תקשור וספינינג ב-
אנשים

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifTHNL מקום שני!!! DDDDDDDD:../images/Emo85.gif

אוקיי הייתי חייבת לכתוב אתזה כי הם בדרך למקום הראשון ואני כולי קופצת פה ^$%&#& DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:

just orr

New member
../images/Emo2.gif DDDDDDD:

כל הכבוד להם D: רגע, אז יש מצב שהם יהיו מחר במצעד הבריטי? כאילו בMTV? אני כלכך מקווהההההה שכן!!

yaelsee

New member
גם אני ראיתי P:

אני כולי מעבירה להיטס במחשב ש"בטח יהיה מקפליי" ובדיוק התחיל THNL מקום 2 (!!!!!!!!) איזה תזמון זה היה שמתי פול ווליום והתעצבנתי על זה שהשוגבייבז עקפו אותם
טוב אני לא מעניינת ביי ><

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo26.gifסירטון מטורף חדש../images/Emo36.gif

מהתוכנית שתשודר היום בערב באנגליה ghoust hunting גאד דאמעט הרעש בהתחלה מבהיל. דאגי נורא נורא נבהל שם והוא לא מפסיק להגיד את המילה ***F. הארי יצא ממש חמוד שהוא ניסה להרגיע אותו ודאג לו...חוץ מקטע אחד שהוא אומר לו dougie stay כמו לכלב. דני יצא ממש מגעיל שהוא התחיל לצחוק עליו. ובסוף הוא כמעט בכה...יייוווואאאאאאוווווווו מסכנצ'יק. http://www.heatworld.com/Article.aspx?articleid=2773&title=Watch+McFly+get+seriously+spooked+on+TV+ghost+show

Little Sapir

New member
גאדדד איזה מצחיק זה!!!!

מסכן איך הוא פחד!!!! אבל זה מצחיק XDDDDD יאווו אני מתה לראות את הכל!!!! אני עכשיו רואה את זה בלי סוף!

OneStepCloser

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

דאגי דאגי דאגי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני לא יכולה להפסיק לצחוק חחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד3333333> תודהD:

roni poynter

New member
וואאאוו

מה זה היה הרעש הזה??!! אני גם ההיתי מתחרפנתת...חשוך שם יש רעשים מפחידים אתה הולך בתוך מים וצפוףף... אממאאללה!!!! .. מסכןןן זה לא מצחיקק!! איך הוא פחדדד!! דני יצא מגעיל לא יפה לצחוק עליוו ..הארי חמודד..=]=] אני רוצה לראות תהמשךך...יש בכלל המשךך?? כי זה פשוט נראה כאלו זה נגמר באמצע.

LironPoynter

New member
חחחחחחחXDDDD

וואיייי זה אחד המצחיקים
מסכן דאגי, איזה מניאקים שהם צחקו עליוXD חוץ מהארי, איזה נשמה

m i c k e y 15

New member
OMG!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה הדבר הכי הכי הכי הכי

מצחיקקקקקקקקקק XDDDDD איזה צעקה הם דפקו
!!!! כמה פעמים דאגי אומר F**k XDDDDDDDD איזה מצחיקקק אני פשוט יושבת פה וצוחקת את החיים שלי חחחחחחחחחח XDDDD דאגי כזה חמוד שהוא פוחד יאוווווווו
!! XDD "i fu** cut my lip.."
!!!!! די זה כזה ענקקק איך הוא פוחד והארי המותק הזה מנסה להרגיע אותו..ודני XDD יאוווווו אני לא יכולההההה אני לא מפסיקה לצחוק XDDDDD

Dolev19

New member
אדדדדיררררררררררררררר

אני חייבת לראות תתוכנית הזוווו אוף לא יהיה את זה בישראל=\ פאק!

yael0000

New member
תפסיקו לצחוק עליו../images/Emo211.gif

זה לא יפה! סתם עוד שניי אני בוכה בשבילו חחחח

just chenis

New member
אני פשוט התפקעתי ../images/Emo6.gif

חח אבל מסכן הוא ממש נהבל
הוא צריך
כן האיר במאת יצא ממש חמוד.. הוא הרגיע אותו והכל
אבל עדיין הז ממש מצחיק והמילה*צונזר* מוזכרת שמה במספר שיא זה מטורף XD

just chenis

New member
אני והכתיבה שלי אני צריכה לטפל בזה או משהו

*דופקת תראש במקלדת* עילגעילגעילגעילג

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifיאוו חחחחחחחח

מסכןן דאגיי!! איך הוא פחד.. וואייי הוא ממש הצחיק אותי שהוא לא הפסיק להגיד ***F חחחחחחחח xDDD האריי יצא חמוד מאוד.. דאגיי יצא עוד יותר חמודד ודני לאא! חחח סתם..

למעלה