תרגום לגלים

דניאל 116

New member
תרגום לגלים

בוקר טוב בנות, מישהי יכולה לתרגם את הגלים? פשוט מקסים ויש לי צמר מתאים ותינוקת שמחכה.. תודה ופורים שמח

edalia

New member
../images/Emo95.gifמה דעתך על דוגמא הזו??

אם כן מבטיחה לשלוח לך בערב את ההוראות בעברית, בערב.

דניאל 116

New member
שמיכה מקסימה אבל..

חן, חן לך אדליה השמיכה מקסימה ונכנסה ללו"ז שלי, אבל הכוונה שלי היתה לדוגמת הגלים שצרפתי פה, שסרוגה ב2 מסרגות , גם את זה את יכולה לתרגם.

אני עושה אותה הרבה יוכל לרשום לך

אותה למי ולאיזה גודל ובאיזה חוט שאחשב לך את העיניים

רנרונה

New member
שמיכת גלים

שלום לכולן, חזרתי..... הייתי מאושפזת בבית חולים, ולכן לא הייתי שותפה לאחרונה. גם אני רוצה את ההוראות המדויקות לשמיכת "גלים". מפני שניסיתי מספר פעמים...... אך לצערי ללא הצלחה. תודה רבה.... רבה.....!

דחוף דחוף הוראות !!!

אני רוצה הוראות סריגה לתינוק/ת שבתמונה. יש משהו כזה ? 1, 2 5 מסרגות ?

יונה יש לך בקשה גדולה זה

תלוי מי עושה אותו שיהיה רק בריא המתוקי הזה. עם היה אפשר להזמין גם אני רוצה.

|רמקולן|הוראות כמו שהבנתי ויצאו לי

בדוגמית: הדוגמא על 24 עיניים: לעלות עיניים המתחלקות ב-24. שורה 1 כולה ימין. שורה 2 שמאל שורה 3 ימין שורה 4 שמאל שורה 5: סוגרים כל 2 עיניים ביחד = 8 עיניים, חוט על המסרגה, עין ימין, חוט על המסרגה, עין ימין, חוט על המסרגה, עין ימין, חוט על המסרגה, 2 ימין, חוט על המסרגה, 1 ימין, חוט על המסרגה, 1 ימין, חוט על המסרגה, 1 ימין, חוט על המסרגה. על הדוגמא הנ"ל לחזור עד סוף השורה. מפה חוזרים על שורות 1 עד 5 לאורך כל הסריגה שרוצים. בהצלחה. לי הצליח ממש יפה.

../images/Emo124.gifטוב אז גם לי לא מצליח פעם 2

פעם ראשונה הלכה יפה מאד ודרך אגב טעיתי והדוגמא היא על 26 עיניים ולא 24. אבל רק אני לא מבינה איך עושים שורה 2 של הדוגמא. משהו מאד לא מסתדר לי. שולי המלכה - אנחנו מחכים להסבר שלך.

דניאל 116

New member
גלים

תודה לאמא של דפנה, אני הולכת לנסות, ויש לי בעיה עם הרמקול, מקווה שזמנית. אם יצליח לי אדווח וגם אם לא

למעלה