תקשיבו

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo26.gifדחוף-כולכן-לכאן../images/Emo36.gif

וואי ממש חפרתי בכל השירשור הזה
קיצר שמעו...מה דעתן מחר בסביבות 12 שיחת ועידה במסנ'? להציע רעיונות לכל הדברים שאין לנו ויש לנו ועוד דברים שקשורים לסירטון. מי שבעד שתכתוב
ואם לא מתאים לכן השעה אז תכתבו שעה אחרת שמתאימה לכם ונסדר את זה כבר...

../images/Emo45.gifאני בעד רק שיש

לי בעיה קטנטנה - מחר אני לא אהיה בבית מ11 עד ממש מאוחר פשוט שהמורה לקולנוע החליט שלמרות השביתה אנחנו צריכים לעשות את הוידאו קליפ וזה עבודה מזה קשההה
ומיום שלישי אנחנו מצלמות את הוידאו קליפ במשך עשרה ימים בערך ~עם מנוחה, כן
~ אז אני ממש מקווה שאני אוכל לבוא למפגש אני ממש ממש רוצההה! מקווה ~בטוחה!~ שתיסתדרו

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo45.gif

הנה שלי.. [email protected] להוסיף אני? או שמישהו אחר יוסיף אותי? מי מארגן את זה? כמה שאלות..XDDD
אחלה רעיון!!

yael0000

New member
מחר בשעה 12 עושים ועידה במןס../images/Emo211.gif

תיהיו מחוברות זה המסן שלי [email protected] למי שאין ותחשבו על רעיונות של דברים שאין לנו ודברים שיש לנו....

Yu vi

New member
אבל...../images/Emo85.gif

יש בנות שאין להן שביתה... אז זאת קצת בעיה בשעה 12. אני למשל אהיה היום בבית רק ב14:10 אז אנלא אוכל להיות בועידה.

../images/Emo207.gif

סמתי לב שהרבה בנות מפרסמות רת הבלוג שלהן כאן.. אז חשבתי שלא שאני לא הפרסם את שלי.. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=427077

roni poynter

New member
רעיון מעולה!!!!!!! ויש לי בקשה קטנה...

מישי יכולה בבקשה להקטין לי את הסיגן כי לי אין מושג איך עושים את זה!! אז מי שיודעת שתגיד לי ותביא את המסן שלה ..אני אוסיף אותה ואשלח לה את התמונה! תודה:)

roni poynter

New member
רעיוןן מעולה!!!!!!!!!!!! ויש לי בקשה קטנה=]

רשמתי את זה כבר אבל זה לא נשלח >< אז שוב... מישי יכולה להקטין לי את הסיגן כי אינלי מושג איך עושים את זה... אז מי שיכולה/רוצה לעזור אז בבקשה תביאי לי את המסן שלך אני אוסיף.. ואשלח לך את התמונה במסן. תודה:)

L D N

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifתקשיבו זה לא הולך ככה../images/Emo41.gif

תאכלס, כל השירשורים והמיליוני הודעות ותגובות פה בפורום זה מזה דיבורים לאויר. מה שיגרום למקפליי לבוא לארץ זה שום סיגנים או וידיואים או שירים או מכתבים או ברכות או ווטאבר. וגם, בואו נודה, עצומות. זה שווה לישבן אם אין מישהו שמנהל תעצומה ויכול להזיז דברים, כמו שאתרים בחו"ל כן יכולים, אבל לא אתרים בארץ. הדרך היחידה לגרום להם להגיע לפה היא להכיר אותם לכמה שיותר אנשים [אמא ואבא לא נחשבים] והכי חשוב - להכניס אותם לפלייליסטים. תסתכלו על טוקיו הוטל, מיי כימיקאל רומאנס, מיוז ועוד כמה להקות. כן, מכר ומיוז לא היו פה אבל היו אישורים רשמיים שהם יבואו ומסיבות טכניות זה בוטל. איך הם הגיעו למצב שהלהקות הלא כ"כ טובות האלו [תסלחו לי אבל הם לא ממש הביטלס והם לא מיינסטרים ישראלי] הגיעו למצב שהם באים להופיע בישראל. הלהקות האלו היו במצב בדיוק כמו שמקפליי עכשיו, לפני שנה פלוס מינוס. הדרך הבאמת יחידה להביא אותם לארץ, היא להכניס אותם לפלייליסטים. אני מוכנה לעשות כל יום שרשור של מי שהתקשרה לגלגל"צ. צריך לפחות 10-20 בנות ביום! בואו נקבע ימים, שכל אחת תקבע כמה ימים שהיא יכולה בשביל להצביע לגלגל"צ, ימים קבועים, ואז נדע שבאמת גלגל"צ מקבלים הרבה בקשות יחסית. מי בעד?

yael0000

New member
../images/Emo45.gif

ובואי נתחיל מזה שמכר לא אישור שום הגעה לארץ... ואממ צריך להחליט על שיר אחד שכולם יבקשו אותו

Sharon Kez

New member
צודקת. וזה לא בעיה להכיר אותם לאנשים. אני,

חופרת ומשמיעה שירים שלהם דרך הפלאפון בערך בכל הזדמנות שיש לי חח וזה אמנם לא כל כך הרבה, אבל לפחות 20 בנות שאני מכירה התחילו להוריד שירים שלהם מהאימיול ולראות סרטונים ואשכרה התחילו להיות מעריצות. ואחת מהחברות שלי שהכרתי לה אותם הלכה לטיול של צופים, והיא שמעה אותם דרך הפלאפון תוך שניה כולם כמו ע-ד-ר ישר 'וואי מה את שומעת?? איזה שיר טוב!!' ואז כמובן שהצטרפו עוד איזה 6 בנות ששמעו עליהם גם [בגללי סביר להניח חח] 'מה אתם לא מכירים אותם? זה מקפליי!' ישר כולם התחילו בהעברות של שירים בפלאפון והיא אמרה לי שתוך 10 דקות היא כבר לא ידעה מאיזה פלאפון של מי כל השירים שם מושמעים....XDDD כמה שיותר אנשים - יותר טוב. והכי חשוב זה להתקשר לגלגל"צ, אני אחפש עכשיו תמספר, רק איזה שיר לבקש? זה משנה בכלל?

למעלה