תראו מה היה לי בתיבת הדואר...

lala897

New member
אני לא מדברת על אלה שאין להם

יכולת לפרנס את הילדים שמביאים לעולם! עוד פעם?? אני מדברת על משפחות גדולות שההורים עובדים כמו חמורים כדי לפרנס את ילדיהם ומשלמים מיסים- בדיוק כמו שאתה רוצה. זכותם להביא כמה ילדים שהם רוצים, הם עובדים בדיוק כמוך ומשלמים בדיוק כמוך. הם מקבלים יותר ממך כי יש להם יותר ילדים- מה אכפת לך? חסר לך משהו בעולם?

Vdrums

New member
להלה פה מדובר על אלה שאין להם

מה את דוחפת את אלה שיש להם??? ובכלל להביא ילד כל שנה או כל שנתיים בקצב כזה זה מוגזם. זה שוחק את האשה. הריון זה לא אפצ'י. ובתקופת הריון היא צריכה לטפל בעוד ילדים ובבית זה טירוף.

lala897

New member
אתה בעצמך אמרת "נתעלם מענין הכלכלה"

וגם אם זה לא מה שהתכוונת. זכותי לדחוף מה שאני רוצה.
דיברנו כבר מלא על כאלה שאין להם. כיסינו את הנושא מכל הכיוונים. אז הבאתי משהו חדש. טוב?
מקווה שאתה מבסוט גם עכשיו. ובקשר לאפצ'י. הריון זה לא אפצ'י. אז במקום להעריך את האישה שמביאה ילד לעולם אתה קורא לה מכונת השרצת ילדים.
בתקופת הריון היא צריכה לטפל בעוד ילדים בבית. נכון. והבעל שלה עוזר לה והילדים האחרים עוזרים. (במשפחות ברוכות ילדים יד כבר ילדים גדולים שיכולים גם לקחת נטל בבית. שוב- לדעתי זה בונה את הבנאדם.) הנשים האלה מסתדרות הרבה יותר טוב ממה שנראה לך. ואני בטוחה שאתה לא מכיר מקרוב אותם אז אתה לא ממש יכול לדעת. ובכלל-זה בחירה שלה. זה מה שהיא בחרה לעשות וזה לא קל. צריך להעריך אותה לא לזלזל בה. אני פשוט לא מבינה אותך.

Vdrums

New member
לא זילזלתי, לדעתי זה שוחק מאוד

זה סוחט, זה למתוח מערכות גופניות ונפשיות בצורה מוגזמת.

sarav55

New member
ה' יתברך ברא את האישה

להולדה הטבע של האישה הוא שהיא יולדת היא כלי לשרת את ה' יתברך ולהביא ילדים צדיקים לעולם אישה שמביאה ילדים היא עושה את הטבע שלה לכך נוצרה והיא מתחדשת ושלא נדבר שבתקופת ההריון אין לה את הצרה של הנשים כל חודש איזה כיף לה

saar7650

New member
גוססי- צר לי לומר לך אבל אלו שטויות

תגיד- אתה עושה צחוק?! לחרדים לא מגיע לקבל קצבאות?! מה?... הם לא משלמים מיסים? (לפי טומי לפיד לא- אבל לאמיתו של דבר הם כן). "שוב נראה הפגנות של ילדים חרדים שהוריהם לא יכולים לקנות להם אוכל? איפה זה יגמר?" נו?.. ומשפחות חד הוריות לא מפגינות? ומשפחות עם שני ילדים ועם קשיים כלכליים לא מפגינות? ובעצם, כל העם (מכל המעמדים) לא מפגינים? אז אולי אתה מציע שכולנו נתאבד ולו רק שלא נפגין?... ****** הכסף לא אוזל בגלל החרדים! ולא בגלל המשפחות החד הוריות וקצבאות הילדים! הכסף אוזל בגלל דברים אחרים- מאות סגני ראשי ערים, שרים ללא תיק, משכורות עתק של הבכירים במשק, טיסות לחו"ל (ללא צורך) של החכ"ים החביבים, השקעות לא נכונות, בזבוזי עתק על שטויות והבלים וכיו"ב! תפסיקו להפיל כל קריסה במשק על החרדים!!! מספיק להיות צבועים!!!

גוססי

New member
זה לא ענין של "מגיע"

זה ענין שאין לנו. אין כסף. מה לעשות שאין? נגמר. הלך. הקופה ריקה ובקצה הקשת בענן אין קדרה מלאה במטבעות זהב. אנחנו לא יכולים יותר לממן את ההתרבות חסרת הרסן הזו. וזו רק ההתחלה; מה יהיה בעוד X שנים, כשהחרדים יכפילו את מספרם והכנסות המדינה לא יוכפלו? ספר לי כיצד המדינה תממן לא 800 אלף חרדים, אלא שני מיליון. מאיפה יבוא הכסף? מי ישלם עבור הטירוף הזה?

saar7650

New member
"מאיפה יבוא הכסף?"

אני שואל אותך האם לדעתך צריך לבטל את כל הקצבאות ילדים? (דהיינו, גם למשפחות חילוניות ו/או ערביות ברוכות ילדים). להציג את שאיבת הכסף מהמדינה כשייכת רק לסקטור החרדי זו פשוט צביעות! מהסיבות שמניתי כאן.

גוססי

New member
כן, זו דעתי

המדינה צריכה לבטל כליל את קצבאות הילדים, לכו-לם.

saar7650

New member
אז אולי כדאי, שבמקום לבטל

קצבאות לאנשים שבאמת צריכים (משפחות חד הוריות, חרדים, חילונים וכיו"ב) נצמצם את מס' השרים ללא תיק, סגני ראשי ערים, משכורות העתק לבכירים, טיסות לחו"ל של החכי"ם החביבים, ושא בזבוזי העתק על שטויות והבלים?

א ו ר בת

New member
למה במקום ? בנוסף.

מי שבאמת צריך אלה הם נכים וקשישים. כך נוכל להעלות להם את הקיצבאות.

saar7650

New member
איך את קובעת שהקשישים והנכים

זקוקים יותר לקצבאות מאשר משפחות ברוכות ילדים, משפחות חד הוריות וכיו"ב?

חשפת את פרצופך המכוער

כל מה שאתה רוצה זה שלא יישארו חילוניים במדינה, ובאיזו שנאה אמרת את זה! לך, לך לעובדיה יוסף, יש לכם דעות משותפות. גזענות? נתחיל מזה שזה לא גזענות, כי גזענות היא שנאה על רקע של גזע- נגרידים, מונגולידים, אירופידים ואחרים- וחילוניים וחרדים זה לא גזעים ולכן זאת לא גזענות. דבר שני אף אחד לא דיבר על לפרנס ערבים, אני בכלל לא תומך בזה שאנחנו נותנים להם לחיות כאן והם בוגדים בנו, אבל עזוב את זה רגע. ובנוגע לנושא השרשור- אני מבין להתרבות, להביא 5, אולי אפילו 7 ילדים, אבל אני לא מבין איך ילד יכול לחיות בבית עם הורים ו-17 אחים. איך??? כמה ילדים זה בחדר? צפיפות איומה! אז נכון שהמצב הזה מלמד אדם ערכים, אבל זה לא תורם לו בריאות, נפשית בעיקר.

lala897

New member
עכשיו הבאת אותי לעמדת הגנה.

"לא תורם לא בריאות נפשית?" אתה לא יודע מה זה ואין לך שמץ של מושג איך זה לחיות ככה. כמה ילדים זה בחדר? זה לא משנה. צפיפות זה עניין של הרגל. לאדם יחיד בחדר לחיות עם עוד שתי אחיות (כמוני) זה נראה לו בלתי נסבל. אבל זה לא. ממש לא. זה שווה את זה. ילדים שווים צפיפות. מלמד ערכים? נכון. ותאמין לי רק בשביל זה זה שווה.

מחקרים הוכיחו

שחיים בצפיפות מערערים את נפשו של אדם, במיוחד עם הוא רך בשנים. 3 ילדים בחדר זה המקסימום של המקסימום, וזה עוד תלוי בגודל החדר. אבל 18 ילדים, קשה לי להאמין שיש לחרדים בית עם 8 חדרים, ואם כן- מאיפה הכסף לבית כזה?

lala897

New member
תעזוב אותי עם המחקרים האלה. טוב?

אתה יודע בדיוק כמוני שזה שטויות. מזכיר לי מחקר שקראתי שפיצה מונעת סרטן. אתה באמת מאמין לזה? במקרה המשפחה עם ה-18 ילדים שאני מכירה חיים רק 2 ילדים בחדר. יש להם 8 חדרים בבית. הבית מאד קטן וגם החדרים קטנים- הם בנו על הגג. 3 ילדים בחדר זה המקסימום של המקסימום. וואלה איך שאתה מפונק. אני חיה 3 ילדים בחדר ואני מאושרת וזה לא מערער אותי משום בחינה. תעשה טובה אתה מידי חכם בשביל השטויות האלה.

מפונק? יכול להיות

אבל לא צריך להיות מפונק כדי להבין ש-3 ילדים בחדר אחד קטן זה תנאי מחיה קשים! בשביל זה צריך הגיון בריא, אבל אני מניח שלחרדים אין את זה- הרי הם מולידים עשרות ילדים! במתמטיקה שאני מכיר, עם 2 ילדים בחדר ו-8 חדרים, נכנסים רק 16 ילדים, וזה עוד בלי ההורים.

למעלה