תקשור - התחלה

סיריוס1

New member
אתם מודעים אלי ולא לישות שאיתה אני מתקשר ולכן

..לא נראה לכם הרוח או התכונות כי אני לא בדיוק מושלם. אולם הישות מאוד נחמדה וטובה למי שמצליח להגיע עד אליה...

אליה ל

New member
אתה כל כך לא יודע על מה אתה מדבר

אתה מעביר מסרים והאנרגיה עוברת באמצעות ההודעות שאתה כותב כאן. באמת שיודעים עם מי

מודעים אליך

ומודעים ליישות שאיתה אתה מתקשר סיריוס אנחנו יודעים להבדיל בין השניים גם אם זה דרך האינטרנט

טעות נפוצה... סיריוס

אני לוקח את דברי בחזרה אם תצליח להפיס את דעתי בקשר לשני המשפטים הבאים שאמרת "עדיף שתקשיב לדברי ולא לדברי lea כי... אני חושב שאני יותר צודק " תיקשרת אגו לדעתי

דוד

אתה עדין אגו זה במקרה הטוב הוא מתקשר משהו הרבה יותר גרוע מאגו ו.....ימים יגידו

התלכלכה לי העדשה

ולא ראיתי מעבר למה שראיתי לא יודע מה יכול להיות יותר גרוע מאגו שסרח והטלפון שלך לא ענה ביום שבת אחהצ והפלפון החזיק והחרה אחריו במרי האישי נגדי...מאפפנים אלה כבעליהם

סיריוס1

New member
הכל אחד ואין נפרד מהאחר. אולם...

...גם אני חייב חיזוקים שאכן זה ישות טובה וחיובית, ולכן, רבים המקרים שאני שואל ומקבל תשובה שלרוב תוצאתה חיובית. נאמר על מטטרון שהוא מלאך שמתהפך לשד, ולהיפך, לפי הצורך. והרי מטטרון הוא בכיר המלאכים, שכן מעליו יש רק את האל עצמו ובכבודו. ולתקשר את האל כיצד ? הרי הוא הכל ובכל מקום, ואפילו הוא האגו והיצר הרע והמלאך הטוב והרע, אז כיצד נבדיל ונדע מה טוב ומה לא ? מאיפה לך מפה לטוס דרך עץ הדעת טוב ורע ? לא ניתן ללא חיבור נכון למקור שאנחנו בוחרים בו כטוב מוחלט ועלפיו לנווט בעץ הדעת בין טוב לרע. גם המלאך שעמד מול בילעם היה מלאך השם אולם עם...חרב. האם הוא ישות טובה או, אבוי, יותר גרוע מהאגו... לדעתי תקשור זה שלב מאוד מתקדם בצמיחה רוחנית ואין לזלזל בכך. הרי ידוע מאז ימי קדם כי היו לאנשים מה שנקרא "מגיד" רוח טפילה שהיתה מדברת לאדם והאדם היה חושב ובטוח שזה האל או מלאך או איזשהו צדיק קדמון שעוזר לו. היו הרבה מקרים כאלו. הכיצד ניזהר ? אז התשובה היא שיקול דעת וזהירות. תבונה נכונה כגון אורך חיים בריא, יושר, חכמה ואהבת הזולת משאירים כל צל של ספק לגבי ישות רוחנית כלשהי אם היא רעה. שכן אם שאת היתה ישות רעה, לא ניתן היה לעסוק ולאהוב את כל הטובות שציינתי. הבטחון אם זה טוב או רע טמון בחכמה שלנו ! שכמובן אינה קיימת ללא אהבה...

סיריוס1

New member
קשה אולם האימון מלמד להבדיל בין אגו לבין...

...הישות שבמימד הגבוה. לא קל. מתוך נסיון רב אני סומך על התקשור שלי שהוא נטול אגו. ברצוני להדגיש כי לא יתכן להדריך מישהו "לעוף" איך שבה לו מבלי מנגנוני הגנה בסיסיים. מאיפה הבטחון שניתן לשלוח אותו חופשית ללא הדרכה, אולי הוא בעל רקע מתחומי המאגיה והכישוף, כלומר, אילו היה מדובר במתקשר ותיק, הייתי מסכים עם lea מייד וממשיך באותו כיוון של "לשחרר את הרוח". אולם הסמל שראיתי בתחתית ההודעה הראשונה שלו הדליקו אצלי נורות הזהרה, ולכן ישר הדרכתי לפי הספר: להתחיל מלמטה בטיהור הגוף ולטפס לאט לאט ברמות הטיהור וצמיחה רוחנית לפני שקופצים לתקשר איך שרוצים. כל מתחיל צריך מסגרת ראשונית של רייקי או מרכז רוחני שישמש כרשת בטחון ומקור להכוונה, לטובת טוהר נשמתו.

כל מתחיל יכול להעזר

במסגרת ראשונית של רייקי או מרכז רוחני. אבל לא כרשת בטחון ולא כהכוונה ובטח לא לטובת טוהר נשמתו אספר לך שאני מכירה מדריך רייקי שהוא מעל מאסטר מאוד מוכר וידוע בארץ יש לו יכולות אדירות אבל המעשים שלו , זה שלא נדע מצרות איזו רשת בטחון מקבלים אלה שמתחברים אליו? אתה קובע דברים כאילו רק כך צריך ואין אחרת ואני חושבת שהגיע הזמן שתבין שאין חוקים אין רק דרך אחת ובטח לא דרך שמגבילה אותך אני בחיים לא הייתי בחוג תקשור לא בסדנאות ולא קראתי ספרים והמנגנון הגנה הכי טוב של האדם זוהי המודעות ואז לא צריך הגנות וכל מיני שטויות מסביב שום יישות לא תברח ממך אם תסמן סביבך מגן דוד או בועה ובתוכך תפחד אני מחוברת היטב למדריכים שלי למרות שלא אוכלת בריא אני רואה אנרגיות נשמות ויישויות למרות הסיגריות, העשן לא מסתיר אותם אפילו אלוהים כבר הבין שהוא לא מתערב וכל אחד יעבור את שיעוריו שלו מבלי להתערב ולקבוע כללים גם אם הוא מתעסק במאגיה ו.. ישר הדרכת לפי הספר, תעזוב קצת את הספרים ולך עם הלב יותר והחיבור לעצמך אמרתי לך אני התחלתי הכל בלי הספרים ובלי הכללים יאללה עפתי

סיריוס1

New member
נו, אז בואי נעשה תחרות תעופה...../images/Emo160.gif

...את תעופי עם הכלים שלך ואני אעוף עם הכלים שלי, ונראה איזה מתקשר "קולע" בול... אז ככה: אצלי זה ממש מקרים רפואיים וגורליים שלא אפרט מפאת זהירות, אולם זה מאוד רציני לטובה. עכשיו, היו לך מקרים שהתקשור שלך עשה ניסים לאחרים שהיו בקשיים רציניים רפואיים וכלכלים ? זה היה המעוף הראשון שלי.
עכשיו תורך.

../images/Emo2.gif

קראתי וקראתי את ההצעה שלך כמה פעמים אני מעדיפה לחשוב שאתה צוחק ולא כתבת ברצינות אם זה ברצינות אז אתה באמת לא קולט את מצבך..

סיריוס1

New member
כן ברצינות ! בואי נבדוק מי יותר צודק ! הרי..

...אני טוען ששיטתי טובה יותר ואת טוענת ששלך יותר טובה, אז בואי נעשה תחרות וככה נשפוט.

jofen

New member
:)

בוא אני אספר לך משהו סיריוס, יש בזה משהו שהם אמרו אגו... כי אתה פשוט פחדת מהסמל בהודעה הראשונה וזה הדליק נורת הזהרה, וכאן אתה טועה... זה USER שלא השתמשתי בו אולי 5 שנים :) ומיד לאחר שראיתי שזאת החתימה שלי שיניתי אותה, אז שכנעת את עצמך שאני צריך "לטהר את הערוץ", לא נורא זה בסדר לטעות מדי פעם, חבל שלא שאלת למה שיניתי את החתימה, ואם הייתי פועל בצורה רוחנית יותר טהורה ויש לך יכולות תקשור הייתי יכול להרגיש את המהות שלי בזמן הווה. סיריוס, תשקול מחדש את "נורית ההזהרה שלך" ותפנה לאינטואיציה ולא לשכל.

cookimonster

New member
היי jofen

אני יכולה להגיד לך שאני חדשה בתחום התיקשור (במודע לפחות) ואני לומדת בעיקר מקבציי אודיו של מורים אמריקאיים מוכרים ביותר, אני לא התייחסתי לחתימה שלך, את שלי אני לא מצליחה לשנו (לא זוכרת את הסיסמה, בכל מקרה מכל המורים האלה הדברים שחזרו שוב ושוב,זה לנקות את הערוץ שזה אומר לא לעשות שום דבר שינתק אותך- : סמים, אלכוהול, אכילת מוגזמת (יש לזה אפקט אלכוהולי...), לגביי שאר הדברים אכן, אומרים לעשות מדיטציות, הרפייה וכו' המקפידים יותר אומרים גם קופאין וצבעיי מאכל, הטענה אומרת (שוב מפיהם): שבמצב שאתה לא מודע או מעורפל בעצם לא נקי, יש נטייה לא לתקשר בהכרח את אלה שאתה רוצה לתקשר..... אלה דווקא נשמות לא משהו ;)

maysabel

New member
אז אומרים..והם "מורים"

אז? בעצם כולנו תלמידים וכולנו מורים והמורה הכי נכון לאדם מסוים הוא האדם הזה עצמו

neophile

New member
נשמות לא משהו

זה עוד סביר אך במצב שמתקשרים כל מני יצירי מחשבה רנדומלים זה יותר מסוכן ...אלו בדיוק סוג הכוחות שיישויות מסוכנות משתמשות בהם .

neophile

New member
יצירי מחשבה רנדומלים

הם כל מני מחשבות ורגשות אנושיים שמתאגדים יחד בגלל קרבה של תדר ויוצרים מעין עננים ... כל עוד את נמצאת בהשפעתם זה קשה לזהות אותם .

למעלה