מפעילה את מכונת הזמן....
תחפושת ראשונה בגיל 3 - ליצנית (סבתא תפרה!) בת 4 - מלכת אסתר (שמלה קנויה ושכמייה אדומה מצמר) בת 5 - אינדיאנית בת 6 - בוקרת (ובאותה שנה אחי היה... כיפה אדומה!) בת 7 - מלכת השלג (עם פרווה סינטטית תפורה לשולי חצאית סאטן וכצמידים לידיים, ואותה פרווה מכסה קשת לשיער. אמא שלי האלופה תפרה!) בת 8 - 9 - לא זוכרת בת 10 - מלכת הלילה - חצאית וחולצה בשחור עם כוכים מודבקים, כתר ושרביט. בת 11 - דייג (עם רשת אמיתית וחכה שאליה מחובר דג זהב, כובע קש וג'ינס מקופל) בת 12 - עם חברה תחפושת משותפת מלאך ושטן. אני הייתי השטן. זה היה לפני שהיו שפע אביזרים בחנויות ואמא שלי הכינה לי קרניים וזנב, וקלשון השאלתי מהשכן החקלאי
בת 13 - סבתא הולכת לישון (עם שיער מוכסף וכותונת לילה) בת 14 - מדונה
בת 15 - ליצנית - עם חצאית מיני צבעונית, פיאת תלתלים בשלל צבעים ועוד אביזרים. בת 16 - תינוקת, עם מוצץ ענקי, סינר וכאילו חיתול, קוקיות ונמשים. אח"כ לא התחפשתי למשהו מוגדר הרבה שנים. הבת שלי הספיקה להיות: כתינוקת - חיפושית (תפרתי כנפיים וחיברתי לאוברול אדום, קוקיות כמחושים) בת שנה וחצי - ארנב (תחפושת קנויה במינימום השקעה) בת שנתיים וחצי - תות (תפרתי לבד חולצת-שק מכווצת למטה מבד פליז אדום, עליה ציירתי בטוש נקודות שחורות ותפרתי צווארון עלים ירוק, הצמדתי 2 עלים ירוקים לסרט ראש אדום. היא היתה תותית מתוקה!) השנה מתוכננת להיות ליצנית. כנראה שנקנה את התחפושת. זהו.
תחפושת ראשונה בגיל 3 - ליצנית (סבתא תפרה!) בת 4 - מלכת אסתר (שמלה קנויה ושכמייה אדומה מצמר) בת 5 - אינדיאנית בת 6 - בוקרת (ובאותה שנה אחי היה... כיפה אדומה!) בת 7 - מלכת השלג (עם פרווה סינטטית תפורה לשולי חצאית סאטן וכצמידים לידיים, ואותה פרווה מכסה קשת לשיער. אמא שלי האלופה תפרה!) בת 8 - 9 - לא זוכרת בת 10 - מלכת הלילה - חצאית וחולצה בשחור עם כוכים מודבקים, כתר ושרביט. בת 11 - דייג (עם רשת אמיתית וחכה שאליה מחובר דג זהב, כובע קש וג'ינס מקופל) בת 12 - עם חברה תחפושת משותפת מלאך ושטן. אני הייתי השטן. זה היה לפני שהיו שפע אביזרים בחנויות ואמא שלי הכינה לי קרניים וזנב, וקלשון השאלתי מהשכן החקלאי