תראו איזה יופי.......

JonDow

New member
נכון!!!

לא יודע מה ההתלהבות?!!? יש לי אנשים שמתאמנים איתי והם בערך פעמיים ממה שהוא בכל חלק! אחד שוקל 100 קילו והשני 89... Jon Dow

alexkagn

New member
בני כמה חבריך מהמכון?

לא יותר מידי בני נוער באים לתחרויות האלו, אבל באים הרבה מתאמנים חדשים יחסית (הסתכל בתמונות שיש בלינק שפרסמו פה), לכן אין ממש למה לצפות.

ספיידי1

New member
מה אתה מדבר, תראה איזה ידיים

יחסית לגיל, יש לו ידיים גדולו ומחוטבות, למורות שהעמה קטנה מידי לדעתי... אבל עדיין רואים את החיטובים של זה. תזכור שהתחרות היא לא מי יותר מנופח אל המי יותר מחוטב. והרגליים שלהם באמת לא משהו...

Rיקושט

New member
יש התיימרות לפיתוח טבעי?

או שאין בעיה שיש מתחרים עם סטרואידים? כי אני מכיר שם מישהו אישית (בבוגרים), והוא אוכל סטרואידים כבר הרבה שנים. (גם אושפז בגללם לפני כמה שנים).

Gixxer600®

New member
זה יותר עניין של משמעת מאשר זמן

אני מתאמן בבית כחצי שנה, ספת פרס ומשקולות חופשיים בשילוב ריצה. הקפדה חולנית על נושא התזונה ויש תוצאות לאחר 6 חודשים זו תמונה בתקופה של עבודה על חיטובים

Gixxer600®

New member
כרגע עומד על 8%

לדעתי מעט מדי למישהו שלא מתחרה ואכן התחלתי להגדיל את כמויות האוכל, מה גם שהגוף דורש אוכל

לא, זה לא מעט מדיי. זה בסדר.

אל תפחד מהשמנה. תבצע אירובי ואימוני משקולות אינטנסיביים, תאכל הרבה חלבון וככה תגרור הוצאה נוספת של קלוריות ככה שלא תשמין כמעט. קצת אתה תשמין, במסת השומן, אבל אם תשלב הרגלי תזונה נכונים והקפדה טובה + אימונים טובים אתה תשאר על אותו אחוז השומן ואפילו תרד (תראה חטוב יותר, למרות שמסת השומן לא השתנתה ככמעט או אפילו עלתה). כשהגוף יתרגל לכמות גבוהה של קלוריות, הוא יעלה את חילוף החומרים ובכך יהיה לך קל יותר לשרוף שומן בהמשך ולהגיע לאחוזים נמוכים מאוד.

aשרון

New member
וואי, לא ציפיתי לשרשור כזה ארוך....

אנשים, הפתעתם, שרשור מעולה!
והנה עוד אחת ככה בשביל לסיים בכיף.....

tommythecat

New member
ואם כבר בפיתוח גוף עסקינן

שרשרו בהמשך להודעה הזאת מי לדעתכם יהיו שלושת המקומות הראשונים בתחרות מר אולימפיה שתתקיים השבוע ונמקו למה. תשובות המכילות רק שמות ללא הסברים, משעממות וילדותיות. יוסי

alexkagn

New member
3 המקומות לפי הערכתי:

1. רוני קולמן - לפי התמונות שלו 4 שבועות לפני האולימפיה הוא נראה ממש מצויין. כמו כן יש לו פרופורציות מעולות ומסה רצינית. 2. ג'יי קאטלר - גדל מאד מאז האוליפיה של שנה שעברה. הרבה מאד מסה, אבל עדיין לא פרופורציוני כמו רוני. 3. כריס קורמייר - פרופורציות מעולות ומסה טובה, אבל לא מסה רצינית כמו ג'יי ורוני.

tommythecat

New member
מעניין, אלכס

אני סקרן לדעת למה אתה חושב שגונתר לא יצליח להתברג בין שלושת המקומות הראשונים. יוסי

alexkagn

New member
יוסי

אני חושב שהוא לא יתברג בין 3 הראשונים כי מבנה הבטן שלו רחב מדי וזה פוגע בפרופורציות שלו. יש לו גב קטן יחסית והתאומים שלו קטנים יחסית. זו דעתי.

אלי ו.

New member
אני מסכים אתך בביקורת, אבל

לדעתי השופטים מאוד מתרשמים מגודל ופחות מהמבנה (ראה את מר O הקודם, דוריאן ייטס) מבחינת גודל לגונתר יש את זה. לא יכול לתת דעה יותר מפורטת מכיון שלא ממש עקבתי אחרי המתמודדים בחודשים האחרונים.

aviva88

New member
באותו עינין..יש לך אולי תמונות של

הבחורים שצינתה?
תודה לירון

למעלה