תקשיבו אנשים יש לי רעיון!!!!

ענבל30

New member
מפעילה את מכונת הזמן....

תחפושת ראשונה בגיל 3 - ליצנית (סבתא תפרה!) בת 4 - מלכת אסתר (שמלה קנויה ושכמייה אדומה מצמר) בת 5 - אינדיאנית בת 6 - בוקרת (ובאותה שנה אחי היה... כיפה אדומה!) בת 7 - מלכת השלג (עם פרווה סינטטית תפורה לשולי חצאית סאטן וכצמידים לידיים, ואותה פרווה מכסה קשת לשיער. אמא שלי האלופה תפרה!) בת 8 - 9 - לא זוכרת בת 10 - מלכת הלילה - חצאית וחולצה בשחור עם כוכים מודבקים, כתר ושרביט. בת 11 - דייג (עם רשת אמיתית וחכה שאליה מחובר דג זהב, כובע קש וג'ינס מקופל) בת 12 - עם חברה תחפושת משותפת מלאך ושטן. אני הייתי השטן. זה היה לפני שהיו שפע אביזרים בחנויות ואמא שלי הכינה לי קרניים וזנב, וקלשון השאלתי מהשכן החקלאי
בת 13 - סבתא הולכת לישון (עם שיער מוכסף וכותונת לילה) בת 14 - מדונה
בת 15 - ליצנית - עם חצאית מיני צבעונית, פיאת תלתלים בשלל צבעים ועוד אביזרים. בת 16 - תינוקת, עם מוצץ ענקי, סינר וכאילו חיתול, קוקיות ונמשים. אח"כ לא התחפשתי למשהו מוגדר הרבה שנים. הבת שלי הספיקה להיות: כתינוקת - חיפושית (תפרתי כנפיים וחיברתי לאוברול אדום, קוקיות כמחושים) בת שנה וחצי - ארנב (תחפושת קנויה במינימום השקעה) בת שנתיים וחצי - תות (תפרתי לבד חולצת-שק מכווצת למטה מבד פליז אדום, עליה ציירתי בטוש נקודות שחורות ותפרתי צווארון עלים ירוק, הצמדתי 2 עלים ירוקים לסרט ראש אדום. היא היתה תותית מתוקה!) השנה מתוכננת להיות ליצנית. כנראה שנקנה את התחפושת. זהו.

honey sweet

New member
אוקייי

בגן-מלכת הלילה גן טרום חובה- כיפה אדומה עוד שנה בגן- פיה לבנה כיתה א'- שוב פיה לבנה
כיתה ב'- כלה כיתה ג'-שוב כלה
כיתה ד'-ברבי כיתה ה'- אשלי אולסון עם עוד חברה, אלב זה לא סתם... היה לי ברביות שלא שלי ומרי קייט ולבשנו בדיוק אותם הבגדים שהיו לברביות זה היה מדהים! כיתה ו'- ארנב פסחא
והשנה לפיה שחורה (אני אשים תמונה אל תדאגו)

דולסה1

New member
או.קיי אז ככה:

גן חובה- מג מהסרט המצוייר הרקולס (הביאו לי תחפושת מצרפת כי יש לי שם קרובי משפחה נראתי בוול היא)... מלכת הפרחים (ב) ,(סבתא תפרה) ברזילאית (ג) ד' מלצרית ה' מעודדת עם עוד חברה ו' מלאכית (מאוד מקורי חחח...) ז'- (השנה) מתאגרפת אהה ואם אפשר כמה עצות איך להתלבש חוץ ממכנס קצר כחול מבד שכבר יש לי וכפפות איגרוף, אני צריכה עוד דברים אפילו משהו נדוש לא משנה מה שתציעו אני אקבל בשמחה :)

shiranr1

New member
מרימה את הכפפה. רעיון מעולה!

בייחוד אם אני אצליח למצוא פה רעיון לתחפושת בזוג... ובכן- אני התחפשתי פעם עם עוד 5 אנשים+ הכלבה שלי לחבר'ה מהקוסם מארץ עוץ ופעם אחת לטובלרון ולזוג זקנים

yotam 14

New member
שלי../images/Emo83.gif

(לא בדיוק זוכר את הסדר...אבל זה משהייתי קטן,ועד לגדול: ליצן נמר נסיך רובין הוד מיקי מאוס קוסם זקנה גמד שטן סנטה קלאוס לימור מ"רק בישראל" מוציא להורג

Nitzanyo

New member
לי יש תחפושות ממש מפגרות אבל עלה לי

יש לי עכשיו רעיון ממש טוב תתחפשו לישו נראה לי אחד התחפושות היותר מדליקות שיש אבל לא סתם ישו אלה ישו היפי כזה הכי מצחיק שיכול להיות כי נראה לי שישו היה היפי גם ככה הוא נראה כזה היפי על סמים (למרות שבתקופה שלו בקושי היה יין, הוא היה צריך לעשות ניסים בשביל יין) אני אומר שישו היה בהיי (מה שבטוח הוא לא היה בLOW)

crazystav

New member
הלפ מי!!!

אז ככה קראתי את הרעיונות וקליאופטרה נראה לי יפה, יסמין (מאלאדין) פיית היער וטינקרבל אבל מאיפה אני יכולה להשיג את הדברים בלי שזה יצא יקר מדי? :( אני לא יודעת למה להתחפש ועוד מעט פורים

crazystav

New member
אהה וגם אלה זה היה לי נראה ממש יפה

אבל איך מתחפשים לזה?

A CharmedOne

New member
לאלה (או אל כמו שאני עשיתי)

גופיייה לבנה, מכנס לבן קצר. על זה בד גדול לבן (עדיף סאטן) לקשור אותו בצורה אסטרטגית ובצורה הכי נוחנ לך, את יכולה להוסיף כתר עלים בצבע זהב, איפור זהוב ו... זהו!

בוא נראה../images/Emo148.gif

תחפושות אישיות: 1.צעקה 2.סטיב ארקל 3.שפנפנת פלייבוי 4.לעצמי
תחפושות קבוצתיות: 1.משפחת סימפסון 2.שלושת המוסקטרים 3.סופר מריו ולואיג'י וזה מה שאני זוכר מה לעשות יש לכם בעיה?!

sivid

New member
שאלה קצת מפגרת אבל..

מה בדיוק צריך לקנות או ללבוש לשפנפנת פלייבוי ?

לא הרבה...

1.גרביונים2 נמחק אין כוח לשנות!!!!!!3.אוזניים של שפן4.נעלי עקב5.בגד גוף6.שדיים מפלסטיק ואם את בחורה אז חסכת 20 ש"ח ואת לא צריכה
7.פפיון8.זנב של שפןכל מה שהם לובשות ברור שחלק מהדברים את/ה לא חייב/ת לקנות כי לכל אחד ישהתחפושת יכולה להיות באיזה צבע שרוצים

C A R I S M A

New member
שלי...

רק מה שאני זוכרת ......לא מסודר לפי כיתות......|
| *כיפה אדומה0:" *מלכת הכוכבים* *זומבי^_^ *אבריל לאביןS: *מלאך המוותP:

DaNcE FoReVeR

New member
הו איזה כיף../images/Emo148.gif../images/Emo6.gif

בגן - ליצן, פטריה, שוב ליצן ומלכת אסתר. בכיתה א' - פרפר בכיתה ב' - מלכת הלילה בכיתה ג' - שמש בכיתה ד' - צ'ארלי צ'פלין בכיתה ה' - מלאך בכיתה ו' - קשת בכיתה ז' וח' - סתם התלבשתי מוזר בכיתה ט' - לקלמנטינה והשנה - לרמזור :]] הפי פורים לכווווולם

michalaa

New member
טוב, אז ככה...

אני לא זוכרת את הסדר, אבל זה מה שאני זוכרת: מלכת אסתר מיני מאוס ליצן
פרפר רות המואביה
(זאת היתה תחפושת 100ממת!) ציירת אינדיאנית והשנה אני מתחפשת לזהבה ושלושת הדובים!!!!!!!
אם תרצו לדעת איך להתחפש למשהו, תפנו אליי!!!

Ocean Spirit

New member
המממ...

צועניה מלכה מיני מאוס סינדרלה - לפני הנשף! שושה (זוכרים שהייתה אחת כזאת? אוי, הילדות שלי...) מדונה דרקולה מכשפה קלולס עלפית שחורה קולומבינה מקומדיה דל'ארטה פאנקיסטית של 1977 עליסה של מעבר למראה (לא העליסה המפורסמת, עם השמלה הכחולה והבלונד!)

Ocean Spirit

New member
אה כן, שכחתי

בכיתה ז' הייתי מנהלת דירקטוריון תעשייתי (ע"ע אשת עסקים)

Ocean Spirit

New member
נ.ב.נ

הייתי גם סנדי מגריז (לפני השינוי). לוקח זמן להיזכר בדברים האלה!!!

למעלה