תקשיבו אנשים יש לי רעיון!!!!

צליל88

New member
שלי!

אבל לא לפי הסדר, לא זוכרת! היו כלה, מלכת אסתר, הולנדית וכאלו.. פרח וחברה שלי לפרפר (ואז כאילו פרפר ופרח..) שטר של מאה ש"ח! הר סיני. יונת השלום. תחפושת כיתתית- חפיסת קלפים. תחפושת כיתתית- יישובים ברמה"ג.. וזהו.. לא זוכרת עוד..

קיפיש

New member
מ-א' עד ח-'... והשנה- אין רעיון :(

בגן התחפשתי למלכת אסתר :\ ובכיתה א' התלהבתי מהרעיון אז התחפשתי שוב... למלכת אסתר כיתה ב' מלכת הכוכבים כיתה ג, אשת הטופי.... (אוורול עם מלא טופי שעשוי מנייר צלופן מודבק... וסלסת עם מלאאא טופי) כיתה ד, פנקיסטית על רולרבלייס (סתם רציתי לנסוע על רולרבלייס בפורים אז הוספתי איזה חולצה שחורה :) כיתה ה' לציירת שהיה מאוד חמוד (אני וחברה שלי לקחנו אוורול שחור וקישקשנו עליו בכל הצבעים לקחנו בריסטול סול ועשינו צורה כזאת של המגש הזה של הציירים לא יודעת איך קוראים לזה :\... וכובע ברט כזה ותמונה ביד חמוד מאוד :) ) כיתה ו' לשמפו מרכך וסבון ..... (ועוד שתי חברות התחפשו איתי.. אחת לסבון והשניה למרכך ולקחנו סול והעתקנו בדיוק ממש לפי הכתב על הבקבוק שמפו הוואי מה שכתוב.. יצא ממש נחמד רק שלא הייתי יכולה לזוז כל היום חיחי... כיתה ז' לסנטה קלאוס כיתה ח' לילדת בית הספר "שובבה" (חצאית מיני לבנה כזאת עם כפלים... בד ורוד כזה עליה... גביונים ורודים רשת וחולצה מכופתרת לבנה עם עניבה ורודה יצא ממש חביב... היינו חמש בנות) השנה אני לא יודעת.... ממש אין לי שמץ של רעיון....

ren dong

New member
אני...

השנה אני כנראה אתחפש לשדון האירי הירוק הזה עם התלתן והכל בתקווה שאני אמצא בגדים ירוקים... ובשנים קודמות התחפשתי ל: *חיפושית *קוביה *כוס קולה *קלף *קלולס *בטי מהפלינסטונס *ראפרית *מלחית - sailor *לילו מלילו וסטיטץ' *היפית אם מישהו רוצה לשאול משהו על התחפושות אז אתם מוזמנים

ימבה רעיונות מגניבים

אמנם אני רק ילדה, אבל יכולה ללמד אותכם שצריך רק ראש פתוח בשביל להצליח. מלכת הסוכריות (פשוט, לא צריך להסביר: חצאית או שמלה עליהם מודבקות סוכריות, וסלסלה עם סוכריות לחלק לחברה). אתו הדבר עם מלכת הפרחים או מלכת הפסטות או מלכת ה...מה שבא לכם. טרול מסול שזה חומר רך ונעים לעבודה רקדנית בטן משני פיראו גזורים לשני חלקים לרוחב ומחוברים על מותן מגומי עבה. חולצה צבעונית עליה בד מבריק באזור הנכון ואפשר להוסיף מטפחת ומטבעות לשיער לילדות שיש את תחפושת עם שמלה משנה שעברה, אפשר להשתמש בה שוב לצייר עם טוליפ (בחנות לעבודות יד) כוכבים ולהפוך למלכת הכוכבים. או להדביק פרחים ולהפוך למלכת הפרחים. מקסיקני - פונצ'ו גדול וגזעי וכובע מתאים. ולקוות ליום קר. מסול אפשר לבנות צורה של טלפון נייד (הרבה עבודה) מסול וספוג למסכות אפשר לבנות חצי מנה פלאפל, ולא לשכוח את הצי'פס והחריף חג שמח דרך אגב, את התחפושת שלי השנה אני לא מתכוונת לגלות, עדכונים אחרי פורים...

התחפושות שלי../images/Emo151.gif

לפי הסדר:ליצן כיפה אדומה כלה מלכה בנה (מספר הג'ונגל) ספרדיה/הולנדית/ליידי מרי פופינס מלאך מגדת עתידות מלאך המוות ילדה טובה/ילדה רעה ניפת ים ערפדית והשנה אני כנראה מתחפשת לנערה מהמאה ה-16

unita2

New member
שלי.... :)

גן: מלכת החושך כיתה א: ליידי ב: רקדנית בטן ג: מלכת פירות וירקות ד: מלכת הצמחים ה: תאטרון בובות התחפושת הכי מדהימה שהייתה לייי ו: שלושה חייזרים (אני ועוד שתי בובות של חיזרים שהחזקתי איתי) ז: שעון קוקיה - עוד תחפושת מגניבה ביותר ותאומות סיאמיות (עם עוד חברה) ח: נר ט: אשה שיצאה מהמקלחת י: ברבי י"א: תינוקת על סבתא

unita2

New member
שלי.... :)

גן: מלכת החושך כיתה א: ליידי ב: רקדנית בטן ג: מלכת פירות וירקות ד: מלכת הצמחים ה: תאטרון בובות התחפושת הכי מדהימה שהייתה לייי ו: שלושה חייזרים (אני ועוד שתי בובות של חיזרים שהחזקתי איתי) ז: שעון קוקיה - עוד תחפושת מגניבה ביותר ותאומות סיאמיות (עם עוד חברה) ח: נר ט: אשה שיצאה מהמקלחת י: ברבי י"א: תינוקת על סבתא

למעלה