תקשור - התחלה

cookimonster

New member
בעצם

מה שאתה אומר, שאם אני מתקשרת במצב מעורפל מה שאני קולטת יכול להיות מחשבות של אנשים אחרים בעצם "תודעות" שכאלה.... איך נמנעים מזה?
 

neophile

New member
איך נמנעים מזה...

זאת שאלה טובה וקטונתי מלענות עליה , אני כן עובד על פי שיטה מסויימת אך אני עדיין רק מתחיל... אני בהחלט שוקל לאסוף קבוצה שתתמקד בכך ובעיקר בתור התחלה בפיזור הערפל של כל אחד מחייו בתקווה להגיע לרמה שבה נוכל להשפיע על קבוצות הולכות וגודלות.(עיר,ארץ יבשת והעולם כולו...) עצם זה שאנחנו בישראל זה גם אתגר רב וגם מקום רב השפעה על העולם כולו .
 

neophile

New member
הרבה זמן שלא ביקרתי בו

ומאז הרבה השתנה , האגו שלי התחזק . אני עכשיו תוהה אם זה היה כדאי
 

סיריוס1

New member
האינטרנט זה מקום עם הרבה מאוד אנרגיות...

...שליליות. לא קל לחוש גולש מהו ומיהו. אני לוקח מקדם בטחון ולכן מדריך לפי הכללים הזהירים. אולם, התקשור שלי, מתוך נסיון של שנים, טוב. ולכן אני סומך על המסר שאכן המדריך הרוחני שלך לא יצר איתך קשר ( מודע ) מפאת הצורך שלך להטהרות הערוץ. לגבי קשר עם התת-מודע שלך,זה כמו אצל כולנו, תלוי לאיפה אתה מחובר רוחנית ( ספרים, סרטים, אמונות ) ומשם יש לך הרבה מאוד יועצים ומדריכים ושומרים ומלאכים ועוד יצורים שונים ומשונים שכל הזמן אתך בתקשורת רק שזה לא במודע... נסה ליישם את עצתי לגבי העוגן, אני בטוח שזה יטהר את הערוץ שלך היטב ומהר, ואז המדריך שלך ( שתקבל בעזרת העוגן ) יעביר אליך מסרים בצורת משמעויות שתדע שהם ממנו/ה. בהצלחה !
 

maysabel

New member
מלא אנרגיות...........

לכן "הורגים" את היחודיות של האדם השואל והולכים לפי כללים של מקדמי ביטחון.. נו! ברגע שעונים לאדם מנסים להתחבר לאנרגיות שלו,אליו ואל ליבו היחודי. פשוטו כמשמעו.. אם זה לא "קל" לך עליך פשוט להיות כן ולאמר זאת..שאתה לוקח את מקדם הביטחון מההגיון ועונה בכלליות, לא ספציפית אליו מתוך חיבור אליו. ולהיפך. אבל זאת הפעם האלף שאתה עונה עם משמעויות ופרשנויות משלך - אתה קובע עבור מישהו אחר דברים ונותן ציונים של טוב,עדיף,וכו ונאחז במה שאמרת,נותן מרשמים וקובע לו נתיב ללכת בו -האם זהו ערוץ נקי וטהור לתקשור והעברת מסרים? לכן מה שכתבת על היטהרות ערוץ לתקשור יהיה טוב אולי לך קודם כל.
 

neophile

New member
כמה ערס בהודעה אחת!

זה בדיוק סוג האנרגיה שצריך להזהר ממנה . כמה עלוב מצדכם ועוד בפורום של תקשור והתפתחות רוחנית, אבל מצד שני זה בדיוק המקום לפגוע במתקשרים אמיתיים ונקיים .
 

סיריוס1

New member
הפעם צריך להילחם על צדקתי במיוחד כי...../images/Emo66.gif

...כאשר דנים על הההבדל בין סדר וחכמה לבין חוסר סדר ורדיפה אחרי הלב בלבד. צרילך איזון לב-מוח ולא רק לב או רק מוח. לא יתכן להדריך מתקשר מתחיל על ידי עצות של : "תעשה מה שבה לך, ואיך שבה לך וזה יסתדר לבד". לעומת: "תשמור על בריאותך, מצא לך מורה אישי/ת, התאמן והיה זהיר". ההבדל בין שני הדרכים שהאחת זה להיות שבוי אחרי תאוות ויצורים נמוכי תדר והדרך השנייה זה להיות שבוי על ידי יצורים גבוהי תדר ( יותר טוהר ושיקול דעת ). אז לאן צריך להדריך מתקשר מתחיל ? לתת לו ליפול להיכן שלא נכון או להגיד שאין כללים, אין חוקים, אין טוב ורע, הכל אפשרי ונכון כל עוד הוא נהנה מזה? אם כך, הוא עלול להנות מהדברים שנחשבים רעים ושלילים כמו סמים עבריינות חוסר אכפתיות ועוד כל מיני "עינוגים" שהם "לגיטימיים" כאשר מנחים מתקשר מתחיל ללכת איך שבה לו ולאן שבה לו העיקר שיהנה מזה. אני ממש מתנגד לדרכי ה- La-Sefier, להניח ולא לעשות כלום ולתת לשוק החופשי לעשות את שלו. החופש צריך להיות מוגבל ומפוקח על ידי גבולות. כמו שהמציאות שאנחנו נמצאים בה היא כזו. ובתוך המרווח בין הגבולות יש מרחב לחופש של "תעשה מה שבה לך והעיקר שתהנה". יש גבול לעולם וזה תדר הגבורה של האלוקות, זה השם שנקרא: "שדי" שזה : יצירת גבול לכל דבר וסוף לכל תכונה. התוהו בעצמו יש לו גבולות ותכונות מוגבלות וכך גם כל מתקשר, יש גבול למה שיכול לקלוט ומה שיכול לעשות.
 
עצה לרוצים לתקשר

זכרו את אברהם אבינו שניתץ את האלילים כלומר המתווכים תקשור אמיתי וטהור הוא רק עם המקור.
 

סיריוס1

New member
אני מתקשר עם א"א כמו שכתבת. אולם אני אישית...

...לא מושלם. יש לי אגו, יצרים, תאוות וכול מיני תכונות אנושיות רגילות. אז כאשר אני אומר שיש להיות חכמים ולקחת מקדמי בטחון בתקשור ולא ללכת חופשית מדי, אז זה מהעצמי ולא מהתקשור. יש אצלי הפרדה בין העצמי לבין המקור שאנ מתקשר איתו, הפרדה זאת אני בוחר לקיים מתוך זהירות מהצד האפל של האדם ( שלי ושל זולתי ). לא ניתן להדריך מתחיל בתקשור בצורה של: "תן לעצמך לזרום חופשי ללא גבולות וללא תובנות והכל יהיה בסדר" כי אז מתעלמים מבקשתו שידרכו אותו, תקשור זה לא רק להרגיש האחד את השני פה, תקשור זה גם לקבל ממימדים עליונים ועדינים מאוד שכדי להצליח בכך יש לתחזק את קו הקשר ולשמור על טהרת הנפש. מי שטוען שזה שטויות ולא צריך את זה הוא שבוי על ידי כוחות אפלים שרוצים להטעות את האדם אחרי ליבו בלבד ללא חכמה וללא בינה שההם הקשר עם הכתר שלנו שהוא מקור נשמתנו וקיומנו. תזהרו מללכת שבי אחרי לבכם, צריך חכמה ובינה בנוסף לאהבה וזה מתבטא בזהירות ושיקול דעת בעת התקשור הכולל אחזקה שוטפת של הטהרה. אדם שמעשן למשל שבוי אצל המלאך "סמאל" שהוא מקור הסם וכוחו, הוא תלוי בסם וללא הסם הוא יסבול מאוד, מתקשר שמעשן לא אמין ומסוכן עבור אחרים.
 
אם ככה סיריוס

אתה היחיד בפורום הזה שלא מסוכן לאחרים כי רוב המתקשרים והחברים פה מעשנים כמה שטויות עוד אפשר לכתוב? כמה?
 

סיריוס1

New member
אני אכתוב את זה שוב ושוב עד שיבינו. מי שמעשן-

-לא מתקשר טהור ולכן עלול להטעות ולהיות מוטה. נקודה. מתקשר טהור בראש ובראשונה לא משתמש בערוץ הסם כדי לתקשר, להיפך, מתקשר טהור מתנגד לסמים מכל סוג ובמיוחד למה שפוגע בבריאות האדם. אם זה שטויות, אז אין על מה לדבר Lea.
 
וסובב וסובב סביב עצמו - סובב...

ללא יכולת גישה לליבה מאותה חסימה שבפנים התגבשה, כחומה מקיפה את אותה הליבה של מהות ומקור פנימה. פתרון בנמצא לשבור החומה ולחזור הביתהההההההה!
 
לא התכוונתי שכדאי לתקשר את אברהם

אבינו, אלא לזכור את היחוד שלו, שלא רצה לתקשר עם מתווכים אלא רק עם המקור.
 
שאלה

המתווכים הם לא חלק של המקור? ומה רע במתווכים? זה פחות טוב? אם אני מקבלת מידע מהמלאך גבריאל או מאלוהים מה זה משנה כל עוד המסר הוא אותו מסר? כאילו המקור נשמע יותר גדול יותר טוב?
 
למעלה