תקשיבו

m i c k e y 15

New member
וואי אהבתי את הרעיון של מה אין לנו ומה יש

אבל מה יש יום רביעי?? אולי נעשה את זה כבר במפגש... אני מקווה שהוא נקבע ל-11.12 חח

mcfly rocks

New member
../images/Emo206.gifוואי פאק! יש מפגש ולא ידעתי?

אוו קיי! שיט! אין מצב! יש מפגש מקפליי ולא ידעתי? מתי קבעו?? באיזה תאריך איזה שעה איזה יום? איפה??!!! אני צריכה שמישו יענה לי עכשיוווו!! או בתיבת מסרים או בבלוג מעריצים : www.israblog.co.il/480947 או בבלוג האישי: www.israblog.co.il/391218 בבקשה!!! והרעיון ממש יפה! אני יודעת שזה ממש לאמשנה לך אבל אני חושבת שהוא מגניב! הייתי רוצה לעזור אבל אין לי איך ואין לי זמן! =[=[=[

m i c k e y 15

New member
וואי אהבתי את הרעיון של מה אין לנו ומה יש

ומה יום רביעי?? לא כדי לעשות את זה במפגש? שאני מאוד מקווה שיצא ב-11.12 XD

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד. ואת יודעת את זה ^_^ אני חושבת שאפשר לשלוח סירטונים עד 5.12 ז"א שאין לנו הרבה ימים. ואין לי בעייה להכין את הסירטון... אז תשלחו לי או ליעל במסר איישי את הסיגנים שלכם ונסדר את זה כבר בתור מצגת. רק תמהרו עם לשלוח בבקשה,ואם בא לכם לצלם חדש וכאלה זה הזמן.

m i c k e y 15

New member
וואי אהבתי את הרעיון של מה שאיןלנו ומה שיש

ומה ייום רביעי? לא עושים במפגש?? שאני מקווה שיהיה ב-11.12

loli kiss

New member
כ"כ צודקת ../images/Emo45.gif

הקטע עם היומולדת של דאגי היה דבילי לחלטין.. בסוף לא עשינו כלום :/ ואני לא ידעתי על הפורום הזה שלו .. אז גם לא שלחתי לו ברכה דרך שם
אווף.. וגם בתחרות סירטונים די פישלנו , חוץ מבוט חח .. למרות שתאכלס החלטנו שאנחנו עושות ת'וידאו מאוחר מדי אז גם ככה לא היה לנו זמן .. אבל עם השלטים האלה באמת חבל שנפשל כי הרבה כבר הכינו וזה יכול להיות אחלה רעיון ! גם אהבתי ת'קטע של מה אין לנו ומה יש לנו D: אבל בגלל תפוזבל האידיוט כל הבנות שעוד לא העלו ת'סיגנים שלהם לא יכולות להעלות אותם (כמוני XD) אז בואו נחליט מי מקבצת את כל הסיגנים וכולן ישלחו אליה (לאימייל, מסנג'ר, מסר אישי.. מה שבאלכן.. ) 3>

talosh1234

New member
שלי שלי שלי צילמתי הרגע =O

וואני אני בלחץ .. מקווה שזה טוב

M C F L Y 1

New member
טלוווש ייא מהממת אחחתת ! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

וותוודה על השללט

L D N

New member
../images/Emo4.gif

זה עדיין לא נכון :\ צריך לכתוב especially me.. סורי לבאס בייב...

למעלה