תקשיבו

yael0000

New member
תקשיבו../images/Emo211.gif

אני יודעת שאתן כולכן תצעקרו עליי עכשיו, "מה את פותחת שרשור חדש" ו"יכלת לנצלש" ועוד דברים כאלה אבל אל יודעת , אני בד"כ שומרת על סדר בפורום אבל כדי להבטיח שכולם יראו פתחתי חדש. ולא אני לא רוצה צומי אני רוצה שתקראו את מה שיש לי להגיד, וכן זה קשור למקפליי אני מצטערת שזה נשמע מגעיל אבל ככה זה נראה כל מה שעושים בפורום זה רק דיבורים! או מה שנקרא דיבורים לחוד ומעשים לחוד היומולדת של דאגי: דיבורים-כןכןכן נעשה ועידה, נעשה צ'אט מפגש מעשים- כמה בנות שרשמו בספר שהפורום של דאגי הכין תחרות הודיאו דיבורים- זה יכול להיות טוב וכל זה מעשים- יום רביעי זה נסגר והמ עשינו? בחרנו שיר..... ואני יודעת שאני נשמעת מגעילה אבל אני לא מדברת על אף אחת באופן אישי אז אם אתן באמת רוצות לשנות משהו ולהשתתף בתחרות וידיואים , וזה לא שנזכה, אבל בצורה כזאת הם יהיו חייבים לראות את הוידאו שלנו. ולכן חשבתי על רעיון! בנוסף מתחילות לרוץ שמועות על סיבוב אירופאי שלהם, וכן ישראל היא לא חלק מאירופה והסיכויים שהם יבואו לפה אולי שואפים ל0.00001 אבל אם אנחנו באמת רוצים שהם יבואו צריך לפעול. ונחזור לרעיון הוידאו... רובנו הכנו סיגנים של ישראל אוהתב את מקפליי וכל זה, זה הזמן להתשמש בהם, אם משיהי יודעת להכין ודיואים בתוכנות של המשחב או משהו, נפלא! אנחנו נקבץ את כל הסיגנים לוידאו.. חשבתי על משהו בסגנון של לרשום להם "אין לנו וידאו מושקע ויפה להראות לכם כי לא היה לנו זמן להיפגש" "אין לנו... (עוד דברים שאין לנו, לדוגמא שיער בלונדיני ועיניים כחולות, ואל תתחילו להגיד לי יש כי המטרה היא להדגיש מה אין לרובינו...) ואז כזה להגיד מה כן יש לנו "ארץ קטנה וחמודה, ארץ יפה ואז הרבה אהבה לתת לכם" ונשים את הסיגנים וכל זה לפי דעתי זה יכול להצליח ולהיות נחמד אם באמת מתכוונים לזה. וכמובן שאפשר להמישך לשבת רגל על רגל ולחכות שהם יבואו אלינו לבד, מה שלא יקרה... וישהיה לכולכן שבוע טוב וחודש נפלא

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמסכימה איתך לגמריי!! ../images/Emo45.gif

עד מתי מותר לשלוח קליפפים? וממש אהבתי את הרעיון של אין לנו..

yael0000

New member
עד יום רביעי../images/Emo211.gif

וזה שאתם רושמות שאני צודקת זה נחמד יפה ומחממם את הלב ועכשיו לחלק המעשי כללללללללללללל מי שיש לה סיגנים היום!!!!! לעלות אותם! לא מחר לא בעוד יומיים לא עוד 20 שנה היום

yael0000

New member
את הקליפים אפשר לשלוח עד יום רביעי../images/Emo211.gif

ואממ זה שאתם אומרות שאני צודקת אז תודה זה נורא נחמד ומחמם א הלב ועכשיו עלבודה כל מי שיש לה סיגנים לעלות אותם היום ומי שאין לה , שתכין, למה היא מחכה? אני אולי אפרסם על זה בעוד מקומות אם אתם רוצות, כי אני יכולה להגיד לכם שיש הרבה אנשים שאוהיבם אותם והם לא בפורום מטעמים כאלה ואחרים.....

yael0000

New member
זה שאני צודקת../images/Emo211.gif

זה נחמד ויפה ועכשיו תעלו את הסיגנים שלכם מחדש גג עד מחר בצהריים מי שלא תעלה לא תשתתף נמאס לי לרדוף אחרי אנשים מצידי לעושת רק 2 בנות...

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמסכימה איתך לגמריי!! ../images/Emo45.gif, ../images/Emo103.gifמס

עד מתי מותר לשלוח קליפפים? וממש אהבתי את הרעיון של אין לנו.. , עד מתי מותר לשלוח קליפפים? וממש אהבתי את הרעיון של אין לנו..

m o r 1 0 2

New member
השלט שלי../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

אני כ"כ בעד מה שכתבת
את צודקת מאוד,אנחנו באמת חייבות להקדם עם זה
אני מצעיה של בת תעלה את השלט שלה,ושמישהי אחת תקבץ אותם לתוך וידאו אחד ואז היא תעלה את זה לפה
ונביע דיעות,וסופסוף נוכל לשלוח אבל יעל,כל הכבוד על היוזמה
שמתי את זה בקישור בגלל שתפוז לא נותן לעלות!

m o r 1 0 2

New member
כנסי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אין לי מצלמה,אז אני צריכה ללכת לחברה שלי להצטלם עם השלט... אני מקווה שזה יהיה בקרוב...

purple floyd

New member
../images/Emo45.gif

כל כך צודקת /: אין לי מצלמה כרגע, אבל אני יבקש מידיד שלי שיצלם אותי. ותגידו מתי לשלוח את ולאן ואני ישלח.

ענבז

New member
וואו הרעיון עם הסגינים מעולה אבל..

הבעיה היחידה היא שתפוז לא נותן להעלות תמונות לתגובות אז שמישהי אחת תיקח את את כל הסיגנים שבנות העלו וגם שתתן את המסן הומייל שלה וישלחו אליה כל הבנות שעוד לא העלו את הסיגנים שלהם (כמוני XD) ואז שמישהי שיודעת לערוך תערוך את זה בוידאו. אין יל בעיה לנהל את זה אבל אני לא יודעת לערוך וידואים.. ענבז 3>

למעלה