא לא ממש צריכה אחרי כשלוש דקות כשהתרחקתי קצת מביתה היא קראה לי ואמרה לי מה לא שמעת שקראתי לך? אמרתי לה לא וכך מרחוק היא אומרת לי את יודעת הגיעה אלי עוזרת ןהיא מנקה לי את הבית וכו מה דעתכם מתקשרים?

סיריוס1

New member
../images/Emo131.gifאז ככה, קודם כל...

...תתאמן בתקשור עלידי ההנחיות שקראתה. פשוט תנסה להרבות בתקשור, בקלילות וללא מאמץ. אל תשפוט את מה שאתה מזרים החוצה, תתיחס לזה כאל אומנות ללא גבולות. שנית, כדי להתחבר ולטהר את ערוץ התקשור שלך אתה צריך לטהר את עצמך ואת הקשר עם המדריך שלך. דע כי הערוץ דורש תחזוקה שוטפת וטיהור יום יומי. קבע לעצמך אורך חיים של הרגלים הקשורים לאכילה בריאה, מדיטציה יום יומית, חשיבה חיובית וכו'. תנסה להתחבר למדריך רוחני ( פיזי ) כגון מורה לרייקי וכו'. בהצלחה.

jofen

New member
אתה יכול להגיד לי אם המדריך שלי יצר קשר איתי?

אליה ל

New member
המדריכים שלך יוצרים איתך קשר קבוע

לעולם אין הפסקת קשר - השאלה היא האם אתה מקשיב ושומע.

ואני אומרת

תרפה תשחרר והדברים יגיעו אין צורך בטיהור עצמי והערוץ אינו דורש תחזוקה וטיהור יומיומי אין קשר בין אכילה בריאה מדיטציות וכו' והדבר האחרון שאני ממליצה לך הוא להתחבר למורה לרייקי וכו' מה שסיריוס כתב לך זה מה שנכון לגביו זה לא אומר שזה מה שצריך לעשות על מנת לתקשר יש כאלה שבהחלט עושים ההיפך הגמור מכל זה ומתעסקים בתקשור בתקשור אין חוקים וכללי התנהגות אין הגבלות אם תאכל בריא תשמע את המדריך יותר טוב להיפך חסה מפריעה לשמיעה והאם המדריך יצר איתך קשר? הוא בקשר איתך מאז ומתמיד אתה זה שלא בקשר איתו אתה זה שלא שומע אותו ולא מקשיב לו הוא היה שם ותמיד יהיה שם לאה

jofen

New member
תודה רבה על כל התגובות :)

מה עם פיתוח יכולת התקשור? אני יודע שיש לי יכולת ראייה בהרבה יותר טובה מאשר בעבר...

maysabel

New member
בהחלט כדאי לך להקשיב להמלצות

מלאות באמונות והגבלות- ממש!!להוסיף תכנים כאלה על מה שכבר יש שם בכל אחד מאיתנו -זה אחד הדברים שבאמת יכול להביא עוד לסתימות בצינור שלך,לחוסר הטוהר ולניתוק מעצמך. בהחלט כדאי לך להקשיב להמלצות, אם אתה רוצה כמובן להיות נתין של עוד "דת". בקשר לתקשור שהביאו לך שהמדריך לא יצר קשר עדיין- תתחבר אל עצמך ותחוש בעצמך-אם מרגיש לך נכון הדבר.................תהיה קשוב לאנרגיות יותר מאשר למילים שנאמרו.. מה אומרת לך האינטואיציה?תשתמש בדעת של עצמך בלבד,אל תבנה לך עוד חומות של עוד דת,אל תקח "מסר" כלשהו כמובן מאליו.. אין כזה דבר שמדריך לא יוצר קשר,הוא לא צריך ליצור קשר כי הקשר קיים וישנו,תמיד..לכן תמיד נאמר "אתם לא לבד..פשוט..אתה הוא זה שמאפשר לקשר להתבטא אצלך במודע או שלא.. אתה זה שמאפשר לעצמך להיות קשוב לעצמך ,למדריך ובכלל או שלא.. הספר עשה לך טוב,תן לעצמך זמן להגיע לתובנות ממנו ודרכו, תעכל את זה,תחיה את "זה" בחיי היומיום ..בפשטות..לאט לאט..אח"כ שאל את עצמך מה "הלאה".. תתחבר אל עצמך בלבד ותדע מה הכי נכון לך ולא מה שנכון לאחרים או מה עדיף לפי קני מידה כללי, תוביל את עצמך ואל תהיה מובל-זה נכון גם לגבי קורסים,ספרים,מורים כאלה ואחרים,שלבטח תתנסה בהם. לסיכום-אני לא אומרת שדבר אחד עדיף על השני, ולא שיש דבר אחד שהוא יותר צודק מהשני, אלא שעליך למצוא את הנתיב של עצמך אל עצמך -של לדעת את עצמך.

סיריוס1

New member
עדיף שתקשיב לדברי ולא לדברי lea כי...

...אני חושב שאני יותר צודק. לגבי שאלתך האם המדריך יצר אתך קשר, אני אשאל את שלי עכשיו....: נאמר לי: "לא. ממתין להיטהרות הערוץ". זה המסר שאני מוסר לך בתקשור.

cookimonster

New member
הייתי מוסיפה על זה אם יורשה לי

סמים / אלכוהל ואפילו סוכרים בצורה מוגזמת גם חוסמים את הערוץ.....

jofen

New member
אוקיי

נניח שאתה צודק סיריוס, אני בן אדם בריא בסה"כ שאוכל אוכל בריא (לא צורך סמים או אלכוהול) אז בהקשר הזה, זה נראה לי בסדר :) אז איך אני יכול לטהר את הערוץ? אני עושה עבודה רוחנית כבר זמן מה...

סיריוס1

New member
חוסר מודעות = ערוץ סתום. מודעות = ערוץ טהור.

ולגבי השאלה כיצד מטהרים, אז טוב שאתה אוכל בריא וחי נכון. עכשיו אתה צריך לעלות שלב, לטהר את הגוף הרוחני שלך שזה הנפש. יש מזון לגוף ויש מזון לנפש. המזון לנפש זה הספרים שאתה קורא, סרטים, מדיטציות, דמיון מודרך, ואימון עדין בתקשור אינטואיטיבי כגון: בחר לך מושג שעבורך הוא הטוב ביותר שאין יותר טוב ממנו, התייחס אילו כאל מקדם בטחון ונקודת יחוס כלשהי ( כמו עוגן של ספינה ). הרהר במושג הזה, בשמו במשמעותו בהיבטיו. נסה להיכנס למדיטציה של נשימות וללא מחשבות, לאחר כמה דקות נסה לחוש שם של ישות טובה ונעימה, תן למילים/תמונה/משמעות לזרום החוצה ממך. ראה את השם המלא או המשמעות המלאה והשווא אותה עם העוגן הראשוני, כאשר תחשוב על השם של הישות האם העוגן מאיר ועולה במחשבה ? האם העוגן מוסכם ונכון עבור הישות ? תנסה לחוש את היחס ביניהם. כך תדע אם זה טוב לך או לא. אולם אם יעלה לך שם שלא ימצא חן בעיניך אז תנסה להוליד שם אחר שכן נראה לך נכון מאוד ונעים מאוד ואז שוב תבדוק מול העוגן האם זה טוב. אצלי העוגן הוא השם המפורש של הקב"ה. כי אני מאמין שתמיד צריך להיות אל לאדם. אולם, אתה יכול לבחור איזה עוגן שבה לך העיקר זה הטוב ביותר שאין יותר טוב ממנו עבורך. בהצלחה !

למעלה