תקשור וספינינג ב-
אנשים

Yu vi

New member
XD זה קורע. אבל מסכן דאג ]=../images/Emo85.gif

כמה פעמים דאגי אומר פאק יואווו
חחחחחחחחחחח ואיזו צרחה הם דפקו בהתחלה!!!
וואי אבל איזה מסכנצ'יק דאג איך כולו מפוחד והולך לבכות עוד שנייה ]= וששואלים אותו אם הוא רוצה להמשיך או לא, איזה פרצוף מפוחד היה לו יואואואו ]]]=

Dana Argamen

New member
מה אתן צוחקות? עוד שנייה אני בוכה פה חחחחחחח

ראיתן איך הוא פחד??? הוא עוד שניה בכה שם, בחיים לא ראיתי אותו במצב כזה אמאל'ה זה כזה מפחיד חחחח כמה פעמים הוא אמר 'פאק'... אני חצי בוכה חצי צוחקת חחח טוב נו יותר צוחקת חחחחחחחחחחח זה ממש ענקקקקקקק אני כ"כ רוצה לראות את כל הקטע =\ הארי חמוד שהוא הרגיע אותו... אוף נו בא לי להיות שם ולחבק אותוווווווווו!!

OneStepCloser

New member
חחח גמני בחיים לא ראיתי אותו במצב כזה~

אינ צחקתי על זה שהוא אמר מיליון פעמים פאק XD

Yu vi

New member
חחחחח גמני ככה.../images/Emo85.gif

לא ידעתי אם לצחוק או לבכות אבל בכל זאת אי אפשר לא לצחוק מכל ה'פאק' XD אעאעע באלי לחבק אותוווו מסכנוש

sweet shir

New member
אני יותר מדי הייתי שקועה ב: "אומגד איזה מושלם

הארי!!! הוא כ"כ דואג לדאגי!! הוא כזה מושלם!!!!" בשביל להיות עצובה בשביל דאגי.
ואני הייתי מפחדת בדיוק כמוהו. XDDDDD מזל שיש את הארי בסביבה. :)

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחחחחחחחח

ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

loli kiss

New member
XDDDDDDD דיי זה קורע !

איך כולם קפצו מפחד XDDDDDD וואי אבל איזה מסכן דאגי .. רואים שהוא ממש מפחד.. :( באלי לחבק אותו .. וכל שניה ***F חחחחחחח הארי יצא כ"כ חמווד ! איך הוא הרגיע אותו והראה לו עם הפנס שאין שם שומדבר XD ואז דאגי כזה בסוף - Ok.. i'm staying
אבל למה דני צחק עליו!? לא מתאים לו .. חח

O0NoNi0O

New member
יוו הוא כזה חמוד../images/Emo23.gif הוא ממש מזכיר לי את עצמי

אני הייתי בורחת משם!! כשהיא שאלה אותו אם הוא רוצה ללכת אני הייתי אומרת "כן!!!!!!!!!1 עכשיוו!!!!!11אחדאחד." חח וגם אני כשאני מתחילה לקלל בייחוד כשאני מפחדת זה גם כמוהו לא נגמר וזה בא בשרשרתXDD חח והארי חמודדד
חח וזאת רק אני או שיש לו שם שיער? XD כפרעליו. ושמתם לב איך העיינים של טום ושל המנחה בהתחלה נראים מצחיק? XD

אני בערך הבתאדם הכי פחדנית בעולם, אז

אני מבינה את הדאגסטר כל כך..... איך הוא פחד... וואי...... ואיזה מתוק האז שניסה להרגיע אותו... ראיתי את זה פעמיים, בפעם הראשונה לא הבנתי כל כך מה הולך שם אבל בפעם השנייה זה כבר היה- 'הארי, אתה כזה מדהים.... |ריר|' 3> בכל מקרה, דאג
, אני מבינה אותך. מגיע לך עיטור האומץ על אמיצות יתר, כי פאק איט- אם אני הייתי במקומו- אין מצב שהייתי נשארת.

Swing life away

New member
חח, בחיים לא הייתי עושה את זה ../images/Emo33.gif

אני כ"כ פחדנית... אני קלאופובית.... כולם צוחקים עליי בגלל זה

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה מצחיייייייייייייייייייייייייייייייייק!
מסכן דאגייי איך הוא בכההההההההההההההההה
כמה פאק פאק פא ק הוא אומר!XDDDD ראיתן את הדמעות מנצנצות בעיניים?!?!
באלי לחבק אותו!3> איזה חמווווווווווווווווווווד!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo99.gif כל היום אני רואה א תזה בלופים

הוא כ"כ חמווד שם מסכןן הוא מפחד
וראיתן שהוא דומע כששואלים אותו אם הוא רוצה לחזור? דיי איזה חמוד
כ"כ מתחשק לי לבוא לשם ולחבק אותו חזק חזקקקקקק חח זה ישמע מצחיק בטלוויזיה כזה "פיפפפ פפפייפפ פיפ פיפ " חח הצינוזים XDD

למעלה